דרמה בנוה אילן:ביטר סולק מהיכל התהילה (נענע)

השרדות10

New member
דרמה בנוה אילן:ביטר סולק מהיכל התהילה (נענע)

הנה הסבר כללי בכתבה בנענע: "בית האח הגדול, המארח את משתתפי "היכל התהילה", שיחזר את הדחתה של מעיין חודדה מהעונה ה-2 של 'האח הגדול', כאשר לפני שעה קלה הודיע שבי זרעיה, עורך התוכנית, לשאר המשתתפים כי בהפקת התוכנית הוחלט להוציא את ביטר מהתוכנית. לפי ההודעה שמסר זרעיה, ביטר עבר על כללי האתיקה ותקנון התוכנית והוא התבקש לעזוב אותו באופן מיידי. השידור עצמו צונזר והפרידה של אבי מהבית לא שודרה. מקרובים להפקת התוכנית מספרים: "אבי עבר כל גבול, למרות אזהרות חוזרות ונשנות המשיך גם היום אבי ביטר עם פליטות הפה שלו במהלך השידור החי שהיה – ודבריו של ביטר היו דברים פוגעים." מקרובים נוספים מספרים כי בהפקת התוכנית פחדו מרשות השידור שתאלץ לסגור את התוכנית בגלל ניבולי הפה של ביטר."

ליטליקSD

New member
מסקנה כללית שלי

אתמול בלילה חיפשתם מה הוא עשה אתמול במשדר החי שהצדיק את הדחתו המיידית. אני דווקא חושבת ש"רגע רק רגע" צודק כשהוא אומר שהנוסח מהדף של שבי היה בעיקר כהגנה מתביעה מצד אבי. ראיתי שיחה אישית אחת איתו ועם ביטר אחרי הבלגן עם איגי כשהועמדה להדחה. לטעמי, עושה רושם שעוד מאז הם שקלו בכובד ראש אתץ הדחתו ללא קשר למשדרי הדחה. הם רק התארגנו על זה טכנית והודיעו על כך אתמול בלי ממשד קשר לדברים שאמר או עשה בהכרח אתמול. וזאת למרות שממה שקראתי כאן הןא התנהג לא יפה עם הזכייה של אדם וכו'. בכלל נראה לי שהוא ובני די התנהגו כמו בריונים בביתץ וזה העכיר את האווירה. לא צריך לצפות מ10 עד 1 בלילה בשביל זה, מספיק לראות את ההתנהלות שלהם במשדרים המרכזיים. גם במקרה של מעיין חודדה או יוסי בובליל ועינב (הם לא הודחו והיו בגמר, אבל הועמדו להדחה אם אינני טועה אחרי שלל של דברים לא לעניין שעשו), הענישה הזו לא באה במקרה אחרי מקרה בודד בבית, אלא אחרי רצף. תיאום קולות או ריב מסויים היו רק מקרה משלל שהקדים למכה.

השרדות10

New member
הם אמרו שהם פחדו שיורידו את התכנית בגלל ביטר

אבל תכלס זה לא שהוא קילל הרבה,הוא גם לא אמר כמו חודדה משהו כמו-תשבו על גזר חחח נשמע כמו סתם בולשיט,תירוץ להעיף אותו

מיק101

New member
לא צריך להיות חודדה, כדי להיות מסולק

לאלימות דרכים ושיטות שונות ולי הספיק להבחין באלימותו של אבי ביטר אפילו אם זו רק שפת-הגוף שלו

lotaria

Well-known member
ביטר ואלבז הם הסיבה למה אני לא צ

צופה בתכנית הזו. לא מבינה למה הכניסו אותם בכלל. הם לא מתאימים למסגרת הזו.טוב שביטר הועף ומקווה שאלבז יעוף אחריו. עכשיו אפשר להתחיל לצפות.

lotaria

Well-known member
ה"מוסיקה" המזרחית העלימה את כל השירים ה

היפים האלה שלנו. השתלטו על כל חלקה טובה.

יונתנסקי

Well-known member
דווקא הפעם לא אהבתי את אדם

הוא לא היה מספיק מעודן כמתבקש מהסיטואציה הרומנטית. בד"כ מאוד אוהבת אותו.

בוףברכה

New member
שמלת השבת..../images/Emo171.gifשל...רוחמל'ה

איזה....ריגשי..הבחורה..הזאת... ..שתסתובב עם דבק אפוקסי...(אם במיקרה ישבר... ממנה איזה חלק..., איZה נישברת.. ..

למעלה