דרמה קווין = טבע, ג'רמי לוין ביי ביי

השף מ

New member
דרמה קווין = טבע, ג'רמי לוין ביי ביי

מי הבא בתור ?
מאבקי כוחות בינו לבין יו"ר הדירקטוריון פיליפ פרוסט
כללית - מניה לשורט לדעתי

קרלטון

New member
איפה העשורים של ההנהלה הנערצת...

...אני חשבתי שקדנציה של 5 שנים, כמו שעשה ינאי, היא קצרה מאוד ביחס לזמן שבילו קודמיו בחברה, והנה ג'רמי לווין לא מחזיק מעמד אפילו שנתיים. אולי את המנכ"ל הבא יביאו מהמגזר הערבי, הבנתי שמבינים בתרופות או לפחות ברוקחות.

קרלטון

New member
פרוסט: הייתי קונה היום מניות של טבע

"בשנה וחצי האחרונה החברה רשמה התקדמות מרשימה. טבע חזקה היום יותר מאי-פעם, עם הזדמנויות יוצאות דופן בפניה. לטבע צוות יוצא דופן של הנהלה שכבר רשם הישגים".

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000889850#fromelement=hp_firstarticle

המנייה יורדת כרגע ב-7.3% במסחר המוקדם.

קרלטון

New member
תפרסם דו"חות מחר לפני המסחר

להתפטר במפתיע, לאחר הכחשה נמרצת בעניין שניתנה יומיים לפני כן, ויום אחד לפני פרסום הדו"חות.... זה סצנריו שעושה את משקיעי טבע מאוד מאוד מאוד עצבניים... לא זו סוג ההתנהלות שמצופה מחברה בסדר גודל כזה..

KobeRider

New member
מחירי האופציות לא משקפים את העצבנות הזו

אפילו האופציה של 35 לדצמב', בסך הכל 10% מתחת למחיר הנוכחי, לא נותנת יותר מרבע דולר.

KobeRider

New member
עכשיו היא מציעה 30 סנט

אולי ויקס גבוה ירים את האופציות האלו ל-50 ואז זה יהיה מעניין

קרלטון

New member
כבר לא כ"כ רחוקה משם

סה"כ עוד כ-8% למטה, סבירות לא רעה שתכנס לכסף. למרות שטכנית, רמת 35 דולר החזיקה מעמד יפה הרבה זמן. הדו"חות מחר יתנו עוד טריגר לכיוון זה או אחר, אני מניח שכבר קרוב לסוף היום נראה גם פרמיות גבוהות יותר.

טבע היום מתברגת במקום החמישי ברשימת המניות הפעילות - נסחרת במחזור גדול יותר מאשר אמזון, GM, TSLA, GOOG, MSFT, C, XOM וכו'.

KobeRider

New member
כן, בגלל זה אני לא מבין איך האופציה כל כך זול

היא עכשיו כבר ב-36 סנט לביד, שזה יותר נורמלי, ועדיין נראה לי זול בשביל מנייה שהתנודה החודשית שלה היא 3.5$.

אגב, JCP עולה היום, ונראה שהסוחרים דחו בינתיים את 6$.

קרלטון

New member
השערה שלי

יש הרבה ביקוש למנייה ברמות האלה (אזור 35-37 דולר), כך שמי שמודע לזה (ואולי אף מתכנן בעצמו לקנות כמויות גדולות שם) יכול להרשות לעצמו למכור אופציות בזול יחסית בסטרייקים מתחת לרמות האלה. בנוסף, לא היתה הגבלת שורט על המנייה, וכנראה לא קשה לאתר מניות להשאלה, כך שהלחץ לא עבר מהמסחר במנייה לאופציות, כמו שקורה במקרים אחרים בהם הקשיים האלה קיימים.

למעלה