דרקוני מים-לינק ששלחתם..

noamisback

New member
דרקוני מים-לינק ששלחתם..

שלום לכולם, לפני שפירסמתי את ההודעה חיפשתי בפניות קודמות לא להעלות סתם הודעה, אבל מכיוון שלא מצאתי כתובת אני מפרסם הודעה: קודם כל הועלה שם לינק לאתר עם פרטים על הדרקון אך הלינק כבר לא עובד.. אז אשמח אם תוכלו להעלות שוב את הלינק(הועלה על ידי מנהל הפורום כמדומני) או לענות על שאלה/ות, אני עומד לרכוש דרקון מים בן מספר חודשים, לגבי הטרריום שאני עומד לבנות, אני מבין שעדיף לבנות אותם לגובה ולא לרוחב, האם נכון? כמו כן כיצד אני יוצר את החוצץ בין המים ליבשה, האם הם יכולים לחיות על ירקות בלבד או שצריך לפנק אותם בצרצרים וחגבים? תודה,

דרקון מיים? ../images/Emo12.gif

הוא בא עם אביר קומפלט? סליחה על הבורות, יש דבר כזה? טוב, שואלת ועונה לעצמי, גיגלתי על הדרקון ומצאתי את זה אולי זה יעזור גם לך

שלום נועם

יותר חשוב של"דרקון" שלך יהיה שטח שהוא יוכל להסתובב ולא רק לעלות למעלה ולמטה. הטרריום צריך להיות מספיק גבוה כדי שאפשר יהיה להכניס ענפים בגבהים שונים. יש צורך לסדר מנורת UVA+B ומנורת חימום שיכולות להיות בתוך הטרריום (עם הגנה כל שהיא) או מחוץ לו ושרשת חזקה תפריד בין הלטאה למנורות כך שהוא לא יקבל כוויה אבל יחשף לקרינה שלהן. עם משתמשים במנורת UVA+B שהיא פלוסנטית אז יש צורך למקם ענף שיגיע ממש קרוב אליה כי הטווח האפקטיבי אליו מגיעות הקרניים הוא עד 30 ס"מ ברוב הדגמים וגם אז במרחק הזה הן כבר חלשות למדי. אתה יכול להזמין טרריום שחלק אחד שלו הוא מים, דבר שנעשה על ידי הדבקה של מחיצת זכוכית (ברוב המקרים) או לעשות זאת בעצמך. אך רצוי לזכור שהם נוהגים לעשות את הצרכים במים ולכן יהיה צורך להחליף את המים לעיתים קרובות ואז כדאי לתכנן ניקוז טוב ויעיל או לחילופין לוותר על הרעיון ופשוט להכניס כלי מים שישמש כבריכה אותו ניתן להוציא ולנקות כשיש צורך בכך. דרקוני מים סינים לא ניזונים מחומר צמחי. הם אוכלים חרקים ופרוקי רגליים. נהוג להאכיל אותם בזחלי קמח, צרצרים ותיקנים. ומכיוון שרוב הפרטים שמגיעים לארץ מקורם בטבע הייתי ממליץ לך לקחת אותו לוטרינר שיעשה לו בדיקת צואה לבדוק הימצאות טפילים פנימיים כך שניתן יהיה לטפל בהם בזמן. לפי דעתי לא מדובר על חיה קלה במיוחד לגידול ולכן אני ממליץ לך לקרוא כמה דפי מידע על גידולם לפני שתלך עם זה קדימה. יונתן

למעלה