דרקון בסגנון סטושי קמיה

דרקון בסגנון סטושי קמיה

בזמן האחרון הסתכלתי הרבה פעמים בתמונות של הדרקונים המדהימים של סטושי קמיה. איך לא חסר שום קשקש! והתחלתי לקנא...
. אז המצאתי דרקון משלי בסגנון סטושי קמיה, אמנם לא מדף אחד אלא משלושה. אני קורא לו "דרקון תינוק". תמונה מצורפת.

Matan Bi

New member
ממש יפה!

כל הכבוד על ההמצאה,הדרקון ממש מדהים,התלהבתי מאד מהקשקשים.אולי תוכל לפרסם בפורום את ההוראות להכנתו?

הוראות../images/Emo5.gif

הדרקון שהמצאתי הוא ממש טיוטה... צריך לעשות אותו כדי שהוא יצא יפה מ-JAPANESE FOIL. ויש לי רק שני דפים כאלה בבית. אני אזזביר את הבסיס: הראש הוא מבסיס דג. הגוף הוא פשוט זיגזגים על זיגזגים. ובסוף עושים את הרווח בין הרגליים שהוא ממש פשוט. הזנב מבוסס קצת על הזנב של השטן של מיקאווה. עם זיגזגים.. אני אחשוב על הכנת הוראות.

עוד משהו

שלושת הדפים הם ריבועים אבל הגדלים שונים: הראש מדף באורך 10 ס"מ. הגוף מדף באורך 15 ס"מ. הזנב מדף באורך 10 ס"מ.

giladznaor

New member
נפלא!

באמת מדהים. כדי שלא תשתעמם, הנה כמה אתגרים: 1) תפריד בין הקשקשים, כמו בראש הדרקון של קאווהאטה 2) תנסה, ע"ב הדרקון הזה, לעשות דרקון נוסף מדף אחד (מלבן). תנסה לעשות את הקשקשים ממרכז הדף, ולראות מה יישאר בקצוות, ואז לנסות לראות איך "מפרידים" בין הראש והזנב לגוף. כל הכבוד!

bshuval

New member
לקחת לי את התפקיד!

חשבתי שאני הוא זה שנותן אתגרים. אחרי שתבצע בהצלחה את האתגר של גלעד, אני מציע שתכין את הדרקון מריבוע יחיד. כנראה יהיה הכי קל לך להכין את זה מריבוע, כאשר את שלושת החלקים תשים על האלכסון ובגלל תוספת הנייר בצדדים, תוכל להוסיף גם רגליים

giladznaor

New member
טוב, אתה בארה"ב...

מישהו צריך למלא את התפקיד, אבל שכחתי את נפלאות האינטרנט... נ.ב. מסתבר שהוראות לבלרוג של ג'ייסון קו בספר טנטיידן הקרוב... נ.נ.ב הספר הישראלי נכנס עוד שעות ספורות לבית-דפוס...

אין בעיה לעשות את הדגם מ-2 דפים

ריבוע אחד לראש ומלבן לדזנב והגוף. אולי צריך לקחת מלבן ארוך ולראות מה יוצא במקום הראש ולפתח את זה.

bshuval

New member
אני עדיין חושב

שאפשר גם מריבוע... תשתמש באלכסון כציר.

למעלה