דשנו ופירסמנו את כל האתרים

עינתפ

New member
דשנו ופירסמנו את כל האתרים

מהם אפשר להוציא תמונות. אבל עדיין לא נתקלתי בתמונות דומות לתמונות שצירו סיגלית, POWER PUFF איילת ואם יש עוד מישהו/י אז סליחה שאני לא מזכירה. אני יושבת כבר שעתיים+ באתרים בכל האתרים, הורדתי כמה תמונות, אבל לפי כמות האתרים הייתי בטוחה שהוריד יותר תמונות. אז בנות, מבטיחה לא לגנוב רעיונות מכן, אבל אם תוכלו לפרסם או להדריך אותי בדיוק איך להגיע לאתר הזה, אודה לכן מאוד.

lilachh

New member
מנסה לעזור ../images/Emo65.gif

אם תדפדפי בהודעות למטה של היום בבוקר פרסמתי כמה אתרים שאולי שם גם תוכלי למצוא כמה דברים שימצאו חן בעיניך. בכל אופן לפי מה שאני זוכרת מהודעות בעבר מסיגלית poerpuff ואיילת החיפוש אחר התמונות הוא ארוך ומייגע בין כל האתרים שקיימים ונמשך הרבה מאוד זמן, כמו חיפוש של מחט בערמת שחת (טוב אולי קצת הגזמתי..) כך שזה די הגיוני שאחרי חיפוש של שעתיים תמצאי רק מעט מאוד תמונות, אין מה לעשות יש הרבה "זבל" וצריך סבלנות.... גם לי לקח הרבה מאוד זמן ולא מעט חיפושים ומהם בררתי את מה שנראה לי וזה לא הרבה. אם תרצי אני אוכל לשלוח לך בemail ב - zip את מה שאני מצאתי, אבל זה יהיה רק מחר בבוקר כי זה על המחשב בעבודה כך שאם את מעונינת רק תאמרי ואשלח לך בשמחה. שיהיה יום נפלא לילך

lilachh

New member
אין בעיה - בכיף../images/Emo140.gif

מחר בבוקר אני אשלח את כל מה שיש לי לילך

lilachh

New member
וכמובן אם עוד מישהי מעוניינת ../images/Emo80.gif

אין לי שום בעיה לשלוח את זה במייל מחר לכל מי שתרצה, רק לתרשום לי את המייל כאן או במסר, נעשה משלוח מחר
יום נפלא שיהיה

אני אשמח

אם תעבירי את האתרים לסרגל הקישורים בפורום, כך שכולנו נוכל להנות

lilachh

New member
הכתובות בעבודה לכך יתווספו מחר ו..

בכל אופן הכוונה היתה ל zip של תמונות שכבר שמרתי לאחר חיפוש רב ובררנות יתר על מנת לחסוך, למי שרוצה, את החיפוש הארוך

av_i_va

New member
אם משהו חסר...

צרפי במרוכז להודעה חדשה ומשם - אעביר אותם ללוח הקישורים.

psa

New member
לילך , שלחתי לך מסר ,תודה רבה

יום נפלא גם לך

כן אני.... וגם, במשך כמה

שעות הורדתי מכל דפי הפורום למועדפים שלי את כל הקישורים שנכתבו, אם תסבירו לי איך אני אשמח לצרף אותם לרשימה. והמייל שלי: [email protected]

av_i_va

New member
לא חבל על העבודה?../images/Emo140.gif

הקישורים מרוכזים בלוח הקישורים

lilachh

New member
אתרי clipart ../images/Emo141.gif

אז אולי אם יש לך רשימה של אתרים שלא מופיעים ברשימת הקישורים תוכלי להוסיף אותם לרשימה כדי שהם יופיעו בצורה מסודרת לטובת כולם אשמח אם תוכלי, לא אכפת לי שתשלחי לי את הרשימה במייל ואני אעשה את עבודת ההוספה ללוח הקישורים תודה

למעלה