דרסתי חתול...

דרסתי חתול...

שלשום. כן, הוא לא מת ולא נראה לי שעליתי עליו עם הגלגל כי אח``כ הוא רץ בלי לצלוע. הוא רק נכנס לי מתחת לפגוש ועשה ספינים מתחת למנוע (לא הספקתי לעצור), ופשוט נשאר מסוחרר על הכביש עד שפשוט קם ורץ לצד השני. קיבלתי התקף לב. ובדיוק היום חזרתי מהרצאה שהיית בביה``ס שלי (טיפש אני שבאתי בכלל...), שהיה איזה רופה דתי שדיבר על זה שצריך לכבד את כל ה``ברייות``. אני מכבד! מי אמר שלא? אני הרגשתי הזדהות מכאיבה עם החתול שדפק לי מלמטה של האוטו כשעברתי מעל המסכן! לא משנה. בכל מקרה, כנראה שמה שאני מנסה להעביר זה שאנחנו מאד פגיעים. כל החיות, בכלל. אם זה היה איש שהיה קופץ לי לכביש, אולי הוא היה מת (למרות שנסעתי רק איזה 20 קמ``ש). ואם זה היה החתול והייתי עובר עליו עם הגלגל הוא בטוח לא היה יוצא כמו שהוא נכנס. אה כן, ואתמול הייתי במבדקי צוות אויר בלשכת תל-השומר. זה סבבה, אני מת על המבדקים המגוחחים האלה של ``מצא את החסר`` וכאלה. גם המבדקים עם המכונות שצריך לפרק ולהרכיב זה כיף (אם כי הייתי בטוח שזה יכשיל אותי כי עשיתי שטויות). בסופו של דבר עברתי הכל, ואני מחכה למכתב מהירפ``א, לעבור מבחנים נוספים. נקווה שאני לא אדרס עד אז... ביי חבר`הה.... האומנות בזבל. החיים ביד הגורל. הגורל זה אומנות. פושע.

Paranoid

New member
צוות אויור זה כיף

גם אם לא רוצים להיות טייסים או משהו דומה - ללכת למבדקים האלו היה מ-מ-ש כיף

למעלה