דשא בורד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0% angel

New member
דשא בורד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחח בונא אני חייבת ללחוץ לך ת´יד! איך אתה מצליח לשגע פה את כולם זה משהו!! המשך כך (זה מצחיק אותי חבל על הזמן) חזק ואמץ! -דניאל-

תודה |משתחווה| תודה

אני לא בא לשגעכ פה אף אחד, אנשים פה פשוט מעצבנים אותי... זה גם די מבדר, אין דבר מצחיק כמו לראות 2 פוסטמות מתעצבנות, זה כמו לשלוט במכונית עם שלט רחוק... אפשר לנסות לגרום להם להתקע בקיר... כמו לשפוך שמן למדורה, או משהו... קיבלתי אתמול את הקלסר קורס שלי, הישן נושן, הקלסר המצתיין של קורס 57 שבט צר"ג, השקעתי בו כל כך הרבה שהפכו אותו ל"קוראן" (אני, שוויצר?, חלילה וחס), וחבר שלי השאיל אותו והשתמש בו במשך שנה וחצי להדרכה שלו. ומאיפה למדתי לשגע אנשים אם לא מקורס מד"צים 57 צר"ג דר"ג? (אגב, אני במקומך הייתי חותם את ההודעה הקודמת ב"היה נכון") דשא! אאוט

0% angel

New member
חחחחחח

אנשים מעצבנים אותך??? אני חושבת שזה ההפך... אבל מילא... ומה פתאום אתה לא שוויצר.... רק שחצן... ועוד משהו.... "חזק ואמץ!" זה הופך להיות המשפט המסחרי שלי מהיום... אז שאני אבגוד בו וארשום היה נכון??! לא יעלה על הדעת! חזק ואמץ -דניאל-

Takes one to know one

קני לר בן אדם עצבני, אני בן אדם נחמד, אני עצבני רק כשיש לי סיבה, ואחד הדברים שמעצבנים אותי זה פוסטמות, לא, סליחה, פוסטמות הן עם חמוד כשלעצמו... כשהן מקללות בקללות הפוסטמיות שלהן הן מעצבנות אותי, טוב, לא ממש... זה יותר מבדר ממעצבן, אבל במובן הוירטואלי זה מעצבן, כשאני מלבה את הויכוח אפשר לומר שאני "לא עומד בפיתוי" (או אפילו מתפקע מצחוק), בזמן שהן בצד השני בטח אדומות כמו עגבנייה... זה כל הכיף, מה, לא? ואני יודע שאני שחצן בקשר לקלסר שלי, זה אולי הדבר היחיד בכל שנות חיי שאני באמת יכול להתגאות בו (זה, וצלקת ממש מגניבה על יד ימין). ואם את לא מאמינה לי שאני נחמד תשאלי את יונתן. יונתן? נכון שאני נחמד? למרות שפה אני לא גורס להיות נחמד, פה אני מנסה (ואף מצליח?) להיות קטליזטור מחוסר רחמים שכולם אוהבים לשנוא, בכל פורום יש כזה, וזה נראה לי נורא כיף. עכשיו, אולי מישהו גם יטרח לפתוח פה דיון אמיתי?

מאוד מאוד נחמד...

וגם יש לו זקן שרמנטי... |פעם היה כאן סמיילי של תפוז עם שפם, לאן הוא נעלם??| אגב, אולי תעשה מצווה ותסרוק את הקלסר שלך למען אלה שמאחרים לפעולות קורס ואז מעיפים אותם הביתה.

nIcKiTa

New member
אני חוששת

שאתה חייב להפסיק לשגע אנשים:) אני ממש שונאת לחסום! במיוחד אנשים נחמדים שאכפת להם אז יאללה תפתח דיון אמיתי... וזהו
חן

0% angel

New member
GO חן../images/Emo45.gif

-תמיד רציתי לשים תאיקון הזה ואף פעם לא היה לי סיבה לשים אותו אז זהו שמתי אותו עכשיו! חזק ואמץ! -דניאל-

0% angel

New member
אתה יודע מה......!

אני קצת חוזרת בי אומנם אתה מצחיק והכל אבל יש גבול... אתה פוגע באנשים סתם אם הפורום הזה נמוך בשבילך אני מציעה שתדאג להעלות נושאים לדיון ולא תרד על כל מה שאנשים רושמים פה אם לא נאה לך כאן ובגלל זה אתה יורד על כולם עדיף שתלך כי אנשים נכנסים לפורום הזה לא יודעת בדיוק לאיזו מטרה אבל בטח שבטח לא בכדי שיעליבו או יעצבנו אותם אני מאמינה שהבנת למה אני מתכוונת אם לא אני אגיד את זה יותר באגרסיביות בפעם הבאה.. מקווה שתקרא ותפנים חזק ואמץ -דניאל-

תגובה קולקטיבית.

אני רק אומר את הדיעה שלי, אם אנשים פה באמת מסוגלים להעלב בגלל משהו שאיזה טמבל שהם בכלל לא מכירים כותב להם בפורום אז הם טיפשים, הביקורת שלך לא מעניינת אותי בגרוש. אני כותב את הדיעה שלי וזו זכותי... מנהלות יקרות - אתן לא תחסמו אותי רק בגלל שאתן לא אוהבות את המנאיירה שלי, רק על זה ההנהלה תנשל ממכם את הניהול, אני כבר יועד איך זה עובד. יונתן - הורדתי את הזקן.. :)

0% angel

New member
אפשר ללחוץ לך ת´יד?

בסדר סבבה תגיד תדיעה שלך אבל אתה לא חייב לדבר באגרסיביות נכון זאת זכותך לכתוב את הדעות שלך אבל לדעתי אתה צריך להתחשב באחרים... ואני לא חושבת שאנשים נעלבים ממך אלא מתעצבנים ובצדק! ואני אפילו לא ארשום לך חזק ואמץ לא נראה לי שאתה שווה את זה! -דניאל-

למעלה