דרכים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
דרכים

מפנה לי דרכים מרשימה פני זרים מחלקת שבחים מסתירה מחושים מבטי מהופנט וגופי כאחד נערם כנגדי חיוכי הוא אויביי עצבותי כה גלויה ואני מבינה אין מנוס מסודי בריחתי היא שלי לא נותת מעצמי לא חושפת שנותיי ואני היא אני גורלי כחיי

ritosh

New member
שירינקה! למה ברוח כזו ../images/Emo4.gif ?

התחלנו שנה חדשה. אני מקווה שהשיר המקסים שכתבת לא משקף את מצב הרוח שלך!

lupland

New member
THE GREAT PRETENDER

oh yes i´m the great pretender pretending that i´m doing well my need is such i pretend too much i´m lonely but no one can tell זה הדבר הראשון שעלה לי לראש ברגע שקראתי את השיר שלך. בשעה שהשיר שלך מדבר עד כמה שהבנתי על העמדת הפנים כאילו הכל בסדר כלפי חוץ אך מבפנים "סודך" איתך בכל רגע ורגע הלהקה ששרה את מה שאני כתבתי מדברת על כאב כמובן של אהבה. אבל לשניהם מכנה משותף: בשניהם האדם מעמיד פנים כלפי חוץ. יופי של שיר.שירי

lupland

New member
תוספת קטנה

קפצתי לקנות קצת "סם חיים" ונזכרתי בדרך בשיר יפה שנתקלתי במושב "נידח" מעל טול כרם בשם סלעית.השיר עצמו חקוק על סלע בודד וגדול בין מטעי הזיתים והוא הולך כך: כל המבטים סופם אור וכל השתיקות סופן נצח השיר כמובן שייך למשורר אלמוני העונה לשם יהודה עמיחי. דרך אגב שירי כתבת שאת מתחילה שנה שלישית ב...

ל3

New member
הי אסף

אהבתי מאוד את השיר שכתבת באנגלית. מי רשם אותו? אם תראה כתבתי בתגובה למה שקטיפה שאלה מה אני לומדת. חינוך בהתמחות אנגלית

3ויוי

New member
שיר ,את האור של כולם

|עשית לי צמרמורת שירילה כוחך כניראה בנוסף לכל הכישורים הוא בשירייך.!! ממעמקי הנפש ההומיה את מעלה נבכים קשים ,ומיסתכלת להם בעיניים . נכון שזה נהדר לראות את האור בקצה המינהרה.? כתבי עוד יקירתי. בדיוק כמו שהאור בקצה המינהרה שלי ,תלוי על הקיר בתור הציורים שציירתי. לכל אחד יש את האור שלו ,,,,

ל3

New member
תודה ויוי יקירה

הלוואי והיה דרך בה יכולתי לראות את ציורך. יש דרך כזו?

ilush

New member
שירי-

הי שירי, השיר נורא יפה- הרבה מסר בלא הרבה מילים- את ממש כישרון! מצטרפת לריטה בתקווה שזה לא מעיד על מצב רוחך הנוכחי, ואם כן, כבר אמרתי קודם, בנוסף לכל השיטות ל"איך יוצאים מזה", פשוט תזרמי עם זה.. שולחת לך חיבוק חזק, מכל הלב, ו-יהיה בסדר, באמת! אז עוד חיבוק וביי בינתיים, אילנית.

gaia20

New member
שירי, זה מקסים, כמו תמיד

גם בי הצלחת להעביר צמרמורת טובה כזאת שעשתה לי עור ברווז...
ברשותך, נכנס למאמרים....

למעלה