"דרכים, בהן אני הלכתי"

"דרכים, בהן אני הלכתי"

לפני כשנתיים יצא הסינגל הראשון המשותף לעידן רייכל ולאביב גפן- "קוצים".
כולם דיברו על אלבום
משותף שעתיד לצאת, היללו את השיר אך בסופו של דבר כל אחד מהם המשיך בקריירה האישית שלו.
האם מצא חן בעיניכם שיתוף הפעולה בין השניים או שהוא היה ביזארי
?

יש לי שאלה שאולי מעולם לא חשבתם עליה- האם אתם אוהבים את הפרויקט של עידן רייכל או את עידן רייכל

אחדד את השאלה- האם הייתם מוכנים ששיתוף פעולה בין עידן לאביב (למשל) יהיה במקום (
) הפרויקט של עידן רייכל?

:)

השיתוף בין השנים היה מוזר אין ספק,אבל זה מה שהיה מעניין בשיתוף כי הם אומנים בסגנון שונה וזה עושה טוב למוזיקה לבוא ממקומות גם לא צפויים.
השיר "קוצים" וגם "בובות" שיצרו רייכל וגפן היו טובים ואני שומעת אותם די הרבה.תמיד מעניין לשמוע את עידן מגלה עוד צד במוזיקה :p
בקשר לשאלה אם אנחנו אוהבים את עידן רייכל או את הפרוייקט של עידן רייכל???וואו חח אני חשובת שאני באמת אוהבת ומעריכה את עידן כאדם!!
כי בלי הכישרון שלו,ודרך העבודה שלו לא חושבת שהיה ביכלל "הפרוייקט של..."
אין לי ספק שאחרי הרבה שנים ועבודה קשה עידן מצא לעצמו את הפרוייקט ואנשי הצוות המוצלחים ביותר וברור ששיתוף הפעולה בין עידן לאביב לא יכול לבוא במקום "הפרוייקט" המוצלח שיש היום שעושה לנו כ"כ טוב על הלב :)

נערה162

New member
שאלה קשה..

אני אהבתי מאוד את השיתוף ביניהם אבל לא הייתי מוכנה שזה יהיה במקום הפרוייקט.. לפרוייקט יש כל כך הרבה ייחוד ואנרגיות ולדעתי לכל אחד יש שם חלק חשוב (סתם דוגמה, כשרביד לא נמצא בהופעות בעיני זה ממש לא אותו דבר, הוא לוקח את ההופעה לרמה אחרת)..
ובלי קשר השאלה אם אני אוהבת את הפרויקט או את עידן היא בכללי שאלה קשה מאוד.. אני חושבת שאני אוהבת את עידן אבל ממש מעדיפה אותו עם הפרויקט.. אני בהחלט אחשוב על זה קצת.. זה באמת מעניין..

omer6nahum

New member
שיתוף פעולה מבורך

אני בכלל מאוד בעד שיתוף פעולה במוזיקה.
כל אומן מתקיים רוב שנותיו על חומר אישי, וכל אחד תופס נישה מאוד מסוימת שמייחדת לו.
כששני עולמות נפגשים, במיוחד אם שניהם אומנים ולא רק מבצעים זה קודם כל מעניין ודבר שני בדר"כ נולדים מזה הרבה דברים יפים שנשארים.

לגבי הפרוייקט?
אין ספק שעידן מיוחד וצריך לאהוב אותו כדי לאהוב את הפרוייקט.. שהרי הוא מי שעומד מאחורי הרוב המוחלט של השירים.
אבל הפרוייקט הוא מגוון, הוא מעניין וזה לא היה אותו דבר בלי כברה, בלי מאיה, בלי רביד או בלי אחד הנגנים.

mbauman

New member
ממש לא מבמקום ! בנוסף :)

אני אוהבת את הפרויקט בעיקר בגלל השירים ובעצם בגלל עידן, אבל מה שעושה אותו כל כך מיוחד זה השילוב של כל הזמרים והנגנים המעולים ! שבלעדיהם זה לא היה אותו דבר, והם מה שמיחד את הפרויקט הכי הרבה לדעתי, ועושה אותה למה שהוא.
אני מאוד אוהבת את השיתופי פעולה של עידן, אבל הוא לא מביא את עצמו כמו בפרויקט, ואין את מגוון הסגנונות, הקולות והכשרונות כמו בפרויקט.
אז שיתופי הפעולה לא יכולים להחליף את הפרויקט בשום אופן אבל תמיד נחמד שהם באים בנוסף.

לא הייתי מוותרת על הפרויקט כדי שיהיה שיתוף פעולה עם אביב.
הייתי שמחה לאלבום משותף בינהם.. אבל לא במקום הפרויקט.. לפחות לא עכשיו.. ההרכב הזה צריך להשאר כמו שהוא..

למען האמת, יצא לי לראות קטעים מההופעה שעידן התארח בהופעה של עילי והילדים..
ופתאום היה לי מוזר שזה לא הרכב הנגנים של עידן.. למרות שעילי וההרכב שלו לא רעים.. אבל אין על ההרכב של הנגנים.

ולא אכפת לי להגיד הפרויקט של עידן רייכל. זה עדיין עידן.. ועדיין בהופעות הוא עם הקלידים בצד שמאל של הבמה..

למעלה