דרקון אדום

דרקון אדום

ראיתי את הסרט ולהגיד לכם שהפחיד אותי לא.יותר הגעיל. במיוחד הקטע שהרוצח נותן ביס בפה של העיתונאי ואז מדליק אותו שם אותו בכיסא גלגלים ומגלגל אותו ברחוב. חוץ מזה הסרט לא הותיר עליי רושם ממש רב.חוץ מגועל הוא לא עשה לי כלום. הסרט ה-1 והשני טובים.זה לא ממש מוצלח.

D i l D o

New member
"חניבעל" טוב? איכסה! הוא הכי גרוע

משלושתם! "דקרון אדום" אחלה סרט, לא כמו "שתיקת הכבשים" (אבל תחשבו על זה, אין הרבה סרטים טובים כמו "שתיקת הכבשים")...אבל הוא עדיין טוב!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif כנ" להודעה הקודמת שלי......

נא לסמן
ים איפה שצריך.....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif פה דווקא יש לי דוגמא ספיציפית

הקטע שהרוצח נותן ביס בפה של העיתונאי ואז מדליק אותו שם אותו בכיסא גלגלים ומגלגל אותו ברחוב....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדרקון אדום מעולה...

בין הסרטים הכי טובים ומעניינים שראיתי... לפחות לפי דעתי...

../images/Emo58.gifכן אבל.....

היו שם קטעים ממש לא ברורים ולא מובנים כ"כ.למשל בהתחלה לקטור הרג את הסוכן או השוטר הזה והייתי בטוחה שהוא מת...ואז בהמשך הסרט הוא חי ולקטור בכלא...לא יודעת העלילה לא ממש הייתה ברורה לי. וכמה פעמים צריך לירות בבן אדם עד שהוא מת? בכל הסרטים יורים במישהו 20 כדורים והוא עדיין חי

מיצי007

New member
רק באתי להגיב כי

מדובר פה על דרקון אדום וזה אחלה אחלה אחלה אחלה סרט מעולה וחוץ מזה,אדוארד נורטון משחק שם
אהובי!

D i l D o

New member
כל מה שקשור לאד נורטון את אוהבת..

זה לא הולך ככה!*צורח* לא ראיתי את כל הסרטים שלו, אבל לא ראית סרט שהוא שיחק שם לא מי יודע מה? בכל מקרה, "דרקון אדום" באמת סרט טוב.

מיצי007

New member
איך אפשר שלא?

הבנאדם פשוט מוכשר! ודרקון אדום את האמת אהבתי בגלל איך שהוא היה עשוי אחרי זה בגלל שיש שם קטע עם אדוארד שהוא מוריד חולצה
הסרט לא היה דוחה,להפך...הסרט שהיה דוחה ודפק את כל הטרילוגיה זה חניבעל,לא כך? כאן הוא היה עשוי ממש טוב,אסף צוות של שחקנים מוכשרים והעביר את הסיפור בצורה הכי טובה,למרות שכמובן שכחו כמה פרטים מהספר אבל שיהיה. למה לא הולך ככה הא? זה לא הגיוני שבנאדם יהיה עד כדי כך מוכשר? לא ראיתי סרט שהוא לא שיחק שם מי יודע מה. גם בג'וב האיטלקי שם הוא לא נותן את המקסימום הוא עדיין משחק שם טוב,אין עליו-הוא מלך. המלך שלי ורק שלי

D i l D o

New member
אני מסכים איתך לגביי "דרקון אדום"

הסרט באמת עשוי טוב ומאוד אהבתי את הסוף שלו,
בדיוק בקטע שקלריס מגיעה לדבר עם חניבעל לקטר בתחילת שתיקת הכבשים. סוף
זה באמת היה יפה! את הג'וב האיטלקי לא ראיתי עדיין אבל אני עוד אראה. ותנחשי מה? אני גם מסכים איתך לגביי זה שאדוארד נורטון הוא שחקן מוכשר וטוב, כי הוא באמת כזה, ראיתי מספר סרטים שלו והוא שיחק מאוד מרשים בכולם (ראה ערך "מועדון קרב" "השעה ה-25", "אמריקה X" ועוד). אני מסכים איתך יותר מדי היום, זה חייב להיפסק!

למעלה