דר רון שיינמן-המלצה לניתוח

PooMiKiT

New member
דר רון שיינמן-המלצה לניתוח

מישהי עשתה ניתוח אצלו?
האם ממליצות?
מאוד התרשמתי ממנו באופן אישי אבל לא יודעת מה הרמה שלו מבחינה ניתוחית...
בכל אופן סוריאנו לא בא בחשבון מבחינתי... מאוד מאוד לא התחברתי לגישה שלו

תודה וסופש. נעים לכולן

PooMiKiT

New member
ועוד שאלה

מה אתן חושבות לגבי ניתוח vs הפריה..
ניסינו כשנה טבעי ולא קרה כלום ועכשיו המליצו לי על ניתוח לפי תחילת ההפריות בגלל אנדומטרימה ענקית בימין ועוד אחת קטנטונת חמודה בשמאל והדבקויות ומוקדים ושמח באגן...
מישהי ניסתה הפריות במצב כזה?? או שבכלל לא כדאי לחשוב על גך?

simba1231

New member
זאת נראה לי שאלת מיליון הדולר

אני אהיה כנה ואגיד שאני הלכתי לניתוח לפני הטיפולים וגם אז בהתחלה חשבו שלמרות הדרגה הגבוהה של האנדו' יש סיכוי להריון ספונטני או בהזרעות ובסופו של דבר נקלטתי לשמחתי בסבב הIVF הראשון.
נראה לי שגם שווה אולי להתייעץ גם מומחה פוריות וגם עם מומחה אנדו' ולדעת שמאוד קשה לדעת מה ההחלטה הנכונה בשבילך. את צריכה לחשוב גם כמה את סובלת היום מהאנדו' (אני למשל לא מדמיינת לעצמי לעבור את הטיפולי פוריות במצב שהייתי בו לפני הניתוח ואף אחד לא יכול להבטיח לך כמה זמן הם ימשכו...), מה היקף הנזק (מה זה אומר אנדמוטריומה ענקית?), לקחת בחשבון שיש סיכוי סביר שהטיפולים יחמירו את מצב האנדו', לקחת בחשבון שיכול להיות שאנדו' יפגע בסיכוי להשיג הריון, לקחת בחשבון שיש סיכוי שהניתוח עצמו יפגע בפוריות שלך, לקחת בחשבון שהאנדו' פוגע לא רק בפוריות שלך אלא גם בבריאות שלך בינתיים... בקיצור זה מין מלכוד ואין עליו תשובה אחת טובה. בגלל זה שווה לשמוע מכמה מומחים.
אישית אני מרוצה מההחלטה להתחיל בניתוח כי מבחינה בריאותית כבר בקושי תפקדתי לפני הניתוח אבל בכל זאת לקחה לנו תקופה לא קצרה להשיג הריון גם אחרי הניתוח ובזמנו זאת היתה החלטה מאוד לא פשוטה (כל מה שרצינו זה ילד ופתאום בכלל שלחו אותי לניתוח).
בקיצור מלכוד לא פשוט...

simba1231

New member
בטח

עברתי את הניתוח באופן פרטי אצל סוריאנו וחיכיתי משהו משהו כמו חודש וחצי, אבל זאת לא חוכמה, נפלתי על תקופה של חגים (ממה שהבנתי נשים אחרות חיכו פחות). אם אני זוכרת נכון לתור שקבעתי בזמנו בציבורי בהדסה עין כרם לקח משהו כמו חודש.

lozy

New member
תודה

האמת שהלכתי אליו בפרטי והוא המליץ לי לעבור בציבורי, הבעיה היא הזמן שהורג אותי הייתי באותו מצב כמוך והחלטנו ללכת על ניתוח הבעיה שתור לניתוח לוקח חצי שנה והזמן שעובר הורג אותי מבחינה נפשית. עכשיו כבר זה יותר קרוב עוד 3 חודשים אבל עדיין שום דבר לא מבטיח שאחרי הניתוח שהכל יהיה בסדר והדרך לילדים תהיה פתוחה
.אני משתדלת להיות חזקה כמה שאפשר אבל לפעמים אני נשברת במיוחד שאני רואה חברות שנכנסות להריון מהר ואת יודעת שאת לא יכולה כרגע לא משנה מה תעשי.

simba1231

New member
כל כך מבינה אותך...

זה ממש קשה נפשית לחכות לניתוח ואם זה עוד בדרך להריון המיוחל אז בכלל יוצאת הנשמה. אני זוכרת את התחושת תסכול האיומה הזאת כשפתאום בכלל אומרים לך "להקפיא" את הניסיונות להרות ושולחים אותך לניתוח. אבל עם כל חוסר הסבלנות בסוף הזמן מואיל בטובו לעבור...
מקווה שיעבור לך הכי מהר שאפשר, כל כך מבינה את התסכול והקושי שעוד ועוד חברות עוקפות אותך בסיבוב (בעיקר מתה על התיאורים של "איזה קטע על החודש הראשון שניסינו הצליח"...). מקווה שעוד מעט זה ישאר רק זכרון רחוק

lozy

New member
תודה את לא יודעת כמה זה מקל שיש אנשים שמבינים אותי.

עם כמה שאני אוהבת את החברות שלי וכמה שהם מנסות הם לא מצליחות להבין מה זה.

למעלה