דר בנימיני שלום

Pearls

New member
דר בנימיני שלום

הבת שלי כעט בת 7, הובחנה לפני 4 שנים ברפלוקס, ומאז סבלה מהמון דלקות בדרכי השתן. קיבלה טיפולי מונע וטיפולי אנטיביוטיקה מכל הסוגים. בגיל 6 עברה "ניתוח", הזרקת החומר לאורטריה לטיקון הרפלוקס. הציצטוסקופיה שעשתה אחרי כמה חודשים הירא על טיקון הרפלוקס. אבל בחצי שנה האחרונה הילדה סובלת מדלקות בלי סוף.....נוטלת תרופה ואחרי שסיימה טיפול מקבלת שוב דלקת. מאוד עצוב לי מפני שאני יודעת כמה לא טוב כל התרופות לגוף שלה, וגם יש מיקרא במשפחה שהתחילה כך לפני כמה שנים והוביל להשתלת כליה..... ממש לא יודעת מה לעשות ולמי עוד אפשר לפנות. אודה לך אם תוכל לעזור לי. בברכה אמא של נאני

רפלוקס

שלום רב במקרה קמו של ביתך ייתכן כי נשארה שארית רפלוקס אשר אינה מודגמת בציסטוגרפיה לכן במיקרים כאלו עם דלקות חוזרות כדאי לבצע מיפוי ציסטוגרפיה אשר הינו יותר רגיש ומדוייק ברכה ד"ר בנימיני

Pearls

New member
דר בנימיני תודה על תשובתך

אני לא יודעת אם מותר כאן לנקות בשמות...אז אני נמנעת . אני מהדרום הרחוק והבת מטופלת במרכז מפני שכאן אין שירות שאנו דורשים וצריכים. ביקשתי מרופא המשפחה שיפנה אותי לעוד אורולוג במרכז והצלחתי לקבוע תור רק לעוד חודשיים. שאלה מה לעשות....קודם לחכות לבקר את האורולוג ולתת לו להחלית מה לעשות או לבקש כבר לעשות מיפוי ציסטוגרפיה. היכן עושים את ה מ.צ?? בבקשה. איך זה מתבצעה שונה מהציסטוגרפיה? אשמח לדעת לקרת מה אנו הולכת עם הילדה. בUS האחרון שעשתה ביתי יש שארית שתן של 30CC.....האם זה אומר משהו? עכשיו שאלה אישית....איך אמור הרופה אורולוג שמטפל בביתי כבר4 שנים להגיב או להרגיש אם ידע שפנינו למקור טיפול אחר? תבורך תודה אמא של נאני

Pearls

New member
דר בנימיני, כנירא לא שמתה לב שהיתה

לי עוד שאלה אחרי תשובתך....... ועכשיו שוב עוד שאלה.....ביתי סיימה טיפול של 10 ימים RESPRIM, אבל יום לפני הסיום, ביום חמישי בצהריים כבר חשתי שיש לה עוד דלקת, אבל זה היה מאוחר מדי לגשת למעבדה. היא מרגישה טוב, אין חום ואין כאבים. היום, יום ראשן שלחתי שתן לתרבית...והערב כבר ראיתי באתר של מכבי שיש לה לקוציטים 100. זה יקח רק עוד יומיים עד שנקבל תשובה לגבי חיידק ותרופה.......אייייי כמה לא בא לי שוב תרופה. שאלה........מה הנזק שנגרם או מה יכול להיות בימים שקיימת כבר דלקת ועדיין לא מטפלים בה?? וזה ממוצא 5או 6 ימים כל פעם. אם ילדה שמרטיבה בלילה, רק בזמן דלקות, גם צריכה טיפול להרטבה?? לרופה המשפחה שלי אין ממש ניסאיון של ילדים כמו ביתי....למי אני יכולה עוד לפנות...חייבת בבקשה חוות דעת נוספת לגבי מצב בריאות של ביתי. תודה בברכה אמא של נאני

למעלה