דרשו את PT!!!!

דרשו את PT!!!!

תקשיבו.. דרך האתר הזה אפשר לדרוש שPT יבואו לארץ! תכנסו לקישור ותצביעו.. אבל כדי שזה יהיה משמעותי צריך להפיץ את זה.. אז לכל בנאדם שאתם מכירים תבקשו ממנו גם לדרוש ושיפיץ. נקוה שזה יעזור :) http://eventful.com/demand/D0-001-000424149-1 שיהיה לנו בהצלחה.

Ma†an

New member
אל תקח את זה קשה

פרסמו כבר אלף פעם ככה שזה מיותר לעשות כבר איזה 3 ואני מאמין שסטיבן יופיע מרצונו גם בלי עצומה, כמובן אם זה בסדר מצד הלהקה אבל...כנראה שזו הסיבה שבינתיים לא

אממ

זאת בת אגב -.- ואם הם יראו שיש לחץ יש סיכוי יותר גדול שהם ישתכנעו ויבואו וגם אני קראתי משהו דומה על מה שסטיבן אמר הBBC סינדרום וכל זה.. אבל לדעתי אם הם יראו שממש רוצים הם ישתכנעו ויבואו.וחוץ מזה למה לא לנסות? מה כבר תפסיד? אם אתם לא רוצים להשתתף בניסיון הזה שבתכלס זה כל מה שזה אז אל אפחד לא הכריח..

Ma†an

New member
מצטער שטעיתי

אבל הבעיה שיש משהו כמו 3-4 עצומות שעשו, אז עדיף להמשיך אחת וזהו אז הצבעתי, ואני אנסה להפיץ. ובקשר למה ש FrecCo אמר: זה באמת סתמי שהם רק אומרים שהם מפחדים לבוא להופיע בארץ, בזמן שהם מופיעים בכל חור בעולם לפחות ממה ששמעתי כבר כמה פעמים- גאווין האריסון ידוע בדעות האנטי ציוניות שלו, קשה לי להאמין שסתם ימציאו את זה עוד סיבה להתגעגע למייטלנד?

למעלה