דרכנו

Retropier

New member
דרכנו

השיר "דרכנו" נשמע הרבה פעמים ברדיו, אז משום מה החליטו להצמיד לו ריקוד, ואתמול זכיתי ללמוד אותו באוניברסיטת ת"א. הבעיה היא שהשיר היה קצת איטי מדי לטעם הכוריאוגרף, אז מה עושים? כמובן! משנים את המהירות של השיר! כמובן שהשיר נשמע עכשיו מגוחך והאיכות זוועה, אבל המטרה מקדשת את האמצעים. זה נורא עצוב.. בכלל, את השיר, כתב יענקל"ה רוטבליט לאשתו, שנפטרה (אם אני לא טועה), וזה נותן לשיר (שבמקור מושמע ע´י דני בסן) משמעות לגמרי אחרת מהמשמעות הרכרוכית שמשתמעת למי ששומע את הגרסה הבורגנית החדשה.

No name for now

New member
דרכינו

אהבת את הריקוד? לא השתגעתי, הוא השאיר לי הרגשה שהוא זורם הפוך לתנועה הטבעית, אף פעם לא קרה לי כ"כ הרבה פעמים שהלכתי הפוך לכיוון של הריקוד (ימינה במקום שמאלה וההיפך), וכבר יש לי פז"ם בריקודים. האמת שהם לימדו את זה נורא מהר. היום ניסיתי להראות אותו למישהי והיא נורא התלהבה אבל בשום פנים ואופן לא הצליחה להעתיק אותו.

Retropier

New member
אני לא ממש זוכר את הריקוד

הריקוד בסדר, אבל אני זוכר בעיקר את השוק שיש לי מהשיר המסכן, שעבר כל כך הרבה עיוותים ושינויים (נראה לי שקודם שינו לו את הקצב עם הפלאג-אין הזה של ווינאמפ, ואחר כך שינו לו את המהירות). אני לא חושב שאני אוכל לרקוד אותו.. אלא אם ישמיעו את הגרסה המקורית שלו.

revgola

New member
דרכנו

השיר יפה מאוד, נעים לרקוד לצלילי שיר יפה, לא כמו הראפ התימני.

Retropier

New member
מסכים איתך לגמרי

הראפ התימני הוא בין השירים הכי זוועתיים שהצליחו להסתנן לכאן. אני נורא מצטער לראות שאנשים רוקדים אותו.. הייתי שמח אם הם היו מצביעים ברגליים.

revgola

New member
הראפ התימני

אני שובתת בריקוד הזה, לא רוקדת אותו, אבל יש הרבה אנשים אחרים שרוקדים. שאלה נוספת שלא קשורה כל-כך לריקודי עם - איך אני כולה להוסיף את עצמי לרשימת חברי פורום ריקודי עם? תודה.

lyron

New member
למה ../images/Emo70.gif

כ"כ הרבה ריקודים "זוועתיים" מסתננים להרקדות? דעתנו, של הרוקדים, אינה חשובה??????? אם הרבה אנשים חושבים על ריקוד מסויים שהוא גרוע למה אי-אפשר להתעלם ממנו?

למעלה