דר' סובחי בעקבות המוות השלישי

נלי.

New member
אויש מתי תפסיק להתחבא מאחורי

שמות בדויים. לפחות אני והסובבים אותי יודעים שאני גם בשם הזה וגם בשם השני. וכן דר' סובחי אכן ניתח אותי ואני גאה על כך. ואני לא מעוניינת לחשוב על שום שאלה אני פשוט שואלת ואם לא נעים לך לקרוא את השאלות שלי אז אל תיכנס להודעות שלי ואל תקרא את ההודעות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומאחלת לך להמשיך להתפלא כי זה נותן עניין בחיים.

נלי.

New member
דר' סובחי בעקבות המוות השלישי

בעקבות המוות השלישי בבי"ח וולפסון רציתי לשאול מס' שאלות. 1. נכתב כי תתקיים חקירה בנושא הגורמים החוקרים או יותר נכון לשאול הרופא שחוקר הוא רופא העוסק בניתוחי קיצורי קיבה או בכלל בתחום הכירורגיה? 2. האם הכירורג החוקר הוא מתוך בי"ח או גורם חוץ? 3. האם את מסקנות החקירה יפרסמו בציבור או שזה נשאר בגדר תשובה למערכת בלבד. 4. במידה וזה נשאר בבי"ח גורמים רפואיים אחרים כן יודעים (רופאים כרורגים לא מבי"ח עצמו)? תודה לכל התשובות

סיאט

New member
נלי את קוראת את מה שאת כותבת באמת

אבל אם את באמת ובתמים רוצה לדעת אז ככה תשובות לשאלות ------------- 1) הגדרת רופא כירורג - מנתח. שלומד ומשתלם (מהמילה השתלמויות) במהלך לימודיו וגם לאחר מכן בכל רזי הניתוחים השונים זה כמו שאת לומדת בבית ספר את המקצוע (מתימטיקה) אז השם הכולל ובתוכו יש לוח הכפל,שברים, אחוזים, חשבון דיפרנצילי, וכ' אותו דבר לגבי רופא כירורג. ובקשר למקרה מן הסתם יחקור את הנושא רופא שמתמחה ומבין בניתוחים אלו. 2) בשלב מוקדם כ"כ שהחקירה להזכירך טרם נפתחה אין לדעת. 3) עוד שאלה של ניחושים והשערות אם יראו שיש עניין לציבור יפרסמו ואם לא אז זה ישאר פנימי אבל אם לא יפרסמו וזה יעניין אותך תוכלי לפנות אליהם ולהוכיח שזה מעניין אותך (לא בשם הסקרנות) ויתנו לך לעיין, לפי שיקול דעתם. 4)מדי פעם עורכים כירורגים בארץ כנסים ומפגשים ואני מניחה שנושא זה יעלה בשיחתם. ובבקשה ממך דר' סובחי כאן בשביל לענות על שאלות מהותיות כגון התלבטויות לגבי ניתוח,תחושות והרגשות לאחר ניתוח, בואי לא נלהיט אותו בשאלות נבואתיות ולא רלוונטיות כן לא רלוונטיות מאחר ולא הוא היה המנתח ולא בבית החולים שבו הוא עובד קרו המקרים והכי חשוב החקירה בחילותיה (אם בכלל).

DREAM111

New member
סיאט יקרה

את החינוך תשאירי בבית ואם לדר' סובחי היקר תהיה בעיה עם השאלה שלי הוא ידע את הדרך ל"חנך" אותי. ותודה רבה על כל הארות.

ENAO

New member
בעקבות המוות ה-3

שלום רב יש לי להוסיף שמקרי המוות לא חייבים להיות בגלל רשלנות של הרופאים או באזור הזה אני מכירה בחורה שעברה ניתוח כזה ולא ציינה על כל הבעיות הרפואיות שלה רק בכדי לעבור את הניתוח וביום הניתוח מרוב התרגשות קיבלה התקף של אפליפסיה שמזה היא סובלת ואז העיפו אותה הביתה בטיל זאת אומרת שיכול להיות שיש אנשים שלא מדווחים על כל המצב הפיסי שלהם ועקב זה לא עוברים את הניתוח בשלום ולוקחים על עצמם את ההשלחות שלאחר הניתוח. ועוד מקרה היה כשאני עשיתי את הניתוח בבית חולים וולפסון. היתה שם בחורה כבת 22 שסובלת מאסטמה ולא אמרה על מחלה זאת ועשתה את הניתוח אך לאחר הניתוח נכנסה לכומה לכמה ימים ואז נודע לצוות שהיא סובלת מאסטמה ולא ידעה אותם. אז במה בית החולים א הצוות אשמים?? האם הם יכולים לתבוע אותם על זה שלא ידעו את הצוות על הבעיות הרפואיות שלהן???

ועדת חקירה

ועדת החקירה ממונה ע"י משרד הבריאות וכוללת שלושה כירורגים שאינם קשורים לבי"ח וולפסון . הועדה מגישה את מסקנותיה למשרד הבריאות ולפיה יוחלט על צעדים שיש צורך לנקוט בנוסף לפירסום המסקנות במקביל

למעלה