דרכי טהרה ע"פ הנצרות

מרילו23

New member
דרכי טהרה ע"פ הנצרות

שלום יש לי שאלה למביני עניין בלבד זה קריטי, כיצד על אדם נוצרי להיטהר ולקבל מחילה במידה וקיים יחסי מין עם חברה שלו כשהיא בימי הנידה? אשמח לקבל אינפורמציה מלאה ככל האפשר, תודה.

גידעון1

New member
אתה צריך ללכת לכומר

הוא יגיד לך לקרא כמה דברים ואז הכל יסלח. כמובן שעליך להתכוון לכך שאתה מתחרט. מצד שני עכשיו שאני חושב על זה, כל האיסורים ביהדות בוטלו בנצרות אז אולי לא עשית שום חטא. אולי עדיף שאני אפסיק לכתוב ואני אתן לנוצרי לענות לך על השאלה

My Shepherd

New member
/tapuzforum/images/emo23.gifנוצרי מאמין חוטא אם מקיים יחסי

יחסי מין לא נישואין כך שלא הבעייה של ימי הנידה הם החטא העיקרי!

salt of earth

New member
אולי באמת כדאי שתפסיק עם השטויות שלך

וכן תיתן לנוצרי לענות :-\ כפי שאמרה שפרד החטא במעשה הוא קיום יחסי מין מחוץ למסגרת הנישואין. ולא כך מתנהל תהליך הוידוי, אז להבא אולי גם באמת תיתן לנוצרי גם לענות על השאלה. ואני אומרת זאת בכבוד רב,אבל באמת הגזמת הפעם

גידעון1

New member
מתנצל- פשוט לפי הסרטים ההוליוודים ככה זה

מתנהל. מציינים כמה זמן לא התוודת,אחר כך מספרים על החטא ובסוף הכומר סולח ומבקש לקרא מספר פעמים חלק מספר קודש. מתנצל אם טעיתי ופגעתי.

salt of earth

New member
יופי, אז להבא כשארצה להכיר את ישראל

או היהדות אני אצטט מאל מנאר...

גידעון1

New member
אני כבר התנצלתי והודתי בטעותי

אני לא יכול לעשות מעבר לזה. ככה רואים בסרטים והנחתי שזה נכון.

1ysrat

New member
מדריך תורת הנוצרות

אני מאוד מקווה שבקובץ אשר הכנסתי לתקבלו את התשובות

1ysrat

New member
יש דברים שונים אחרת לא היו קיים זרמים אבל....

הקהילה האורתודוקסית מכירה באותם שבעה סקרמנטים, או פעולות-מסתורין, כמו הקהילה הקתולית, ואלו הם: טבילה, אישוש, סעודת האדון, וידוי, משיחה בשמן, נישואים והסמכה לכמורה זאות אומר הבסיס שווה ומפה כל זרם עשה את השינים שלו אשר כל זרם עושה בהם את השינים שלהם

אך המדריך הזה מתייחס באופן ספציפי

לכנסייה הקתולית. הגבתי בקובץ המצורף למספר נקודות עד נקודה 142. זה ארוך...... יש הרבה דברים בכנסייה הקתולית, שאינם תואמים את דבר ה'. יש הרבה מהמשותף.

1ysrat

New member
התיחסות ל שבע שבעה סקרמנטים, או פעולות-מסתורי

טבילה, אישוש, סעודת האדון, וידוי, משיחה בשמן, נישואים והסמכה לכמורה. לצערי אני לא יוכלה לכנס לכל אחד מהם עכשיו חוסר זמן

michaeld1

New member
לטענתך

"יש הרבה דברים בכנסייה הקתולית, שאינם תואמים את דבר ה'." דוגמאות?

דומאות

*ראיית באפיפיור כאדם המושלם שלא יכול לטעות. *מרים עד סוף ימי חייה הייתה בתולה. *יש להתפלל עבור המתים שנמצאים בלימבו *ישוע אמר לא יקרא לאף אחד מכם אב כי אחד אביכם שבשמים, והם מכנים כל כהן דת אבי, שלא לדבר על האפיפיור. . *הכנסייה הקתולית היא יורשת הברכות של ישראל, ואלהים עזב את ישראל. *כהני דת מחוייבים לנדור נדר של נזירות מאשה. וכתוב במפורש שהמטעים שמאמינים בתורות של שדים, יאסרו על אנשים לשאת אשה. ובנוסף כתוב בברית החדשה של רועה הקהילה להיות בעל אשה אחת. (למרות שגם אם הוא לא נשוי והקדיש את חייו לרווקות למען מלכות האלהים הוא יכול לכהן כרועה קהילה) ויש עוד כל-כך הרבה דברים שהם ממש עיוותים, כייון שלא מצאו את פתורן תיאולוגי להרבה דברים מהכתובים.

michaeld1

New member
שלל הטענות שאתה מעלה כאן

כבר הועלו בעבר בפורום (למיטב זכרוני) וכבר קיבלו מענה. ובכל זאת, ללא קשר לתשובות, הדוגמאות שהבאת לא תומכות בטענתך כי "יש הרבה דברים בכנסייה הקתולית, שאינם תואמים את דבר ה'."

מדוע לא?

הנקודות שהבאתי דווקא תומכות כליל(לחלוטין), בטענה שישנם הרבה דברים שאנים תואמים את דבר ה'. זה שדובר על נקודות אלו בפורום בעבר וקיבלו מענה כלשהו אין הדבר אומר שהם לא קיימות, ושרירות כדוגמאות לסטיית הכנסייה מדרכו של ישוע המשיח. כל הטענות שהבאתי מראות ומגלות שהכנסייה הקתולית סוטה מדבר ה' ולא הולכת בקו יישר עם תורתו הבריאה של ישוע. ויש עוד שלל דוגמאות. ועם זאת יש גם הרבה דברים נכונים שנמצאים בכנסייה הקתולית, לא הכל רע. אני בטוח שישנם אוצרות רוחניים של ממש בכנסייה הקתולית.

למעלה