ד ו ג מ נ י ו ת

מיטללל

New member
ד ו ג מ נ י ו ת

אתמול בערב שכבתי מעולפת במיטה וראיתי להנאתי (?) את הריאטלי (?)- "דוגמניות", בערוץ 10. זה הפרק הראשון שראיתי אבל איכשהו אחרי 20 שניות הספקתי להשלים את הפער.. ופשוט... הזדעזעתי. אני לא יודעת למה ואיך בחרו בנות שכאלה. אני לא יודעת אם הבנות עושות הצגה בשבל השואו או שהן פשוט כאילו. אני לא יודעת איך רוע כזה קיים, אבל כולן כולן כולן היו מפלצות. רק חשבתי שאם הייתי נתקעת עם בנות כאלה בטירונות, הייתי מתאבדת. באמת, מהמסך הן הפחידו אותי. מה שהעלה את השאלות הבאות: 1. בנות-הייתן מסכימות להשתתף בתוכנית שכזו? 2. האם הבנות יפות יותר נוטות להיות רעות? 3. איך אני נפטרת מהסיוטים?......

white star

New member
../images/Emo54.gif כמו כל תוכנית ריאליטי

זה כבר יצא מכל החורים. כבר הכל נראה מטופש וחוזר על עצמו. האמת שיש לזה גרסה אמריקאית, שדווקא לדעתי היא הרבה יותר מוצלחת (אולי גם כי להם יש תקציב שם...) ואני אסכם בציטוט נבחר: "מה זה אותנטיות?"
וגבי הסיוטים - חלב חם, יין, ספירת כבשים

Beyond Time

New member
אמנם גבר

1. בחיים לא 2. מקווה מאד שלא... בכל אופן זו תוכנית על הפרצוף, אבל אני סולד למדי מריאלטי בכללל :\

TheWhiteTigris

New member
אמ...

1) אני גבר, אז נדלג... 2) אני מקווה מאוד שלא, לטובת האגו הגברי שלי
3) תחלמי על איך את פורצת לאולפן, יורה בכולם (חיילת או לא?), ומכריזה בזאת שתוכניות הריאליטי יושמדו ויותר התופעה הזאת לא תחזור לעולם (ובדרך תשמידי גם את כל הטלנובלות, אופרות סבון וכל מיני דברים כאלה, טוב?)

לא כזה אסון..

פשוט הבנות האלה רובן די מפגרות נראה לי... הן לא מדגם מייצג של הבנות בארץ.. אני לא נתקלתי בהרבה כאלה.. הייתי מסכיפ להשתתף אם הייתי במקומן.. וזה שבנות יפות רעות זה לדעתי סתם סטיגמה.. כמו שאומרים עליהן שהן פחות נחמדות ממכוערות.. אותה שטות.. להיפטר מהסיוטים...?..?..??..?..? יש איזה סרט טוב שאני מציע לך לראות.. בית קברות לחיות.. בטוח תירדמי משעמום תוך כדי הסרט.. או שלא..

TheWhiteTigris

New member
סרט מומלץ להרדמות:

"הכפר". סרט "אימה" (שימו לב למרחאות). כל כך, אבל כ-ל כ-ך משעמם וגרוע... למעשה אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי בכל שנות חיי (וראיתי המון סרטים) במהלך הצפייה, אבא שלי נרדם, אני ואחי הקטן היינו חצי רדומים, ואחותי חיפשה תוך כדי הסרט משהו לעשות... זה בערך מסביר את השיעמום.

Jinx007

New member
זה יותר מתח מאשר אימה...

מה אומרים על טעם ועל ריח? דווקא מצאתי שהסרט היה מאוד מספק והייתי די במתח כשראיתי אותו..אז אנשים? בלי הכללות כן?

תשובות

1. אני חושבת שהייתי מוכנה להשתתף בתוכנית ריאליטי כזו או אחרת, בשביל החוויה.. 2. לא בהכרח. אני יפה (סליחה על השחצנות) ואני לא רעה בכלל. אולי רק לפעמים לגברים שמציקים במועדון וכדומה.. 3. חח אין לי מושג..

Jinx007

New member
אמ...

1. לא, תודה. יש לי חיים. 2. לא בהכרח. תראו אותי לדוגמא...
חחחחחחחחחח..סתם.. אבל ת'כלס, בנות שהן באמת יפות והן יודעות את זה, אז הן חושבות שזה נותן להן זכות להיות ביציות ולהתחמק מזה, ומכאן כולם חושבים שלהיות יפה פירושו שאין לך שכל. מה שבאמת לא תמיד נכון, כי יש כאלה בנות שהן וואלה יפות אך זה לא עולם להן לראש. בחיי, זה כמו להיות עשיר..
3. מחשבות על החבר לפני הכניסה למיטה?

למעלה