דתיים מול חילונים

Tinkerblack

New member
דתיים מול חילונים

לא זה לא קרב זה מה דעתכם, הסדרה יותר מיועדת לדתיים או חילוניים? או לשני הפנים של החברה? הסבירו מדוע

j e n n y lopez

New member
דתיים וחילונים יחד...

לדעתי לפחות...כאילו אני דתייה וזה נראה לי סבבה בשביל דתים ונראה לי שגם החילונים יכולים ללמוד מזה משו עם החיים הדתיים..

דתיים וחילוניים,כמובן../images/Emo3.gif

ואני לא אומרת את זה כי אני-"חילונית"(*למרות שאני מסורתית*)או-"דתיה" אלא בגלל שזאת תוכנית יפה ואני חושבת שניתן ללמוד על המגזרים השונים(*כן, כי יש גם חילונים בתוכנית*)וזה מאוד נחמד להכיר אחד את השני
ובכלל,זאת תוכנית מ-א-ו-ד יפה..אז כולם אוהבים אותה,חחח...

ברור שלשניהם....

לדעתי דתיים וחילוניים ברב המקרים רואים רק את מה שהם רוצים לראות אחד אצל השני... ופה רואים את הכל ביחד...

sHiReLuSh

New member
לדעתי -

לשניהם .. הדתיים כי הם רואים משהו דומה בטלוויזיה שלהם , אפילו שהסידרה מקצינה דברים .. אבל חייב בשביל רייטינג וזה ..... ולחילוניים כי הם לומדים קצת על דרך החיים הדתית \ מסורתית .. ושוב , למרות שזה לא ממש ככה בחיים ..

j e n n y lopez

New member
באמת מקצינים שם דברים..../images/Emo115.gif

אבל לא כזה קריטי...כאילו אין משו שראיתי ויכלתי להגיד "ואי זה כבר ממשששש מוגזם
זה ממש לא אנחנו
"חחח לא יצא לי להגיד את זה...

מעורב ירושלמי

אני חושבת שלשניהם בגלל שאומנם זאת משפחה דתית אבל יש בה "כבשים שחורים" שנהפכים לחילונים, אבל זה מיועד לשניהם..

לשנייהם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני חילונית מסורתית שגרה בבית דתי וכולם פשוט כולם חולים על הסדרה הזאת
אז לשניהם

ny22

New member
מנהל
מישהי פעם אמרה לי שזה לחילונים

ואני אסביר לכם למה. דיברתי עם מישהי דתייה באיזה פורום, והיא הסבירה לי למה זה לדתיים. היא הסבירה לי שהם לא שומרים נגיעה, ורואים שזה רק משחק, כי דתיים אמיתיים לא היו נוגעים אחד בשני (עם משיהו שהוא לא מהמשפחה). ניסיתי להסביר לה, שמדובר רק במשחק, וכל שחקן צריך לצאת מהדמות שלו בחיים, ולשחק מישהו אחר שזה לא הוא. ככה שגם אם הוא שומר נגיעה, הוא צריך לצאת מהדתי שהוא בחיים ולהכנס לדמות של דתי אחר. היא אמרה לי שזה לא משנה, ברגע שבנדאם דתי ושומר נגיעה, זה עולה גם על משחק בסדרה. לשיפוטכם...

למעלה