דרמה

דרמה

אתמול אחרי שיחה טעונה עם האיש כאשר הנושא היה כמובן הלשעבר והחגים ירד לי פתאום האסימון. ...הבנתי.דרמה לא יכולה להתקיים כאשר אין קהל ובכן יש שינו בכללים.אני לא משתתפת יותר הדרמה.זו לא הדרמה שלי.הוא יחליט מה הוא וילדיו עושים.אני אחליט האם אני מסוגלת לחיות עם ההחלטה. הכללים יהיו ברורים וחד משמעיים ללא מקום לפרוש רשי או כל פרשן אחר.אני לא משתתפת בהצגה אם החגים בלעדי אני לא משתתפת יותר בכלום והבחילה מתפרקת. אני לא כאן בשביל כולם רק כשצריך אותי. אני בת הזוג לטוב לרע כל ימות השנה .או שאני חוזרת לפינה שלי אבל אז זה סופי ומוחלט ללא דרך חזרה.הכללים החדשים הובהר הבוקר בשיחה שקטה ונטולת אמוציות. עכשיו מחכים.......

mother cat

New member
למה את מחכה עכשיו? הוא חושב ואמור לחזור אליך עם תשובה?

לא

הוא צריך לפעול. לקבוע מולה כללי ברזל. שהדרמה תפסק.לא יקרה? -החבילה מתפרקת. אני את הדרמה לפני כל חג לא מכילה יותר.רוצה טוב - לא רוצה שלום. מאוד אוהבת אותו ואת הילדים אבל.....גם אני במשוואה ומספיק. יש לי את הבית שלי שכרגע הבן שלי חי בו רוב השבוע. כך שיש לי לאן ללכת.אני עצמאית כלכלית.הוא יודע שהפעם זה קצה גבול היכולת. ...הוא לא רוצה לאבד אותי. נראה.

mother cat

New member
איך הוא הגיב בשיחה?

הוא הסכים? הוא הביע נכונות לשים קץ לדרמות?
&nbsp
אגב בגדול אני מסימה - כשאין קהל אין דרמה. אני חושבת שבמקרה הזה המחלה הנפשית תגרום לזה לא להיות כל-כך פשוט. אבל הגיע הזמן לשים גבולות שיגנו עליכם ועל הילדים.

הוא הקשיב.

בערב היתה לנו שיחה רצינית ישבנו וכתבו מה אנחנו רוצים ואת הגבולות שחייבים להציב כדי להגן על הילדים. ואז דיברנו עם חבר טוב שהוא עורך דין איך עושים את זה .החג הזה קרוב אז בשיחה טלפונית אליה הובהר לה שהיום תהיה פניה לבית המשפט למשפחה לקביעת דיון בנושא הסדרי הראיה והחגים. מאחר ולא נוכל לקבל דיון לפני החג את החג הנוכחי נבצע לפי ההסכם הקיים שקובע שהילדים איתנו. אם היא רוצה היא תוכל לקבל אותם לחג הראשון אבל היא לבד איתם וזה רק מטוב ליבו של האיש.היא פרצה בבכי ואמרה שהיא לא רוצה בית משפט. האיש אמר לה קחי עורך דין ונדבר דרכו. מתוך מחשבה שעורך דין יהיה לפחות יותר הגיוני. אתמול הבת שאלה אותי למה אני שונאת את אמא שלה ולא מזמינה אותה לחג.ואז סיפרה כל מה שהאם אמרה לה וציינה שאמא אסרה עליה לספר לנו אבל קשה לה לא לדבר איתנו.אמרנו לילדה שכמובן לא נדון בזה עם אמא שלה .הסברתי לה שאני לא שונאת את אמא שלה אבל כשמתגרשים נוצרות שתי משפחות נפרדות וכל אחד ממשיך בחייו והזכרתי לה שבחורף שעבר הבן שלי נסע עם אבא שלו לפריז ומשם לישראל בלעדי כי אני לא חלק מהמשפחה של אבי ילדי.היא חשבה על הנושא ואמרה אמא לא רצתה להתגרש לא פתחנו את הנושא איתה כרגע. רק אמרנו שכדי להתגרש יש צורך בהסכמה של שני הצדדים.אחר כך כשהיא ישנה והאיש רתח מזעם ואמר הייתי צריך לספר לה את האמת מדוע התגרשנו כי אמא שלה רצתה את המאהב....אמרתי לו שטוב שלא סיפר הילדה צעירה ואין צורך בפרטים וצריך להתמקד במחמאה הגדולה שקיבלנו שלמרות שהאמא אמרה לא לספר לאבא הילדה באה והרגישה בטוח מספיק לפתוח את הכל ולדבר איתנו ....מחכה לנו חג לא קל......אמא שלי מגיעה עוד יומיים. הילדים אוהבים אותה מבחינתה אלו עוד שני נכדים כמו שאר נכדיה האמא מתפוצצת שהם קוראים לה סבתא עדנה. כמו שאמרתי קל זה לא יהיה אבל מעניין. ....שנה טובה

mother cat

New member
כמה כוחות, כמה כוחות יש לך! כל הכבוד!

ככל הנראה אתם צודקים שצריך לדון דרך עורכי דין. ואני חושבת שנכון להגיע להסכם חדש לגבי חגים. מן הסתם עכשיו זה מפיע לה להיות בלי ילדיה בחגים ואני יכולה להבין את זה, אז אולי צריך להגיע לחלוקה שתהיה לפחות ברורה ידועה. אני רוצה להגיד מוסכמת על כולם, אבל אני בספק אם זה יקרה...
&nbsp
מקווה שזה שאמא שלך מגיעה יעשה לך את החג קל יותר! תעדכני אותנו מה קורה.
&nbsp
חג שמח!

תודה חתולה...

האמת? אין לי כוח. לפני 15 שנה עברתי גרושים איומים ועכשיו אני עוברת את זה פעם שניה איתו.....אבל אני אוהבת אותו ואת הילדים. נכון שהם לא ביולוגית שלי אבל כאשר אתה חיי איתם ולומד להכיר האמת היא שהביולוגיה לא תמיד משמעותית. ......אז אין לי הרבה אופציות ואם אני רוצה לבנות את הבית הזה אני צריכה לבלוע הרבה צפרדעים ולהמשיך. .....שנה טובה

איילה421

New member
אני מחזקת אותך. תשמרי על עצמך ועל

הזוגיות שלך! אל תאפשרי לקשיים המטורפים הללו למסמס את הזוגיות. לא מכירה כמובן את הפרטים אך הגבולות שתשימי ישמרו גם על הקשר שלכם.
בזמנו שיתפתי כאן שכמעט כמעט הלכה לנו הזוגיות בגלל קשיים עם הילדים. אפשר לומר שבשנייה האחרונה, כאשר עשיתי גבולות, הצלנו את הקשר שלנו (אמנם בשינויים ).
שתהייה שנה טובה,
איילה.

המסך ירד

נפרדנו והפעם סופית .הוא לא מסוגל להתנתק מ גרושתו אני לא יכולה לחיות עם זה אספתי את חפצי והלכתי על מנת לא לחזור. אחרי חשבון נפש ארוך עם עצמי.חוזרת הביתה. לבית שלי .שנה טובה

PinkyGnomic

New member
שמחה בשבילך

לא שמחה על הכאב שאת עוברת.
אבל שמחה שהגעת למקום בו תהיי סוף סוף שלווה.
רגועה.
מקום נכון.
זה עצוב להיפרד, אבל כשזה מביא אותך למקום הנכון, אז הרגשת השלווה וההשלמה, הן כמו טון וחצי שיורדים מהכתפיים.
ומהלב.
כל הכבוד על האומץ לעשות את הדבר הנכון.
מחזקת אותך מאוד.

תודה

זה אכן עול שירד ממני.הדמעות עומדות בעיניים וצורבות אך מסרבות לזלוג. אתמול נפגשנו עם המטפלת ושם היה לי ברור שהוא לא איתי. יצאנו משם .לא ישנתי כל הלילה וקמתי בהחלטה חד משמעית שאני שמה הכל על השולחן הבחירה היא שלו.הוא בחר.אספתי את חפצי והלכתי. מה שנשאר מאחור מבחינתי חסר חשיבות נגמר. מתחילה שנה חדשה עם שולחן נקי

תודה

זה אכן עול שירד ממני.הדמעות עומדות בעיניים וצורבות אך מסרבות לזלוג. אתמול נפגשנו עם המטפלת ושם היה לי ברור שהוא לא איתי. יצאנו משם .לא ישנתי כל הלילה וקמתי בהחלטה חד משמעית שאני שמה הכל על השולחן הבחירה היא שלו.הוא בחר.אספתי את חפצי והלכתי. מה שנשאר מאחור מבחינתי חסר חשיבות נגמר. מתחילה שנה חדשה עם שולחן נקי

למעלה