- דרקון אדום -

- דרקון אדום -

חברים, סיימתי עכשיו לראות לראשונה [באיחור של שנה וחצי בערך..] את "דרקון אדום." למי שלא יודע, הסרט הזה הוא השלישי בטרילוגיה של של חניבעל 'הקניבל' לקטר. שתיקת הכבשים הוא סרט פשוט גאוני! ודרקון אדום מתרחש לפני שתיקת הכבשים, כאילו.. שתבינו איך הכל התחיל. שתיקת הכבשים הוא גם המשך ישיר של דרקון אדום. העקרון הוא אותו עקרון של שתיקת הכבשים: יש רוצח, יש את חניבעל לקטר, הוא עוזר לסוכן אף בי אי למצוא את הרוצח. רק שהסרט הזה מתרחש בתקופה של לפני. לסיכום: סרט פשוט מ-ו-מ-ל-ץ !!!!!!!!!!!!!! תראו אותו.

europe1990

New member
דרקון אדום מבוסס על הסרט "הצייד"

שנעשה הרבה לפנני שתיקת הכבשים, בעיקרון התסריט לתתיקת הכבשים היו אמור להיות זה של דרקון אדום.. אבל זה בהחלט סרט מדהים. דרך אגב יש דיברים על סרט המשך- על חייו של חניבעל כנער!

דבר אחד עיצבן אותי

בשתיקת הכבשים ודרקון אדום.. הרי אנתוני הופקינס הוא הדמות הראשית שם, והסרט מדבר על משהו וסובב בעיקר סביבו. ועם זה, התפקיד שלו לא גדול במיוחד, הוא רק יושב בתא שלו ומדבר הרבה [בשתיקת הכבשים הוא עשה כמובן קצת יותר מזה..]

pertal

New member
בחניבעל (ככה קוראים לזה כבר שכחתי?)

הוא השתתף יותר ..... זתומרת הוא ממש רצח את כולם (חח מזה כבר כולם) אהבתי שהוא סימם תאיש הזה ואיכס פתח לו תקרקפת

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחניבעל דוגמא מצויינת...

לכך שהמשכים לסרטים מצוייינים לא תמיד מוצלחים... סרט פשוט אכזבה, לא מותח בכלום... העובדה שג'ודי פוסט לא שיחקה בחניבעל אומרת הכל...

thepunk

New member
כמעט תמיד המשכים פחות טובים

כי מה לעשות, לא משנה מה יעשו, עדיין הרעיון של הסרט המקורי בדרך כלל שווה יותר מכל אפקטים/חידושים שימציאו להמשך .... אגב, סרט חריג הוא EVIL DEAD שדובר עליו הרבה לאחרונה והשני פשוט הרבה יותר טוב - אבל זה בגלל שהוא לא סרט המשך, אלא REMAKE. בכל מקרה לא אכפת לי זה באמת אחד מהסרטים הטובים וחייבים לראות אותם על מסך גדול ולא בטלויזיה ולא משנה כמה היא גדולה ... והשנה אני אדאג אישית שיהיה אותו על מסך גדול. (HELLBOUND - גם המשך מצוין וכנראה עולה על הראשון ... אולי גם מת לחיות .... השני מצוין והשלישי גם כן גדול)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהקטע הכי מפתיע...

שהספר ממש מצויין ומעניין יחסית לסרט... אין כמו תומאס האריס - סופר מצויין...

../images/Emo31.gif

חניבעל זה פשוט סרט דפוק.. העלילה פשוטה ודבילית מדי.. מאיפה לעזאזל הגיע האיטלקי הזה ומה הקשר שלו ללקטר?? ואיפה כל המתח והמסתורין של הסרט הראשון? זה פשוט סרט אדיוטי שאין טעם לצפות בו.. וזה מראה שוב שסרטי המשך לא מוצלחים כמו הראשונים. למרות שדרקון אדום הוכיח דווקא אחרת.. אבל בכל מקרה.

למעלה