דרכונים

אדם1993

New member
דרכונים

יש לי שאלה !יש לי שני דרכונים !דרכטן ישראלי אחד ודרכון הולנדי !והולדני לא יודעים שיש לי דרכון ישראלי פשוט איך שהוא הצלחתי להוציא דרכון מעבר הולנדי והשם פרטי שם שונה (ובשבל להכנס לארץ צריך ויזה ! אני לא צריך ויזה כי יש לי ישראלי !עכשוי שאני רוצה לטוס לארץ ובארץ לא יחתמו הכנסה אל הדרכון ההולנדי כי יש לי ישראלי וגם עם אני יתן להם את הולנדי יש שם שם אחרי זה פשוט לא תואם !מה אני יכול לעשות בשבל שיתנו לי חתימה בדרכו מעבר הולנדי חותםת של איזה שהוא מדינה ושלא נותנים חותםמת ביצא כי אני יצטרך לצאת עם דרכון ישראלי ושם אני יכול הכנס לארץ וכאלו לא הייתי בארץ אלה במקום אחר!משהו שמבין או נתקע בדברים כאלה

be_roo

New member
השאלה שלך לא מובנת, לי לפחות

אם תנסח מחדש, בלי סימני קריאה, עם סימני פיסוק רלוונטים וחלוקה לפסקאות, אולי אוכל לענות.

אדם1993

New member
יש לי קצת בעיות בדברים כאלה !להסביר לאנשים

אוקי אז ככה
יש לי דרכון ישראלי ודרכון הולנדי שאני נכנס לארץ אני משתמש בישראלי שאני חוזר להולנד אני משתמש בדרכון הולנדי אבל אני פוחד שהם בודקים חותמת של המדינה שבקרת בה !ושואל איפה הייתה ,ופה הבעיה שאני לא רוצה להגיד להם שנכנסתי עם דרכון ישראלי לשם כי אני לא רוצה שהם ידעו שיש לי דרכון ישראלי זה יכול לעשות לי בעיות

לא ברור לי האמירה "הם לא יודעים שיש לי דרכון ישראלי".

הם יודעים שיש לך אזרחות ישראלית. קיומו של דרכון כן או לא פחות משנה - לדעתי - אלא האזרחות עצמה.
&nbsp
לכניסה לישראל אתה *חייב* להשתמש בדרכון הישראלי. זה החוק. אם לא תשתמש בדרכון הישראלי אתה *עובר על החוק*.
&nbsp
&nbsp

be_roo

New member
אתה אזרח שחוזר לארצו, אין סיבה מיוחדת שיבדקו

אלא אם תעורר חשד מסיבות אחרות.

Ron W

New member
זה פשוט - כמו כשנכנסת לארץ לא בדקו מאיפה באת

כך בכניסה להולנד אתה מציג את הדרכון המקומי
אם ישאלו תציג חותמת שביקרת בישראל בדרכון הישראלי.

אדם1993

New member
אני לא

אני לא רוצה שידעו שיש לי דרכון אחר !זה יכול לעשות לי בעיות

איך הוצאת את האזרחות ההולנדית בלי להצהיר על אזרחות ישראלית ?

אם עשית את זה, אז אתה בבעיה גדולה בהרבה ממה שאתה חושב.
&nbsp

arye9

New member
אולי הוא הוציא את הדרכון העברי לאחר ההולנדי

בכל מקרה כדאי להתיעץ בפורום משפטים וכו'.
ואולי בכלל זה לא מעניין אותם.
בהצלחה, אריה

אלעד.

New member
לי יש גם דרכון ישראלי וגם דרכון גרמני/ארופאי

אני חייב לצאת מישראל ולהיכנס לישראל רק עם הדרכון הישראלי
אני חייב לצאת מגרמניה (למדינה מחוץ לאיחוד, כלומר בטיסה בינלאומית) ולהיכנס לגרמניה (ממדינה מחוץ לאיחוד, כלומר בטיסה בינלאומית) רק עם הדרכון הגרמני
לכל מדינה אחרת (גם באיחוד) אני יכול להיכנס או לצאת עם איזה דרכון שמתחשק לי.

מעולם לא שאלו אותי בכניסה לגרמניה או בכניסה לישראל מאין באתי.
ומאחר ששני הדרכונים ביומטריים - גם אין מי שישאל...

בשני הדרכונים אין לי אפילו חותמת אחת.

למעלה