דת ומדע

אלדדד

New member
דת ומדע

הדת והמדע אינו סותר אחד את השני , ההיפך , יש הרבה דברים שבתורה רשום שהוכך ע"י המדע קחו דוגמא : אלוהים המטיר אש וגופרית על סדום ועמורה בבדיקה שעשו מדענים התברר כי באיזור של סדום ועמורה כלומר בקעת הירדן יש סימנים כימים של יתר גופרית (ועוד איזה מרכיב) באדמה . בכל אופן לא כדאי לזלזל לא בזה ולא בזה. תחשבו על זה!

LucidGuest

New member
דת ומדע בהחלט לא הולכים ביחד ../images/Emo31.gif

בוודאי שיש סתירה חזקה מאד בין הדת למדע, לפי הדת קיים אלוהים כל יכול אשר נמצא בכל מקום והוא זה שיצר את כל היצורים סביבנו, לפי המדע כל מה שסביבנו נוצר לבד בלי שום צורך בהתערבות של איזה כוח עליון "חושב" או עם כוונות, תורת האבולוצייה מסבירה בצורה טובה מאד (למרות שהיא לא שלמה ב 100%) את מיגוון היצורים החיים על כדור הארץ, התורה זה פשוט קישקוש. לגבי סדום ועמודה, יכול מאד להיות שמה שמתואר בתנ"ך זו בסך הכל עדות להיתפרצות של הר געש באיזור. Lucid

lmatan1

New member
הסטירה היחידה היא בפרצופך ../images/Emo103.gif

הכל נוצר מעצמו ולמרות שהתאוריה המדעית שלא שלמה ב100 אחוז כפי שכתבת עדיפה על תכלית שהיא לדעתך קישקוש ועל פי דעתך יפול דבר לפני שאתה רוצה לבנות עולם חדש יש ראשית כל לנפץ את העולם הישן מי שהרג את אלוהים שלא יצפה לנס. המדע הביא לנו הרבה תמורות שרובן ככולן מלאכותיות והיום יותר מתמיד סוגדים לזיוף יותר מאשר למקור בהצלחה רבה .

mikemn

New member
והיקום וחוקי הטבע נוצרו מעצמם?

"התורה זה פשוט קשקוש" וַיִּשְׁמַן יְשֻׁרוּן וַיִּבְעָט, {ר} שָׁמַנְתָּ עָבִיתָ כָּשִׂיתָ; {ס} וַיִּטֹּשׁ אֱלוֹהַּ עָשָׂהוּ, {ר} וַיְנַבֵּל צוּר יְשֻׁעָתוֹ. {ס} טז יַקְנִאֻהוּ, בְּזָרִים; {ר} בְּתוֹעֵבֹת, יַכְעִיסֻהוּ. {ס} יז יִזְבְּחוּ, לַשֵּׁדִים לֹא אֱלֹהַּ-- {ר} אֱלֹהִים, לֹא יְדָעוּם; {ס} חֲדָשִׁים מִקָּרֹב בָּאוּ, {ר} לֹא שְׂעָרוּם אֲבֹתֵיכֶם. {ס} יח צוּר יְלָדְךָ, תֶּשִׁי; {ר} וַתִּשְׁכַּח, אֵל מְחֹלְלֶךָ. {ס} יט וַיַּרְא יְהוָה, וַיִּנְאָץ, {ר} מִכַּעַס בָּנָיו, וּבְנֹתָיו. {ס} כ וַיֹּאמֶר, אַסְתִּירָה פָנַי מֵהֶם-- {ר} אֶרְאֶה, מָה אַחֲרִיתָם: {ס} כִּי דוֹר תַּהְפֻּכֹת הֵמָּה, {ר} בָּנִים לֹא-אֵמֻן בָּם. {ס} כא הֵם קִנְאוּנִי בְלֹא-אֵל, {ר} כִּעֲסוּנִי בְּהַבְלֵיהֶם; {ס} וַאֲנִי אַקְנִיאֵם בְּלֹא-עָם, {ר} בְּגוֹי נָבָל אַכְעִיסֵם. {ס} כב כִּי-אֵשׁ קָדְחָה בְאַפִּי, {ר} וַתִּיקַד עַד-שְׁאוֹל תַּחְתִּית; {ס} וַתֹּאכַל אֶרֶץ וִיבֻלָהּ, {ר} וַתְּלַהֵט מוֹסְדֵי הָרִים. {ס} כג אַסְפֶּה עָלֵימוֹ, רָעוֹת; {ר} חִצַּי, אֲכַלֶּה-בָּם. {ס} כד מְזֵי רָעָב וּלְחֻמֵי רֶשֶׁף, {ר} וְקֶטֶב מְרִירִי; {ס} וְשֶׁן-בְּהֵמֹת, אֲשַׁלַּח-בָּם, {ר} עִם-חֲמַת, זֹחֲלֵי עָפָר. {ס} כה מִחוּץ, תְּשַׁכֶּל-חֶרֶב, וּמֵחֲדָרִים, אֵימָה; גַּם-בָּחוּר, {ר} גַּם-בְּתוּלָה--יוֹנֵק, עִם-אִישׁ שֵׂיבָה. {ס} כו

lmatan1

New member
אדון מנהל הפורום מה דעתך בענין.....

האלמוג הכחול נכון שהוא מרהיב. ויש לו פה מפיק מרגליות האם יש גבול לקילול. בכבוד.

"הסטירה היא בפרצופך" ../images/Emo6.gif

חזר אליך כמו בומרנג הא?
אלמוג כחול מרהיב.

מזתומרת?

זה פרשת השבוע מהבר מצוה שלי. (אז מתי יש לי יומולדת?) אם אני זוכר נכון זה ממשיך ככה (מהזיכרון): אמרתי אפאיהם, אשביתה מאנוש זכרם לולא כעס אויב אגור, פן ינכרו צרימו פן יאמרו ידינו רמה, ולא אדוני פעל כל זאת כי... (המממ... לא זוכר... אולי זה:) אפס עצור ועזוב עכשו אני הולך לבדוק אם זכרתי נכון. ......... זכרתי שני פסוקים. לא רע.

ומה עם אלוהים הכל יכול והבלתי נראה?

נוצר מעצמו נכון? ואז הוא בא לכאן עם שק גדול, שפך ממנו את כל החומרים ויצר מהם את כדור הארץ ואת כל היצורים ובני האדם? שמע, בהחלט נשמע הגיוני!
אלמוג כחול מרהיב

lmatan1

New member
דוקא מענין מאוד מה שאתה אומר../images/Emo121.gif

בטח הוא גם ראה סרט כחול לפני שהאלמוג הפך ללבן.ספר לנו עוד בתאוריה הכל נכון הבעיה מתחילה כשמתחילים לנהוג לבד ואז עושים בדיוק ההפך ממה שלמדנו ואז כשמכניסים אותנו בתוך שק אין מי שיצדיק אותנו החוק יבש אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש תהיה חכם ואחר כך צודק נשמע הגיוני לא.

אדוני החליק על השכל ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

תגיד אין לך משהו יותר מועיל לעשות, כמו אולי להתפלל לאלוהים?
עזוב אותנו בשקט עשה טובה... נסה בצע איזה תרגיל העלמות. אלמוג.

lmatan1

New member
אני מתפלל עליך אל תתעלם מהתרגיל.

השקט בא אחרי הסערה אלה אם כן אתה אלמוג שעשוי מאבן כחול ומרהיב.

קפהש

New member
נבואה

זה פסוק המתנך. (מאיפה?) כמה חברים שלי, חובשי כיפה סבורים שהקטעה הזה הוא נבואה מדוייקת של השואה+מלחמת העולם השניה. (רש"י פירש: קטב מרירי - סוג של גאז רעיל) ולכן הם רואים בפסוק הזה הוכחה ניצחת לקיומו של האל + איום חד משמעי למי שמצפצף. זה הקשר.... נ.ב. לכל אלה שאמרו שזה קישקוש, גם למי שלא מאמין באלוהים מומלץ בחום לכבד את התנך. קפהש

GOTN

New member
אוי אוי אוי אוי אוי אוי

כמה שטויות בהודעה אחת...

GOTN

New member
אחי אתה מתפרץ לדלת פתוחה

את מה שאתה טוען אני כבר העליתי מזמן זה נכון.. דת ומדע לא רק שלא סותרים אחד את השני... הם תואמים!! חבל שאף אחד לא יכול לנהל איתי שיחה רצינית אחד על אחד... אבל יש אלוהים נקודה!

למעלה