דרמת רדיו - Digimon Original Story

Snake Bandage

New member
דרמת רדיו - Digimon Original Story

דיג'ימון היא מכונת דיסקים משומנת שהוציאה יותר דיסקים משאי פעם תוכלו לקנות. בין השאר יצאו שירי נושא, שירי דמות, אלבומים לחג המולד, פסי קול, אוספים, ומדי פעם מוציאים מעין אלבומי נוסטלגיה מיוחדים שמאחדים אנשים מהעבר של דיג'ימון ונותנים להם לשיר שירים חדשים (בתחילת אוגוסט יצא האחרון שבהם, דיסק עם שירים חדשים של כל ילדי המשקפת, מאסארו וארבעה זמרים ששרו שירי פתיחה, סיום ודיג'יגדילה בעבר). היפנים גם אוהבים נורא דרמות רדיו. ברוב העולם דרמות רדיו הן כבר זן נכחד בגלל שהטלוויזיה אוכלת הכל, אבל ביפן עדיין מתים עליהן ומוציאים דיסקים עם דרמות רדיו. גם לדיג'ימון הוציאו כמה כאלה, רובן בזמן ששידרו את שתי העונות הראשונות, אבל רובן היו די דביליות וזה יהיה טיפשי לחשוב שמשהו מתוכן קרה בכלל. חוץ מ-Michi e no Armor Shinka, שלמרות שהיא מפגרת בצורה שלא תיאמן היא עדיין אמינה במידה מסויימת. לפני כמה שנים (2004, 2005? שכחתי לגמרי מתי בדיוק) יצאו ארבע דרמות רדיו, אחת לכל עונה, שמביאות סיפורים על הילדים הנבחרים אחרי ההרפתקאות שלהם בעולם הדיגיטלי. הסיפורים האלה מרחיבים מאוד על הילדים ואין שום דבר שם שלא נשמע קאנוני להחריד. ואני מתה עליהן. בעצתה של המנהלת הנפלאה שלנו, החלטתי להביא לכם את הסיפורים, לפחות משלוש הדרמות הראשונות. הייתי פשוט שולחת לכולכם את הדרמות עם תרגום, אבל זה קצת קשה לעשייה. כל הדרמות תורגמו על ידי Onkei-kun מהאתר Livejournal. היא גם מתרגמת סדרה של ספרים המתארים את ההרפתאות של הילדים בעולם הדיגיטלי, ונראה לי שברגע שהיא תסיים את הווליום הראשון, אני ארחיב גם על זה. אבל בינתיים, בואו נתחיל עם הדרמות. הראשונה שאני אתמקד בה היא Digimon Original Story - Two-and-a-Half Year Break, המתארת בשישה טראקים אירועים קטנים בחייהם של הילדים הנבחרים הבוגרים מאדוונצ'ר, במשך שנתיים וחצי עד אפריל 2002.

star_female

New member
מעניין שאף פעם לא שמעתי על זה...

בעצם, האמת היא שיכול להיות ששמעתי ולא ידעתי מה זה o.o ידעתי שיצאו drama cds מתישהו ולא ידעתי מה יש בהם... זה ממש מעניין D: אני רוצה לדעת...

Snake Bandage

New member
Digimon Original Story I

כמו שאמרתי, Digimon Original Story - Two-and-a-Half Year Break מתאר אירועים מחייהם של טאיצ'י, יאמאטו, קושירו, ג'ו, מימי וסורה בתקופה בין סוף אדוונצ'ר לתחילת 02. כל סיפור מאיר חלק מחייו והחלטותיו של כל אחד מהילדים ומספר דברים שלא ידענו עליהם (ועל ההורים שלהם, במקרים מסויימים). כל ילד מקבל טראק בין כמה דקות שבו הוא מספר סיפור, כותב מכתב או מנהל שיחה עם מישהו שאנחנו לא רואים או שומעים. November 1999 - Whistle (נובמבר 1999 - משרוקית - טאיצ'י) תקציר: אחרי שטאיצ'י והאחרים חזרו לעולם האמיתי, טאיצ'י מתחיל להרגיש מאוד בודד בלי השותף שלו. בזמן שהיקארי הולכת לקניות עם אמא שלהם, טאיצ'י שומע מישהו שורק במשרוקית של היקארי. הוא מגלה שהשריקות באות מהמחשב של אבא שלו, שם נפתח מעין חלון לעולם הדיגיטלי. הוא זוכה לראות את אגומון וכל השאר שוב לכמה דקות ומתעודד; עכשיו הוא יודע שהוא יוכל לראות את אגומון שוב. פרטים מעניינים: * טאיצ'י אומר שבגלל שהזמן בעולם הדיגיטלי היה יותר איטי מבעולם שלנו, הוא היה עם אגומון בערך חצי שנה. * טאיצ'י הפסיק לשחק כדורגל אחרי שהוא חזר לעולם האמיתי. כשהוא מדבר עם אגומון, הוא מבטיח לו לחזור לשחק כדורגל, וכך הוא עושה. * אגומון חושב שכדורגל זה מגניב. May 2000 - Denwa (מאי 2000 - טלפון - ג'ו) תקציר: ג'ו עונה לטלפון ומדבר עם אחיו הבכור, שין, אחרי שגוממון מאבד את היכולת לגדול לזודומון. הם מדברים על שו, האח האמצעי, שהחליט לשנות את החוג הראשי שלו באוניברסיטה למדעי החברה, ועל הפרופסור החדש של שו, אבא של סורה. ג'ו אומר לשין שהוא החליט להיות רופא על דעת עצמו, כי הוא רוצה לעזור לדיג'ימונים, ושואל את שין אם הוא יצטרך ללמוד להיות רופא או וטרינר כדי לטפל בדיג'ימונים; אחרי שהוא ראה חברים דיג'ימונים נפצעים בלי שהוא יכל לעשות שום דבר, הוא החליט שהוא לא ייתן לזה לקרות שוב. פרטים מעניינים: * ג'ו וכל השאר הלכו לבקר את הדיג'ימונים שלהם בעולם הדיגיטלי וויתרו על הסמלים שלהם בזמן ה-Golden Week, שהוא שבוע מלא בחגים לאומיים. השער נסגר מהר ונפתח כמה ימים אחרי, כך שהילדים בילו בעולם הדיגיטלי כמה ימים. * שו לומד באוניברסיטה בקיוטו. ג'ו היחיד שיודע בינתיים שהוא לא ילמד רפואה. הוא רוצה לשלם את שכר הלימוד שלו בעצמו. * שו תמיד רצה להיות במאי סרטים. * ג'ו מדבר על סורה, ואומר שהיא התחילה ללבוש חצאיות. כבר בתקופה הזו רואים את ההשפעה של אמא שלה. * שו לא היה בטוקיו בתחילת אוגוסט 1999, וכעס שהוא לא יכל להיות שם בזמן שכל הדיג'ימונים הגיעו. בזמן ההתקפה על שכונת היקאריגאוקה (הייטון וויו בדיבוב, זוכרים?) בשנת 1995, כשג'ו ראה את הקרב בין גריימון לפארוטמון, שו היה בבית של חבר ודיבר עם ג'ו בטלפון. שין ישן בחדר שלו, "כמו תמיד". * מרוב געגועים לבנים הבכורים שלה, אמא של ג'ו מאכילה אותו יותר מדי אורז. אבא שלו סתם שקט מהרגיל. October 2000 - Chichi e no Tegami (אוקטובר 2000 - מכתב לאבא - סורה) תקציר: סורה כותבת מכתב לאבא שלה, הארוהיקו, שהוא פרופסור באוניברסיטה בקיוטו. היא כותבת על צירוף המקרים המשעשע שאחיו הגדול של ג'ו ילמד אצלו, מספרת לו שהיא התחילה לשחק טניס, מספרת לו שבקרוב היא תיסע לקיוטו עם הכיתה שלה, ומברכת אותו ביום הולדת שמח. פרטים מעניינים: * סורה דיברה עם אבא שלה על פיומון והדיג'ימונים, ואבא שלה החליט לחקור אותם. * הארוהיקו כתב הרבה ספרים; בבית טאקנוצ'י יש מדף שלם שמוקדש לספרים שלו. * מאמנת הטניס של סורה היא אמא שלה, טושיקו; מסתבר שהיא שיחקה טניס בתיכון. * הסיפור על איך ההורים של סורה נפגשו מעניין; הארוהיקו במקור מטוקיו, וטושיקו מקיוטו. הם נפגשו בקיוטו כשהארוהיקו ערך שם מחקר, ואחרי שהם התחתנו, הארוהיקו עבר לאוניברסיטה בקיוטו... בדיוק כשטושיקו עברה לטוקיו. * הטיול לקיוטו הוא אותו טיול שמיאקו הייתה בו ב-02, בזמן שגריימון מלחמתי שחור חיפש את ה-Holy Stones. ביפן, זו מסורת לקחת את ילדי כיתה ו' לסיור בן שבוע בקיוטו בסביבות אוקטובר-נובמבר. * הארוהיקו יליד אוקטובר. זה כל כך משעשע שהוא וסורה הם היחידים שאנחנו יודעים בערך מתי הם נולדו (סורה היא ילידת מרץ, לפי Bokura no War Game).

Snake Bandage

New member
המשך...

April 2001 - Chat (אפריל 2001 - צ'אט - קושירו) תקציר: קושירו מדבר עם ג'נאי במחשב שלו. הוא מזכיר שג'נאי שוב צעיר עכשיו, מספר לו שהוא גבוה יותר ושהוא הנשיא של מועדון המחשבים, ומדבר על הילדים הנבחרים שצצים ברחבי העולם. פרטים מעניינים: * קושירו מודע לעובדה שג'נאי צעיר יותר. הוא תוהה אם זה קשור לכדור השחור שחדר לצוואר שלו כשהוא ברח מאדוני האופל. * למרות שקושירו יותר גבוה עכשיו, יש בנות במועדון המחשבים מכיתה ה' שעדיין גבוהות ממנו; אחת מהן היא מיאקו. * חשוב לציין שקושירו היה בקבוצת הכדורגל בכיתה ד', בעיקר כי הוא קיווה ששם לא יצטרך לתקשר עם אנשים יותר מדי (הוא לא שחקן כדורגל מי יודע מה, בסופו של דבר). העובדה שהוא עכשיו נשיא מועדון המחשבים רק מראה כמה שהוא השתנה לטובה מאז. * קושירו מקבל את הוריו המאמצים וחושב על עצמו כבנם, אבל לא שוכח את הוריו האמיתיים. * ג'נאי סיפר לקושירו בשלב מסויים על ה-Holy Beasts שהם האלים של העולם הדיגיטלי; קושירו יודע תחת מי עובד ג'נאי ושיש יותר מ-Holy Beast אחד. * קושירו תוהה אם יש סיפור מאחורי הופעת הדיג'ימונים בהיקאריגאוקה ב-1995. סביר להניח שבאותה תקופה . September 2001 - Video Mail (ספטמבר 2001 - וידאו מייל - מימי) תקציר: מימי שולחת וידאו מייל לילדים הנבחרים ביפן. היא עברה לפני זמן קצר לניו יורק, ויש לה כבר חברים. היא מספרת להם על השותף לעסקים של אבא שלה ומתחילה לקשקש על עמודי טוטם ואיך שהדיג'ימונים הם כמו עמודי טוטם (כי הם כמו נשמות מגינות), כשאירוע מהחיים האמיתיים מתרחש בעולם של מימי; המתקפה על מרכז הסחר העולמי ב-11 בספטמבר. כשהיא מתחילה להקליט את המייל שוב, מימי מספרת שהיא רצה לעזור ופגשה את הדיג'יגורלים האמריקאים. פרטים מעניינים: * מימי לא מקלידה טוב, ובגלל זה היא שולחת וידאו מייל. * בטראק הזה יש פקשוש מסויים. בתי הספר בניו יורק נפתחים לכל המאוחר אחרי לייבור דיי, שמתקיים ביום שני הראשון של החודש. מימי אומרת שהיא התחילה ללמוד יום לפני המתקפה, אבל היא הייתה אמורה בעצם להתחיל ללמוד שבוע לפני המתקפה, ברביעי בספטמבר. * לשותף לעסקים של אבא של מימי קוראים קוריאמה, אבל זה לא השם האמיתי שלו; הוא אמריקאי ממוצא אינדיאני. מובן שמימי לא זוכרת מה השם האמיתי שלו. * משפחת טאצ'יקאווה גרה, עובדת ולומדת רחוק יחסית ממרכז הסחר העולמי, אז אף אחד מהם לא נפגע. * מימי עוד לא יודעת אנגלית כל כך טוב, אבל הדיג'יגורלים האמריקאיים ידעו לבטוח בה כשהם ראו את הדיג'יכלי שלה. * בתקופה הזו, הדיג'ימונים של הדיג'יגורלים האמריקאים נמצאים בעולם האמיתי. * מימי כבר יודעת לבשל קצת; היא הולכת לעזור לאמא שלה להכין עוגיות לאנשים שעוזרים בפעילות החילוץ בגראונד זירו. March 2002 - Bass wo Hikinagara (מרץ 2002 - כשאני מנגן בגיטרה באס - יאמאטו) תקציר: יאמאטו מדבר עם אבא שלו, הירואקי, שממנו הוא שואל את הגיטרה באס הישנה שלו. הירואקי היה נגן גיטרה באס בלהקת רוק כשהיה צעיר. יאמאטו אומר שזה יהיה לא נוח אם הוא יצטרך לשאול את הגיטרה של אבא שלו כל הזמן, אבל הירואקי אומר לו שהוא עומד לקבל בונוס, איתו הוא יוכל לקנות ליאמאטו גיטרה משלו. הם מדברים קצת על זה שטאקרו ונאטסוקו (אמא של יאמאטו וטאקרו) עומדים לעבור לאודייבה בקרוב. יאמאטו נזכר שכשההורים שלו התגרשו, יאמאטו התעקש שטאקרו יילך עם נאטסוקו והוא יישאר עם הירואקי; מאז, הוא תמיד ניסה לבחור את דרכו בעצמו, עד שהוא הפך לילד נבחר והכיר את גאבומון. פרטים מעניינים: * יאמאטו והירואקי גרים קרוב מאוד לבניין תחנת הטלוויזיה Fuji TV, שם עובד הירואקי. התיקונים האחרונים לתחנה אחרי שהיא הותקפה על ידי דיג'ימונים ב-1999 (שם טיילמון גדלה לאנג'וומון) הושלמו זמן קצר לפני השיחה הזו. * הירואקי היה נגן גיטרה באס, אבל הוא זמר גרוע. * יאמאטו מזכיר סרט ישן שאבא שלו הביא הביתה, I Was a Teenage Werewolf. מכאן כנראה בא השם ללהקה של יאמאטו, The Teen-age Wolfs. * הירואקי מתבלבל בין הצורות השונות של גאבומון. יאמאטו רגיל לזה. * הבניין שאליו טאקרו ונאטסוקו עברו ב-02 הוא בניין חדש, שהתחילו לאכלס אותו רק שנה לפני כן. מכאן שמיאקו ואיורי, השכנים של טאקרו לבניין, הכירו רק שנה לפני שטאקרו עבר לאודייבה.

Snake Bandage

New member
אוף, רגע, לא סיימתי שם משפט

בהערות על Chat: * קושירו תוהה אם יש סיפור מאחורי הופעת הדיג'ימונים בהיקאריגאוקה ב-1995. סביר להניח שבאותה תקופה הילדים הנבחרים הראשונים היו בעולם הדיגיטלי ונלחמו נגד הדיג'ימון שבא מעבר לקיר האש.

Digi Lista

New member
קראתי את כול השרשור הזה../images/Emo13.gif

וכבר ראיתי שיש עוד שרשור,באמת כול הכבוד שי על המידע המדהים והחיוני כול כך הזה
(תרגישי חופשי תמיד לכתוב הודעות כאלה מעניינות,ארוכות ועמוסות מידע בכול נושא
). חבל שהפרטים האלה למשל על טאי לא ממש חיוניים,אם כבר היפנים בוחרים להשקיע בדרמות רדיו שהן דבר בהחלט מומלץ מסתבר אולי אפשר היה להעמיק יותר בפרטים שיוכלו לחבר ולענות על השאלות שתמיד מעוררות תהיות(לפחות אצלי) במהלך צפייה בסדרה ובסרטים. לעומת זאת המידע על קושירו(אולי כדאי כשכותבים משהו להשתמש גם בשמות האמיריקאיים המוכרים יותר לחלק מהגולשים,לי אישית השמות פחות משנים כי אני יודעת ומכירה אבל בשביל שכולם יוכלו להינות מהמידע וההשקעה שלך הייתי מציעה לך לציין על מי מדברים למען הסר ספק) או איזי אם כבר דפקתי הערת סוגריים הוא מעניין במיוחד בגלל שהוא מוביל אותי לכמה שאלות- מזה הכדור השחור שחדר לג'נאי?מתי קרה האירוע?והאם זו באמת הסיבה שהוא נעשה צעיר יותר? זה ישמע אולי מצחיק אבל מי שמנסה לשחק בקבוצת כדורגל חייב לדעתי לתקשר עם אנשים כי כדי להגיע להישגים בתחום הזה צריך לעבוד כקבוצה וזה כולל דיבורים לפחות עד התיאום החלק בו כול אחד יודע גם ללא מילים מה מצפים ממנו לעשות,שלא נדבר על צעקות בסגנון "תמסור לי את הכדור אני חופשי" שאם ירצו או לא מצריכות דיבור ולו מינימלי ככה שזה דיי משעשע... יש פרטים נוספים על האלים?הם תמיד עניינו אותי. מה בעניין הדיג'יגורלים הראשונים?עוד נושא שתמיד סיקרן אותי,יש אולי במקרה מידע עליהם באחת הדרמות למרות שממה שכתבת הדרמות מתמקדות בדמויות המוכרות והקיימות ובקרוביהן ובכול זאת... בכול אופן באמת כול הכבוד שי על כול המידע,אני הולכת לקרוא את השרשור השני ומקווה להגיב גם בו או לפחות להעשיר את עצמי במידע חדש.
רבה ובאמת אין כמוך

Snake Bandage

New member
מצטערת, אני לא רוצה להשתמש בשמות מהדיבוב...

זה פשוט גורם לי להרגיש לא נוח, אחרי שראיתי כל כך הרבה פרקים ביפנית. זוכרת בעונה הראשונה כשישות מסתורית השתלטה על היקארי בזמן שטאיצ'י ויאמאטו די ניסו להרוג אחד את השני, ואז הראתה לילדים את העבר, כשג'נאי ברח מהמשרתים של פיימון עם הדיג'יביצים? בשלב מסויים הם ירו בו איזה כדור שחור קטן שחדר לצוואר שלו. יש הרבה אנשים שמאמינים שהוא נעשה זקן יותר בגלל הכדור הזה, אבל אף פעם לא אומרים אם זה באמת מה שהיה שם. ביפן, כשאתה נרשם למועדון ספורט, אז אתה לא בהכרח תשחק בטורניר הרשמי של המועדון. באנימה Prince of Tennis, שמתמקדת בתשעה בני נוער שהם חברים במועדון הטניס של בית הספר שלהם, רואים שקבוצת הטניס בדרך כלל לא מצרפת לשורותיה תלמידי כיתה ז'; אלה בדרך כלל מתאמנים בחבטות או בריצה ואוספים את הכדורים התועים של הבוגרים יותר. בקבוצה יש תלמיד כיתה ז', אבל הוא הגיע לשם רק כי הוא מוכשר ברמות מטורפות. כך שגם אם קושירו נמצא בקבוצת הכדורגל, זה בכלל לא אומר שהוא אי פעם יזכה לשחק במשחק, כמו טאיצ'י וסורה. הוא סתם ירוץ קצת ויבעט כדורים לרשת וישתדל שלא לדבר יותר מדי עם אנשים, שממילא יתהו למה הוא בקבוצה אם הוא כל כך גרוע ואין סיכוי שהוא אי פעם יהיה שחקן קבוע. בכיתה ה' הוא כבר עובר למועדון המחשבים, שהוא יותר קטן ואישי ושם הוא יוכל לתרום מעצמו. מה שהוא באמת עושה. על הילדים הנבחרים הראשונים לא מדברים הרבה. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לחשוב מי הם היו בעצמנו. שזה בסדר גמור מבחינתי.

Digi Lista

New member
התרגום של השמות נועד בסך הכול לעזור.

על אף שברור לי שרוב חברי הפורום מבינים בדיוק מי הדמויות גם בשמותיהם המקוריים וגם התחושה שלך מובנת לי אבל תרגום חד פעמי ליד שם הדמות(בהתחלה ופעם אחת בלבד) שאת מסבירה על הדרמה שלה תוכל בהחלט להוסיף למי שמתבלבל מכול השמות או פחות בקיא בשמות היפניים(כולל גולשים סמויים שאולי ירצו להגיב בעקבות הפרטים החדשים שאת כותבת),את כמובן לא חייבת ואני מכבדת את החלטתך ובכול זאת לדעתי ההמלצה הזאת רק תוסיף להשקעה שלך,מקסימום אני אגיב בשמות המוכרים מהדיבוב האמירקאי(ובעקבותיו העברי) וככה אחסוך לך תחושה לא נעימה ובמקביל לאחרים תנתן תחושה נעימה... באמת נזכרתי שהשתלטה על קארי ישות והחזירה את החבר'ה לעבר,אולי באמת שווה להתמקד בישות הזאת לצורך הבנת פרטים מעמיקים יותר?...אני צריכה לראות שוב את הפרק כדי להיזכר ברגע שתיארת אבל זה בהחלט נשמע כמו פרט שיש להתייחס אליו. בהחלט הגיוני מה שאמרת לגביי הספורט ביפן,אבל אני עדיין מאמינה שגם אם אתה משחק גרוע בקבוצה עדיין צריך לדבר לפחות קצת(מניסיון אישי של מישהי שגרועה בספורט תחרותי גם להגיב על קללות זה משהו שמצריך דיבור
) ובכול זאת באמת עדיף לו להיות במחשבים. הילדים הראשונים תמיד עניינו אותי,הם תעלומה גדולה בעיניי וזה שקושירו חושד שהם פעלו ב1995 רק מחזק את ההשערות שלי(לפחות כמה מהן,למרות שיש עוד ולכול כיוון)שהדיג'יגורלים הראשונים מוכרים היטב לחבר'ה שבאו אחריהם-אולי אחד מבני המשפחה ובעצם הם הורישו להם אפילו מבלי לדעת את היכולת כמו שקארי נניח מסבירה על הקשר בין אחים,אולי זו הסיבה שג'ון נניח לא זוכרת מה היה כי בעצם היא הייתה אחת הלוחמות וכדי להציל את מה שהיה צריך להציל אז הילדים הראשונים נאלצו להקריב את עצמם,כולל את הזכרונות שלהם ולקבל זהויות קצת שונות או אולי לחזור לחיים רגילים כאילו האירועים הללו ערכו שניות מעטות בזמן העולם הדיגיטלי והזכרונות הללו מודחקים או נראים כחלום...סתם העליתי כאן השערות על אף כאמור שיש לי עוד הרבה במלאי...

Snake Bandage

New member
נמנמ. נראה לי שבדרמה הבאה זה לא בדיוק הכרחי.

בטיימרס כל השמות של הילדים בגרסה היפנית די קרובים לשמות שלהם בגרסה המדובבת, בכל מקרה. תמיד שיערתי שהישות היא משהו שקשור לג'נאי ולאנשים שלו. אולי הנשמה התועה של אחת מהם? ברור שקושירו צריך לומר משהו מדי פעם, אבל בעמדה של חבר בקבוצה שהוא לא שחקן קבוע, הוא לא צריך לשחק בקבוצה יותר מדי. יש אימונים של לבעוט את הכדור לשער והכל ולמלא אחר הוראות, אבל בגלל שהוא לא שחקן קבוע, אז לא יתייחסו אליו כמו אל השחקנים הקבועים. לא נראה לי שהילדים הנבחרים הראשונים היו קרובי משפחה של הילדים האחרים. בני המשפחה של הילדים לא ידעו על הדיג'ימונים עד שהילדים קיבלו כאלה, והפעם הראשונה שמתועד קשר בין בני אדם לדיג'ימונים הוא בתחילת שנות ה-80, כשאויקווה ואבא של קודי היו ילדים, והם לא היו ילדים נבחרים. לא נראה לי שהילדים היו צריכים להקריב את עצמם, אבל התיאוריה שלי היא שאולי הם נאלצו להקריב את הדיג'ימונים שלהם.

Digi Lista

New member
נו,מילא זו הייתה רק הצעה../images/Emo13.gif

הבחירות איזה שמות לכתוב הן לגמרי שלך ואין כאן שום דרישה אלא באמת אך ורק הצעה שאת יכולה לקבל או לא לקבל. אם באמת הישות הזאת קשורה לג'נאי איכשהו האם לדעתך אפשר לחבר אותה לאירועים אחרים שהתרחשו?...לי גם יש כמה השערות משלי ואפשר יחד לפתח דיון חדש ומרתק לא פחות שנדמה לי שלא התמקדנו בו אף פעם(או לפחות כמעט אף פעם) כאן בפורום...אני שואלת אותך כדי לשמוע את דעתך בלי שום קשר למחשבות שלי בנושא,אני מנסה לעורר את השרשור לעוד מקומות... לי דווקא נראה שיכול להיות הגיוני שהילדים הראשונים כן קרובים בצורה זו או אחרת לחבורה החדשה(אדוונצ'ר+אדוונצ'ר 02) השאלה רק באיזה אופן אפשר להוכיח זאת במידה והלכתי על ההשערה הזאת(שהיא כאמור אחת מיני רבות שיש לי וכבר כתבתי כמה מהן פה בעבר),מכיוון שחסרים המון פרטים קשה לי למקד את עצמי בהשערה מסויימת,אולי הילדים הקריבו את עצמם במקביל להקרבת הדיג'ימונים שלהם ובגלל החיבור ביניהם לבין הדיג'ימונים הם עברו מין מחיקת זיכרון ו"נולדו מחדש" בערך כמו תיאור הדיג'ימונים שהנתונים שלהם נניח נוצרים מחדש כמו קבצי מחשב... יש לי עוד אינספור השערות ורעיונות,חלקם מאוד רחוקים מהמציאות ומההיגיון אבל בעצם אם אין פרטים הכול יכול איכשהו להיות והאמת איפשהו באמצע או אולי שונה לגמרי?... בואי ננסה רגע לסכם כול מה שידוע לנו על הדיג'יגורלים הראשונים ובמקביל על אבא של קודי ואוקווה וזה עדיין מבלי להתייחס לעונה הרביעית שאומנם לא נחשבת לקשורה ישירות לשתי העונות הראשונות אך לי יש כמה דרכים לחבר אותה(גם כשאני מרוחקת מהמציאות,אין פסול בלשער השערות ולזרוק מה שעולה רק בשביל להעמיק ולהגיע למסקנה יחסית ברורה),אני מתכוונת שצריך לחבר זמנים,פרטים ידועים בבירור ולהוסיף להם רעיונות משלנו.

Snake Bandage

New member
יש כל כך הרבה תיאוריות על זה...

ואנחנו אפילו לא יודעים דבר וחצי דבר על הילדים הנבחרים הראשונים. הם באו לפני טאיצ'י והאחרים כדי להגן על העולם הדיגיטלי מישות מרושעת וכלאו אותה מאחורי קיר האש, וקושירו חושב שאולי יש קשר ביניהם לבין מה שקרה ב-1995... וחוץ מזה, כלום. כל מה שיש לנו זה הרעיונות שלנו, בסופו של דבר. פרונטיר לא קשורה בכלל לאדוונצ'ר ו-02. פרונטיר מתרחשת מתישהו בשנות ה-2000, כנראה באפריל 2002, והעולם הדיגיטלי שם שונה באופן דרסטי מהעולם הדיגיטלי באדוונצ'ר.

Digi Lista

New member
אני יודעת על הזמנים והעולם בפרונטייר אבל...

ממתי זה אמור לשנות בהגיית תיאוריות?
לדעתי העונה פרונטייר קרובה בהרבה ממה שאנחנו חושבים לאדוונצ'ר,לא יודעת איך להסביר את זה אבל יש מבחינתי יותר דימיון בינה לבין עונת סייברס(על טיימרס אני לא מדברת כי מראש המבנה שלה שונה)שעוד לא ראיתי אבל ממה שאני רואה אין כמעט מכנה משותף ולעומת זאת בין פרונטייר ואדוונצ'ר(לפחות הראשונה) יש סוג של דימיון מה שגורם לי לתהות לא אחת(אבל שוב זה לא מבוסס על כלום מלבד על זכות כול אחד לפתח השערות משלו)אם בעצם יש יותר משותף ממה שאנחנו חושבים ויודעים ואולי בעתיד יתגלה הקשר גם כשהזמנים כביכול לא מתאימים... צאי רגע מהעובדות המוכחות שידועות לך,אני בכוונה מנסה לגרור את השרשור גם לכיוונים אחרים בלי כול קשר אם הם אמיתיים או לא,אני רוצה לפתח מחשבות יותר יצירתיות אצל כולנו ואולי נשמע עוד רעיונות מקוריים מצד אחרים(זאת מחשבה מאוד אגוסאיסטית מצידי אבל אני באמת רוצה שכמה שיותר יתרמו כאן את דעתם באשר היא)... צריך לחקור עוד על הילדים הראשונים,הדיג'ימונים שלהם,מי הישות המרושעת וקיר האש הזה,וגם את מה שקושירו מעלה כסברה אפשרית...תתחילי להפעיל את כול מי ומה שאת מכירה כדי למצוא עוד פרטים התעלומה הזאת מלאת מיסתורין ולכן חשוב להתחיל למצוא פרטים נוספים... אגב,האם נאמרים פרטים נוספים על הזמן בו הקריבו הדיג'יגורלים הראשונים את הסמלים שלהם?זה גם נושא שהטריד אותי בגלל שאני מנסה לחבר אותו לכמה דברים...

Snake Bandage

New member
זה אמור לשנות מאוד...

תיאוריות אמורות להיות הגיוניות ביחס לחוקים של היקום עליו אנחנו מדברים, וצריך לשנות יותר מדי דברים כדי שהילדים של פרונטיר יהיו הילדים הנבחרים הראשונים באדוונצ'ר.

Digi Lista

New member
כול הכבוד שי../images/Emo47.gif|יד|../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

אין דבר כיפי יותר מלקרוא מגילות ועוד כאלה מושקעות ועמוסות מידע חדש לרוב חברי הפורום כמו בשרשור הזה,אני מאמינה שככול שיש לנו יותר מידע אנחנו מבינים יותר ויכולים לפתח יותר תיאוריות,דיונים ומסקנות שיוסיפו להעמיק את ידיעותינו ואלה דברים שבאופן אישי זוכים להמון הערכה מצידי,אז באמת כול הכבוד
אני רוצה להכניס את השרשור לקישורים ואת תכניו למאמרים בהמשך(הבנתי שיש עוד הרבה וטרם סיימת),את מסכימה?
אני יוצאת כרגע מהמחשב כדי לאכול צהריים אבל בהמשך אני אכנס ואקרא הכול ובטוחה שיהיה לי מה להגיב,תמשיכי להציף אותנו במידע

Snake Bandage

New member
בטח, למה לא? 3=

יש עוד שני חלקים: Digimon Original Story: Spring 2003, ו-Digimon Original Story: Message In the Packet. כמו שאמרתי, אין לי תרגום לדרמה האחרונה, Digimon Original Story Tsutaetai Koto, אבל אני משערת שאם יהיה לי בעתיד אני אעשה סקירה גם לזה.

StellarWind

New member
הרבה אינפורמציה מעניינת יש כאן.. ^_^

תמיד תהיתי מה לעזאזל הולך ב CD Dramas...

star_female

New member
אנ אקרא את זה כשיהיה לי את הדרמה עצמה

megaupload מעצבן >.> (יש לך מקור אחר? :X)

למעלה