דרכים לזכות בליבה של בחורה..

ת מ י מ ה

New member
דרכים לזכות בליבה של בחורה..

דרכים לזכות בלב של בחורה 1.תגיד לה שהיא יפה, לא כוסית ולא סקסית 2.תחזיק לה את היד, אפילו אם זה רק לשניה 3.תנשק אותה במצח:-* 4.תשאיר לה הודעה באיי סי קיו או בפלאפון של בוקר טוב או לילה טוב... 5.תגיד לה שאתה אוהב אותה בכל זמן וכל הזמן!!!
6.כשהיא עצובה תחבק אותה חזק ותגיד לה כמה שהיא חשובה לך 7.תזכיר לה את הדברים הקטנים.. בד"כ הם הכי משמעותיים 8.תקרא לה בשמות חיבה (מאמי, מותק,חיים שלי וכו') 9.תשיר לה, גם אם יש לך את הקול הכי נוראי בעולם 10.תבלה איתה הכי הרבה מכל הבנות והידידות שאתה מבלה איתן 11.תכתוב לה מכתבים 12.תכיר אותה לחברים שלך בתור חברה שלך 13.תשחק איתה בהיאבקות וכאלה 14.תשב איתה בפארק וסתם תדבר איתה 15.תספר לה בדיחות מצחיקות, תספר לה בדיחות מפגרות.. פשוט תספר לה בדיחות!!
16.תבוא לרחוב שלה בלילה ותקרא לה מלמטה רק כי אתה מתגעגע 17.תיתן לה להירדם עליך 18.תחרוט את השמות שלכם על עץ 19.אם אתה מרגיש שמתפתח משהו תנשק אותה!!!*KISSING* 20.תביא לה מתנות סתם ככה (פרחים, שוקולד, דובי)@}->-- 21.תתייחס אליה ליד חברים שלך כמו שאתה מתייחס אליה כשאתם לבד... 22.תסתכל לה בעיניים ותחייך
23.תן לה לקחת כמה תמונות שבא לה שלך 24.תרקוד איתה סלאו אפילו אם אין מוזיקה[:-} 25.תנשק אותה במקומות מיוחדים*KISSING* 26.אם אתה מאוהב בה.. פשוט תגיד לה!!!*IN LOVE*

הקס

New member
מניסיוני זה בידיוק ההפך

כמה שאני יותר אדיש לבחורה וכמה שאני לא שם לב אליה ככה היא יותר נקשרת. ואם אני עושה חלק גדול מהנ"ל(באופן אינטואיטיבי וטבעי כמובן) אז הן נוטות להתרחק דווקא.

blacktorncoat

New member
אולי את לא מכירה.

אבל אני מכיר הרבה.. ולא רק בחורות,גם בחורים. אולי אפילו את תמימה.

blacktorncoat

New member
בערך

בחורה כזו שחולמת על חתונה יפה, ורואה הרבה פרקים של "חברים" ועצובה שרייצ'ל ורוס כבר לא ביחד, וחושבת שבראד פיט אידיוט שהוא עזב את ג'ניפר, וקוראת מאמרים ב"לאישה" על איך להתנהג, ויש לה בחדר הרבה לבבות אדומים פרוותיים, ותמיד מרגישה לא בסדר כלפי המשקל שלה, מקטלגת אנשים ל-"מוזר", "חמוד","מניאק". אוהבת את כל הסרטים של ג'וליה רוברטס, מצביעה ב- SMS להראל מויאל, חולמת לעשות שופינג בלונדון. משהו כזה, ועוד בסגנון.. זו בחורה תמימה.

Zoharrr

New member
LOL "חיים שלי"?!

זאת ממש לא הדרך לזכות בליבי. אבל אני מסכימה נמרצות עם הראשון.

אווח כמה שהכל בדיוק הפוך!

אני עברתי מערכת יחסים (שנה וחצי) ואכן התנהגתי כמו באגדות... אני לא בא פה להשתחצן ולספר כמה עשיתי וכל הבלה בלה בלה... אני באמת אהבתי ונתתי הכל! השקעה באמת באמת מכל הלב. אבל, לאחר שנה וחצי אחרי כל הדבש שנתתי קיבלתי עוקץ. אני לא יודע אם זה יגרום לי להתנהג עכשיו הפוך, אבל ברור לי שאני כבר יותר שקול וקצת "טיזינג" לא יכול לעשות רע. לא צריך להיות זמינים 24 שעות מותר לה להתגעגע קצת (מנסיון כואב) לא לומר לה כל הזמן שאתה אוהב אותה, כי מה לעשות זה כבר לא עושה לה את זה אחרי כמה פעמים (ושוב מנסיון- גם כשזה אכן אמיתי כל פעם מחדש!) בקיצור, לאחר החוויה הלא נעימה שעברתי (פרידה כואבת - לטובת מישהו אחר) השכלתי להבין שככל שתתן יותר דבש אתה תקבל עוקץ כואב יותר. לא אמרתי שצריך להקצין לצד שני בגלל זה. אבל לדעת את הגבול ומתי גם להעמיד אותה במקום. ישנם בנות שרק ה"מאצו" יעשה להם את זה וככל שהוא יתנהג יותר חרא הן יותר תמשכנה אליו. וישנם בנות שכן, גם אם הגבר פותח את הלב ומתנהג "פחות גבר" ויותר רגשי הן יאהבו אותו יותר...

נועם m

New member
יקיריי...

הסוד הוא במינון. וכמובן- שזה יבוא מהלב... וקובי- אם "עיניים שלי" לא עובד לך, תמיד אפשר לנסות ולעשות שימוש באיברי גוף אחרים, לדוגמא: "שיניים שלי", "בוהן קטנה שלי", "טחול יפה שלי"... כיד הדמיון הטובה...

ChilD SouL

New member
מסכימה איתך... ../images/Emo45.gif

וגם זה מניסיון כמו שיש לך, לצערי.

Betterfly

New member
נכון...

אין משהו מרגיז יותר מ"את סקסית" (את כוסית כבר נשמע יותר טוב). זה נשמע כאילו... את לא מספיק יפה בשביל שאשמח להסתכל עלייך, אבל לא אכפת לי לזיין אותך.

yulinka

New member
מה רע בלהיות סקסית ?

ובחורה שמפרשת את זה "את לאמספיק יפה אבל זה בסדר לזיין אותך"...כנראה אין לה בטחון עצמי בכלל...ממש עצוב

למעלה