דרמטומיוזיטיס

דרמטומיוזיטיס

אני מייצגת בחורה שנעקצה לפני מספר שנים על ידי חרק בטיול למדבר יהודה. ככל הנראה, גרמה העקיצה להתפרצות מחלת הדרמטומיוזיטיס בגופה. שאלתי כפולה - מהי בדיוק מחלה זו (אני מבינה שמדובר במחלה אוטואימוניטת), והאם ייתכן שהתפרצה עקב עקיצת חרק? האם יש רופא מומחה שיוכל לתת חוות דעת בעניין?

דרמטומיוזיטיס

דרמטומיוזיטיס היא מחלה אוטואימונית המתבטאת בפגיעה שרירית עם חולשת שרירים ומעורבות עורית - אני לא רואה קשר ברור בין עקיצת החרק להתפרצות המחלה - הסיבה להתפרצות אינה כל כך חשובה החברה שלך זקוקה ליעוץ ומעקב ראומטולוגי טוב כי מחלתה דורשת טיפול זמין, סדיר ומהיר- נשמח לטפל בה מכונינו אם עדיין לא טופלה

דרמטומיוזיטיס

ראשית, תודה על התשובה. שנית, ייתכן שלא הובנתי כראוי - אני עו"ד, ואני מייצגת לקוחה שמעוניינת להגיש תביעה נגד מארגני טיול בו השתתפה. לפיכך, הקשר הסיבתי בין העקיצה לבין המחלה הוא מוקד העניין. אני מחפשת מומחה שייתן חוות דעת בעניין (אולי מישהו מאזור הדרום, שכבר ראה מקרים דומים).

דניאל501

New member
משפטים זה מקצוע מפרה

אפשר להגיש תביעות על כל נושא שבעולם. בעבר נשקתי את החברה שלי אבל הליפסטיק שלה גרם לי לסחרחורת. מאז אני מפחד לנשק נשים. אני יכול לתבוע את חברת השפתונים ?

עקיצה ודרמטומיוזיטיס

אכן לא הבנתי אותך - לצערי - אני לא יכולה לעזור לך- אני לא מודעת לקשר ישיר בין עקיצה ודרמטומיוזיטיס - הקשר היחיד שאולי תוכל לטעון הוא דרך הסטרס שנגרם לחולה כשסטרס הנו טריגר למחלות אוטואימוניות קשה לי להמליץ ישירות על מישהו המתמחה בנושא זה

למעלה