דר' לויט

דר' לויט

ניתקלתי די במקרה באתר של דר' לויט מחיפה. יש לציין שב- 4 שנות נסיוני ב- PDD לא ניתקלתי בשמו. הוא עובד עם שיטת הקרניו-סקראל. אני מצרפת קישור- www.drlevit.com/hebrew.php. יש כאן מישהו שביקר אצלו? סיפורי הצלחה? ת,אמת, נישמע סליחה על הביטוי די בולשיט. אשמח בכל זאת לשמוע פרטים. תודה

khisha

New member
מכיר אותו

יש דעות לכאן ולכאן. אנחנו עשינו קראניו-סאקראל אצל מישהוא אחר במשך שנה ללא תוצאות מרשימות. אני מכווה שמי שהיה מטופל אצלו יגיב כאן. יש כמה כאלה כאן.

vered73

New member
התנסות של חברה שלי

ד"ר לויט מפרסם בעיקר באוכלוסיה דוברת הרוסית. חברתי, שבנה אספרגר, הלכה איתו לטיפולים. היא אמרה שהילד מאד השתפר בהפחתת אגרסיות. תגובותיו הפכו ליותר מתונות, לא היו התקפי זעם לא מוסברים, ואפשר היה להעביר איתו אחר צהרים בצורה הרבה יותר נעימה. גם היא, וגם הורים אחרים שיצא לי לדבר/להתכתב איתם, ציינו שהוא מחייב אותך במספר טיפולים גבוה מראש (כמדומני לחברתי זה היה 20, בתשלום מראש, כך שיצא כ4000 שח). זוג הורים מסוים אמר שאם הטיפול יצליח באופן משמעותי (שם הצהירו שהילד אוטיסט בתפקוד לא גבוה) עליהם לשלם לו סכום כלשהו אקסטרא. את ההורים ההם אני לא מכירה אישית (יכול להיות שעכשיו כן אבל לא זוכרת מי הם היו). אבל את הנושא של כסף מראש - זה כאמור מדבריה של חברה. בני טופל בשיטת קרניו סקראל אצל מטפלת בת"א, והיינו מאד מרוצים. לא ראינו שיפורים מרחיק לכת מבחינת דיבור תקשורת יוזמות וכודמה. אבל היו שיפורים בכל פעם שהחזיקו שלושה ימים אחרי הטיפול, של ילד יותר רגוע, יותר קשוב, ובכלל, כשהיא היתה מגיעה הביתה (יתרון גדול!) הילד היה נשכב ונותן לה לטפל בו שעה שלמה (לדעתי הטיפולים של מר לויט קצרים בהרבה, בערך 20 דקות גג). אני מאמינה בשיטה הזו שיש בה לעזור לילדים. איך ומה היא עושה אני לא יודעת, אבל כשהמטפלת שמה על היד שלי את היד שלה, הרגשתי ויברציות כאילו מזיזים לי את הרקמות מתחת לעור.בהחלט יש שם משהו! לדעתי לא בולשיט בכלל. אבל גם לא תרופת קסם. שיהיה תמיד בהצלחה. ורד

ניסינו

הי הינו ב3 מפגשים הדרך לטיפול בשכיבה ולויט עושה עיסוי בראש של הילד בתי לא אהבה את זה בכלל לכן לא המשכנו את צריכה לחשוב קודם אם ילד יסכום למעיין מסג' בראש , לכמה דקות אנחנו לא הבחנו בשינוי, לא הינו מספיק זמן כנראה קראתי פה על כמה הורים שהיו מרוצים, מכמה מרפאים בהצלחה

vered73

New member
הטיפול שלנו היה שונה:

לא כלל מסאז'ים אלא מגע בנקודות שונות בגוף במקביל.

razgalili

New member
קרניו-סקראל איננה בתחום הרפואה האלופטית

ולכן גם לא בתחום הטיפול הביו רפואי. אני לא מכיר אף אחד שטען לשיפור משמעותי ארוך טווח וניכר כתוצאה, אבל גם לא מכיר אף אחד שטען שניזוק. למל"מ. אני מציע לערוך דיונים בקרניו סקרל בפורום אוטיזם 612 שישמחו לקבל את השרשור.

אנחנו טופלנו אצל דר' ברוסלבסקי שהוא הקולגה

שלו ,עשינו 10 טיפולים ושום דבר לא השתנה אצל מאור. אבל-הייתי עם מאור פעם אחת בטיפול והיה לי כאב ראש נוראי , אני סובלת ממיגרנות. אז הרופא הזה הציע לעשות גם לי טיפול ואחרי 5 דקות כאב ראש עבר כאילו לא היה כאשר בלי כדור מיוחד זה אף פעם לא עובר .אני בעצמי לא האמנתי שזה קרה!

eldadv1

New member
ברחנו משם כמו מאש !

נפגשנו עם ד"ר לויט במרפאה שלו בת"א. א. ככל הנראה כל מי שמגיע אליו הם אוכלסיה חרדית/רוסית/אוכלסיה חלשה. ב. בנו שמנהל את הכספים, דרש 10,000 ש"ח בתשלומים מראש עוד לפני תחילת הטיפולים (עבור 25 טיפולים אם אני זוכר נכון) ועוד כ-2,500$ בונוס אם הוא יגרום לשיפור כלשהו אצל הבן שלי. ג. הוא לא הסכים לקבל תשלום עבור כל טיפול בנפרד. ד. היה לו תנאי שאם אני מטופל דרכו - אני חייב להפסיק כל טיפול אחר... ה. מרפאה מוזנחת מאוד (בת"א) ו. קרן הצבי נראת יותר בטוחה.... בקיצור, לדעתי, חבל על הכסף והזמן (שיותר יקר...), יש אנשים אחרים בתחום שקיבלנו עליהם המלצות - אבל ויתרנו.

למעלה