דר וכסלר הנוכל

סע

New member
דר וכסלר הנוכל

אנו מקוים שאמנון לוי ובעקבותיו משר הבריאות יחקרו לעומק את הדברים. זהו רק קצה הקרחון לעוד כמה וכמה גילויים אפשריים. כדאי לכם להמשיך לבדוק. אני מקוה שקהל הצופים וקהל הקוראים נבון ופקח כדי לדעת שהתגובות בפרום הם פרי יוזמתו של הרופא. מי שמוכנה לסכן את בריאותה, הריונה, או לקחת סיכון על עוברה שתמשיך להגיע. כל אישה ברת דעת תברח. חבל שקהילת הרופאים לא דואגת לשמור על ולהקיא מתוכה רופאים שלא עומדים באמות מידה מקצועיות.

gilieven

New member
נו באמת

אתם באמת מאמינים שגל התמיכות בד"ר ווקסלר הוא פיקטיבי?!? שהזעקה שנעשה כאן עוול לאדם מיוחד במינו היא מפוברקת?!? או שאולי כ-ו-ל-נ-ו נוכלים?!? ומה בקשר לתמונות על הקירות בקליניקה? בכולם "שתל" ד"ר ווקסלר את עצמו בפוטומונטאז' מתוחכם לתוך סצינות של חדרי לידה??? סתם "דחף" את התמונות שלו בין יולדת תשושה ובעלה המאושר??? וכל "שיחות הנשים" אצלו בחדר ההמתנה ??? אולי יושבות שם שחקניות בשכר שמקיאות טקסט שנכתב מראש ע"י הד"ר??? בכלל, עושה רושם שמדובר בחתיחת קונספירציה... אז בואו נחזור לפרופורציות. ד"ר הלל ווקסלר לא עבר כל עבירה. גם אמנון לוי אמר זאת. היה לו קשה, אבל הוא אמר את זה!! במקרה שלי ד"ר ווקסלר, מעבר לטיפול שגרתי מסור, השכיל לגלות גילוי מוקדם של הריון לא תקין והפנה אותי מיידית לבי"ח. עברו כמה ימי אשפוז עד שמספר גניקולוגים שם יגיעו למסקנה שהוא הגיע אליה מלכתחילה. גם הם ראו "משהו לא בסדר" אבל בשורה התחתונה הם הגיעו לדיאגנוזה מדוייקת הרבה אחרי שד"ר ווקסלר כבר קבע אותה. גם אחרי שהופסק ההריון באותו בי"ח ושוחררתי חזרה הבייתה, המשיך וידע ד"ר ווקסלר כיצד הרחם יגיב בהמשך וצדק לאורך כל הדרך. מבחינתם של הרופאים בביה"ח ברגע ששוחררתי זה היה סוף פסוק. הכל תקין. רק ד"ר ווקסלר ידע להכין אותי לבאות, והן אכן, לצערי, הגיעו. נאלצתי לעבור עוד טיפול בבית החולים עד לפתרון הבעייה. כבר נכתב בעבר ואני חוזרת ומצהירה בזאת: מדובר באדם מיוחד במינו, מאבחן מצויין, רופא מעולה והגון ומעל הכל בן-אדם. אין הרבה כמותו. ומי שרוצה לחשוב שאת כל זה "הכתיב" לי ד"ר ווקסלר - שיחשוב... ולך הלל היקר - תהיה חזק, אנחנו איתך לאורך כל הדרך!!! גילי ורמי

השובבית

New member
למה להוסיף חטא על פשע????

את מוסיפה חטא על פשע כשאת מכנה אותו נוכל - ממש קל מאד להוציא דיבת האדם, ואת ממש עושה זאת יפה את יודעת מה משמעות המילה נוכל? כי אם את לא יודעת אל תשתמשי בה שלא לצורך. יבל - כי לעשות לשון הרע זה דבר קל מאד

למעלה