ד"וח יום שישי ה-13

elenwee

New member
ד"וח יום שישי ה-13

שלום חברייה... החלתתי להתחיל שרשור של יום שישי ה-13 כאן נספר על כל הסרטים שראינו ביום שישי ה-13... נתחיל ממני: ביום שישי ה-13 ראיתי 3 סרטי אימה ואני הולכת לספר עליהם עכשיו. המשוץף לכולם:Yes 2 (למרות שבהוט יש הרבה יותר טובים אבל ביס יש יותר חדשים) שימו לב הציונים שלי הם עגולים מ1 עד 5 כש1 זה הנמוך ביותר ו5 הטוב ביותר הסרט הראשון:
קדחת הבקתה: הסרט מספר על 5 צעירים שיוצאים לחופשה בבקתה במקום מרוחק והם נתקלים באיש שחולה במחלה מסוכנת ולא ידועה בכל אופן הם הורגים אותו, לאחר זמן קצר אחת מהן נידבקת והמגיפה מתחילה להתפשט. בסרט יש עוד דברים כגון כלב שאוכל בני אדם,צבי שגם נידבק במחלה וילד חולה טטנוס (שאני לא מבינה למה תקעו אותו). ציון:2 הערות:הסרט יכל לקבל ציון 4 אם לא היה לו סוף דפוק(לא מגלה מחשש לספויילרים) ועוד כמה דברים שצויינו. הסרט השני:
בית 1000 הגופות הסרט מתרחש בסוף שנות השבעים בדיוק בליל כל הקדושים, 4 צעירים מגיעים לעיר משונה ופוגשים במשפחה של אמא ו4 ילדיה בניסיון לבדוק אגדה על רוצח בשם דוקטור שטן. הם מגלים כמה הם הסתבכו בצרות עם המשפחה הזאת שהיא ספק משפחת אדמס עם משפחת החניבעלים מהמנסרים מטקסס ומופע האיימי של רוקי. דבר נוסף שיעורר גועל הוא שמוזכרים שם רוצחים אמיתיים כגון אד ג'יין ועוד אחד ששחכתי את שמו אבל אני זוכרת שהוא אהב לאכול ילדים. ציון:1 הערות:הסרט הזה הוא הסרט הכי מגעיל ודוחה שצפיתי בו אי פעם, לא מומלץ לבעלי קיבה חלשה ולידים קטנים,הוא בכלל לא מפחיד והוא ההוכחה הרשמית שהיום במאי סרטים עושים סרטים יותר מגעילים מאשר מפחידים. בנוסף הבמאי וכותב הסרט רוב זומבי הציג קטעים שאופיינים רק ריאלטי שואו'ס כגון עדן לנצח ג'ו מיליונר ושות'ת הוא ניסה להציג גם חלק מהקטעים בסחור לבן שהם היו הכי לא מפחידים שיש. מסקנה:לא לראות את הסרט ההמשך "בית 2000 הגופות" הסרט השלישי:
רינג (הצלצול היפני יענו): כל אחד כבר מכיר את עלילת הצילצול (היפני והאמריקאים) אך בכל זאת אספר בקצרה:עיתונאית מוצאת קלטת שהורגת אנשים 7 ימים אחרי שהם צפו בה היא מחליתה לצפות בקלטת בעצמה ועכשיו נשארו לה רק 7 ימים לחיות אלה אם היא תמצא דרך להסיר את הקללה. ציון:3 הערות:הסרט הזה היה אחד הסרטים הכי משעממים שראיתי!, אני לא מבינה מה כולם מפחדים מזה ועוד אמרו לי שזה יותר מפחיד מהאמריקאי. הסיבה היחידה שהסרט קיבל 3 ולא 2 זה בגלל סאדאקו (סאמרה היפנית) שיש לה את העין הכי מזעזעת וסיפור חיים שלם מסביבה. אבל עדיין אני לא מבינה מה כולם פוחדים מסאדאקו/סמארה שיוצאת מהטלויזה, גם דברים שרואים בקלטת בכלל לא מפחידים (רק העין קצת מזעזעת). כפי שאתם רואים אחרי רינג הלכתי לישון למרות שהיו אחרי זה רינג 2 ו0 אבל חשבתי שהם יהיו משעממים וחוץ מזה אם הייתי הולכת לישון רק ב6 בבוקר בערך ההורים שלי היו הורגים אותי! (אני עדיין קטינה). אני מקווה שנהנתם. יום שישי ה13 הבא במאי 2005

elenwee

New member
סחור לבן=שחור לבן

אף אחד לא רוצה לעשות דו"ח חות ממני?

nati 911

New member
אם שמת ../images/Emo23.gif

ההודעה הזו מכילה
לסרטים ה"צילצול" היפני ו"הצילצול" האמריקאי אז
!
הסרט "הצילצול האמריקאי שונה מהסרט "הצילצול" היפני בכמה דברים: (אני ארשום בנקודות)
פעם שניה שלא תגידו שלא אמרתי! 1. כשמראים מי הפיל את סמארה לבאר בסרט האמריקאי מראים שזו הייתה אמא שלה ובסרט של היפנים מראים שזה היה אבא שלה. 2. כשהם היו בספינה בדרך לבית של ההיא אז בסרט האמריקאי השתוללו שם הסוסים ובסרט היפני בכלל לא היו סוסים. 3. ומה שהראו בקלטת בסרט האמריקאי היה ממש שונה וארוך יותר ממה שהראו בסרט היפני. 4. בסרט האמריקאי הם עלו לחדר של סמארה שהיה בעליית הגג ובסרט של היפנים בכלל לא היה עליית גג. וזהו תאמת אני לא זוכרת יותר מה היה אבל היו עוד כמה דברים שונים.... ואם למישה יש הסבר לכך אשמח לשמוע!

NiKi†a

New member
אממממ..אוקיי, הסרטים שראיתי אתמול-

יש מצב שלפעמים יהיו כמה
ים...אז אל תקראו מה שאתם לא רוצים. ג'יפרס סקריפרס: ע-נ-ק, סרט מצויין ומפחיד...מאוד אהבתי את הקטע של המערה והגופות, זה היה מצויין....והסוווווף, יאק
...למרות שאני מאוד אוהבת 'סופים' שמראים שהרוצח\מפלצת\כל דבר אחר לא מת ואז זה עוד יותר מפחיד. זאת היתה פעם ראשונה שלי שראיתי את הסרט..ומאוד התלהבתי
...יש גם ג'יפרס סקריפרס 2?... בסוף הסרט חגגנו למישו יומולדת..אז כולם כזה בשוק אחרי הסרט ואז מישהו מפעיל את המערכת על שירי יומולדת כאלה שמחים! חחחחחח...^_^ מי מפחד מהשכן ממול 1: לדעתי אכזבה ענקית...סרט דבילי לגמרי, אני מודה שעשו שם את הערפדים משהו בסט
..אבל העלילה דיי מטומטמת...אחר כך ראיתי מהאמצע את הסוף של 'מי מפחד מהשכן ממול 2'...ואני חושבת שהוא הרבה יותר טוב מהראשון, חבל שלא ראיתי אותו. לא אהבתי, הייתי יכולה לוותר. אות משמיים: סרט טוב!..אהבתי. היו כמה קטעים שלא הבנתי (וכתבתי אותם בפורום..אם מישו יכול לעזור לי להבין אותם), אבל סך הכל סרט טוב, אני שמחה שנשארתי לראות אותו
יש שם קטעים בהחלט מפחידים,
ואהבתי את כל הקטעים עם התמונות שהצלם צילם ורואים כאלה קוים שמראים איפה הם ימותו
. אחלה סרט..(לא אמרתי את זה כבר?) זייהו פחות או יותר, אני מאוכזבת שלא ראיתי שילשום את המגרש השדים =\ אבל היה לי אחלה יום שישי 13...

חן j

New member
אני לא הספקתי לראות כלום!! רק שלשום

ראיתי צעקה1 ו 3, סתם בשביל "GOOD OLD TIMES" וכמובן שנהנתי (אני יודעת את הטרילוגיה בעל פה) הספקתי לראות "סיוט בחדר המורים (למרות שגם את זה כבר ראיתי.. אבל את הסרטים שבאמת רציתי לראות לא הספקתי..בגלל היציאה של יום שישי.. אז מתי יש שוב יום שישי ה13?

חן j

New member
אני לא הספקתי לראות כלום!! רק שלשום

ראיתי צעקה1 ו 3, סתם בשביל "GOOD OLD TIMES" וכמובן שנהנתי (אני יודעת את הטרילוגיה בעל פה) הספקתי לראות "סיוט בחדר המורים (למרות שגם את זה כבר ראיתי.. אבל את הסרטים שבאמת רציתי לראות לא הספקתי..בגלל היציאה של יום שישי.. אז מתי יש שוב יום שישי ה13?

למעלה