דרכים להורדת לחץ דם

sagiti

New member
דרכים להורדת לחץ דם

אני בת 36 ועם לחץ דם שמצריך הורדה (90\140 +סכרת סוג 2 ,ללא משקל עודף) כרגע בעזרת תרופות (כרגע על המינון הנמוך ביותר אבל זה מתחיל להתקלקל). מכיוון שאני חושבת על הריון (שלישי) התחלתי לחשוב על פתרונות אחרים שלא יפגעו בעובר (טפו טפו טפו...). האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי בזה? האם יש תרופות שמוכחות שאין פגיעה בעובר אותן ניתן לקחת במהלך ההריון?

ינוקא1

New member
היי

אני חושב שהדבר הטוב ביותר הוא לפני ההריון להגיע למצב מאוזן כמה שיותר. כמו כן לא רק לחץ הדם מהווה גורם סיכון בהריון אלא גם הסוכר - כך שכדאי לטפל בשניהם. הכי טוב תעשי אם תשני את תזונתך , אני ממליץ באופן כללי על הורדת פחמימות (סוכר ומוצריו , לחמים , עוגות , פסטות בורקסים וכו') את יכולה לקרוא בקישורים על סגנון התזונה בו אני מאמין. תרופות ופורמולות למינהן (כולל צמחיות וטבעיות) הן בעדיפות שניה. יתכן ששינוי התזונה לבד יעשה את הדרוש. בכל מקרה טוב לראות מטפל. בהצלחה רבה.

המלצה לקריאה מועילה ביותר

שלום שגית, ממש נראה לי שאת צעירה מכדי להתחיל לקחת תרופות באופן קבוע... צריך לאבחן ולמצוא את הסיבה שגורמת לחוסר האיזון בגוף שלך- לחזק אותו ולאזן אותו, זה חשוב ומועיל מאוד, וטיפול בדיקור יכול מאוד לעזור. אבל זה לבד, סביר להניח שלא יספיק. לא תיארת את התזונה שלך, אך סביר מאוד להניח כי יש לה השפעה וחלק משמעותי במצבך הבריאותי- את צריכה לקבל יעוץ תזונתי ממומחה בענין, אני רוצה להמליץ לך בחום על ספר שקראתי: "יהיו מזונותיך תרופותיך/ מרשם לחיים בריאים ללא תרופות" מחברים: פטריק הולפורד וג'רום ברן. הוצאת פוקוס. הספר מספק מידע רב על התרופות, והסיבות השונות שבגללם מערכת הבריאות ממליצה לקחת אותן- למרות שיש פתרונות הרבה יותר פשוטים ובריאים. והוא גם נותן מידע רב על התזונה ותוספי התזונה שיכולם להוות תחליף לתרופות ואף לתת תוצאות טובות בהרבה מהתרופות להורדת לחץ דם- וגם לסכרת. המידע בספר מגובה במחקרים רבים. אני בטוחה שתפיקי תובנות וידע רב מהספר. בהצלחה ורפואה שלמה. ד"א היתי ממליצה לכל המטפילם בפורום לקרוא את הספר- מענין מאוד, וגם מזעזע כל העובדות הפשוטות שהם מסבירים שם על תהליך הרגולציה של תרופות, מדוע רופאים כמעט לעולם לא ימליצו על תוספי תזונה וכו'. היתי שמחה לשמוע את חוות דעתכם על המידע התזונתי בספר

למעלה