דר פישר או FISHER

דר פישר או FISHER

שלום רב. בארץ מומלץ לא לצאת מהבית ללא קרם הגנה. עד עכשיו וכבר כמעט דצמבר יש שמש בחוץ, ומה עם החודש הבא ופברואר וחודשי הקיץ. בקיץ הזה הייתי באירופה וקניתי קרם הגנה ששימש אותי כל הקיץ ועלה 5 יורו. כאן דר פישר בכמות דומה עולה 74 שקל, והיום ראיתי באתר שלו ש"הושק" קרם חדש ומחירו 100 שקלים. כתבתי מכתב לפני שבועיים לחברה ולא זכיתי לתשובה. האם גם בנושא זה כדאי לעבור לתוצרת חוץ? האם הגנה מפני השמש היא נחלתם של העשירים בלבד? אשמח להתייחסות, ואם אפשר גם לדעת ממה מורכב הקרם של דר´ פישר, וכמה מרוויח שם הדירקטוריון.. תודה למי שאכפת.

אהובה.א

New member
קרם הגנה של ד"ר פישר

שלום לך , בארץ החמה שלנו מומלץ להשתמש בקרם הגנה בכל ימות השנה. בקיץ זה מובן , ובחורף באיזורים שיש שלג הקרינה היא חזקה יותר מבקיץ. אתה לא חייב להשתמש בד"ר פישר. יש לך אפשרות להשתמש גם בסקין גארד. זה שייך לקרליין וזה ישראלי לכל דבר. נכון שמוצרי ד"ר פישר הם טובים מאוד , אולם אין שום סיבה שבעולם לשלם פי 3 ממחיר מוצר דומה בחו"ל , שעושה את אותה פעולה. בסוף העונה , בספטמבר , מחירי הקרמים יורדים ב 50% אולם זה עדיין לא מגיע למחיר הגיוני. (אח"כ הם מתפלאים שלא קונים..)... נכון , יש אמת בדבריך ,שקרם הגנה הוא לעשירים בלבד , ושאדם רוצה להגן על עצמו והוא בהיר יחסית , מצבו בסכנה. לדעתי , מדינת ישראל ומשרד הבריאות צריכים לכלול את הקרם בסל הבריאות בכדי למנוע מקרים סרטניים שעלות הטיפול שלהם גבוהה בהרבה. לעיתים , מניעת המחלה חוסכת כסף רב. ואת זה עדיין משרד הבריאות לא הפנים. אין לי מושג ממה עשוי הקרם. אתה יכול להתקשר לד"ר פישר ולשאול אותם.

תודה על התגובה העיניינית

ובאמת שלחתי מכתב לדר פישר, אבל תגובה לא קיבלתי גם לאחר שהתקשרתי מספר פעמים והסברתי את הסוגייה. נראה, שחוץ מזה שהחומרים שהם משתמשים יקרים, גם המנהל לוקח משכורת יפה וכך זה קורה. חבל שלא מסתכלים על הטווח היותר ארוך- כמה אנשים מקבלים כאן סרטן עור?

odedg

New member
תנסה לקנות ב,,,

שלום קל וחומר 1 ! למה לא לבדוק מחירים בבתי המרקחת של קופת החולים שלך? אני קונה בדרך כלל שם, כי זה בדרך כלל יותר זול, ובעיקר לא במה שאנשים בטעות חושבים שזו לא העונה, דהיינו בחורף. לדעתי צריך לפנות לאירגוני הצרכנים, אירגוני זכויות החולים וכו לדרוש מקופות החולים להכניס את הקרמים להגנה על העור לסל הבריאות, ואז בכלל המחירים יהיו סבירים ויחסכו לאנשים צרות ולמדינה כסף לטיפולים וכו!

למעלה