ד-י-ו-ן-

GrEeNwOmAn

New member
ד-י-ו-ן-../images/Emo175.gif

דורבנות או שוט? במה אתם משתמשים, ובמה רוב האנשים בחווה שלכם משתמשים? במה מהשניים אתם משתמשים בתחרויות שונות? מה לדעתכם יותר טוב? ולמה. ------------------------ בנדז'ים או מגינים? מה לסוס שלכם יש, ומה לרוב הסוסים בחוותכם יש? במה מהשניים אתם שמים לסוס שלכם בתחרויות שונות? מה לדעתכם יותר טוב? ולמה. איזה צבע תרצו מגינים\בנדז'ים לסוסכם בתחרויות ובכלל?

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

~
~אני משתמשת בשוט - בתחרויות לפעמים גם דורבנות, אצלנו כל האנשים בחווה משתמשים רק בשוטים - כי הרוב לא יודעים לרכב עם דורבנות. ~
~אצלנו לכל הסוסים יש מגנים חוץ מאלו שיש להם בעיה כלשהי ברגליים. לדעתי לסוסי בית ספר עדיף מגנים - כי לא כולם יודעים לשים בנדז'ים - ומגנים זה לא בעיה.

תשובות ושניצול.

לצערי אני מחוייבת בהמשך לרכב עם דורבנות...
שוט אני חייבת... אני על קווין...
אבל רק בדרסז', בקפיצות הסוסים שלנו נורא אוהבים לקפוץ אז הם קופצים בלי בעיה. לסוסים שצריכים בנדז'ים- כגון; מונטה קריסטו ופולי שמים בנגז'ים. לשאר הסוסים שצריכים מגנים שמים מגנים. אנשים אני צריכה עזרה בקנית דורבנות... אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו או אולי להסביר לי כמה הן עולות בדרך כלל... וכו'.

יש כל מיני דוברנות!

ובכל חנות זה מחיר אחר כינסי לאתר סוס יש שם! ומה הבעיה להשתמש בדורבנות אם צריך? למה הפרצוף?......

animals lover

New member
נכון! ../images/Emo107.gif

דורבנות זה לא התעללות אם יודעים להשתמש בהם נכון!... זה אמצעי עזר מאוד שימושי ברכיבה! הסוס יבין יותר מה את רוצה ממנו!!!

כאשר סוס בית ספר ותיק

לא מגיב לרגל, סימן שלא שהוא לא מבין את הפקודה אלה לא מכבד אותה או סתם מעדיף להתעלם ממנה.

אין באתר סוס דורבנות אינגליש...

יש באתר רק דורבנות של ווסטרן... ובחנות יש דורבנות אינגליש אבל הם לא משהו.. יואב(המנהל) אמר שיגיעו עוד מעט דורבנות חדשות(שאגב הוא הראה לי את החוברת שהוא מזמין ממנה מגרמניה מלפני איזה חודש ואני המלצתי לו על איזה דורבנות להזמין!) ושעוד שבוע או שבועים הם צריכות להגיע יחד עם עוד הרבה ציוד חדש.

רצוי שתתחילי מהדוברנות הכי....

קטנות וקצרות.. בשביל שלא תפצעי תסוס.. כי לוקח זמן עד ששולטים על הרגל ושומרים עליה ישרה ולא עם עקב בתוך בטן הסוס... בפעם הראשונה שרכבתי עם דורבנות זה היה סיוט! הכאבתי לסוס המסכן שלי וסתם דקרתי אותו.. שי עדה!! והרגליים שלי היו על הפנים.. תוך שבוע זה כבר השתפר וכיום אני נוגעת בו עם הדורבנות מעט מאוד...

GrEeNwOmAn

New member
תשובותיי לדיון הנ"ל.../images/Emo175.gif

רוב החווה בשוט, אבל לחלק יש גם דורבנות. אני בשוט, לדעתי שתיהם טובים,ף זה תלוי איך משתמשים בצורה אכזרית או נורמלית. אי אפשר להשוות, שניהם טובים, כל אחד והשימוש והעזרה שהוא נותן. אין לי סוס אבל לרוב הסוסים בחווה יש מגינים חוץ מלכמה שיש בנדז'ים. מגינים, לתחרויות מגינים. כל אחד והשימוש שלו, והעזרה שהוא נותן בפני עצמו לסוס. בתחרויות- מגינים לבנים, וחומים בהירים או כהים ליומיום. בתחרויות- בנדז'ים או לבנים או אדומים, ובכלל שיהיה סט כלשהוא עם הציוד.

GrEeNwOmAn

New member
תשובותיי לדיון הנ"ל.../images/Emo175.gif

רוב החווה בשוט, אבל לחלק יש גם דורבנות. אני בשוט, לדעתי שתיהם טובים,ף זה תלוי איך משתמשים בצורה אכזרית או נורמלית. אי אפשר להשוות, שניהם טובים, כל אחד והשימוש והעזרה שהוא נותן. אין לי סוס אבל לרוב הסוסים בחווה יש מגינים חוץ מלכמה שיש בנדז'ים. מגינים, לתחרויות מגינים. כל אחד והשימוש שלו, והעזרה שהוא נותן בפני עצמו לסוס. בתחרויות- מגינים לבנים, וחומים בהירים או כהים ליומיום. בתחרויות- בנדז'ים או לבנים או אדומים, ובכלל שיהיה סט כלשהוא עם הציוד.

niko girl

New member
תשובות!

חחחח אמ תגייד דיון לאינגלישים!!!! בגלל שהווסטרן לא רוכבים עם שוט אבל בכל מקרה אני אשנה בשבילי! דורבנות או בלי דורבנות? עם דורבנות. במה אתם משתמשים, ובמה רב האנשים בחווה משתמשים? אני משתמשת בדורבנות וגם כך כל המתקדמים אבל רב הילדים הקטנים רוכבים בלי. במה מהשניים אתם משתמים בתחרויות שונות? דורבנות! מה לדעתכם יותר טוב? דורבנות. כי הסוס צריך לדעת שאתה רוכב עליו והוא לא יכול לעשות לך סושות כמו בשיעורים למשל! --------------------------------------------------- בנדז'ים או מגינים? מגינים. לסוסי רינינג כלומר די ג'יי ודוני יש מגנים. אנחנו שמים מגנים. צבע שחור!

טוי בוי

New member
שניהם...../images/Emo60.gif

אבל בתחרות דרסאג' דורבנות! אצלינו משתמשים יותר בשוט {אף אחד מהבצפר לא רוכב עם דורבנות והפרטיים רוכבים גם וגם או רק שוט} שניהם טובים אבל לשניהם יש צמתרה שונה לדורבנות יש את השימוש להעיר את הסוס שיזוז ולגרום לו להיות יותר ערני לאיתות של הרוכב מהרגליים ולדיוק יותר בתנוע ובשוט משתמשים כעונש! שסוס לא זז או מסרב נותנים לו שוט כידי להעניש אותו! השוט הוא לא לדירבון בכלל ולכן לדעתי שניהם טובים וכל אחד טוב לצרכים שהוא ממלא... לבצפר יש בנדג'ים ומגנים אבל משתמשים במגנים ושוב כל דבר או בנדג' או מגן טוב למטרה אחרת ברכיבה ולכן אין טוב או פחות טוב זה תלוי במה עושים עם הסוס.. בחווה לרוב יש מגנים... בהובלה שמים בנדג'ים ולפעמים לרכיבה בבצפר אבל קעיקרו מגנים.. אין יותר טוב.. אני אוהבת את המגנים בצבע בורדו או כחול והשחור הכי יפים!!! אני חושבת שהלבנים והירוקים פחות ... ובנדג'ים כל הצבעים יפים תלויי בגוון של הצבע אבל צהוב זה מחריד למדי לדעתי ואני לא ירכב עם בנדג'ים צהובים!
אדומים הם יפים!

למעלה