ד י ל ו ל - הוא שם המשחק

magy

New member
ד י ל ו ל - הוא שם המשחק

כמה תושבים יש על פני כדור הארץ? אין לי מושג, לא ספרתי. כמה אנשים גרים על קילומטר מרובע? מה משקלו של כדור הארץ? כמה שוקלים כל האנשים ביחד? יכול להיות שכבד לו / צפוף לו? לכדור!!!! אולי נגמרו לו מקורות אספקת המזון? אין מספיק מלחמות? אסונות טבע? כדי לדלל את אוכלוסיתו? המגיפה השחורה חיסלה כמות רצינית של אנשים וכל כמה שנים מודיעים על בואה של מגיפה חדשה, שעדיין לא המצאנו לה אמצעי ריפוי או חיסון, והתחזיות מצביעות על קטסטרופה חדשה. איך קראו לה לפני מספר שנים ביפן או בסין? מכשירים זיהו בשדות התעופה נוסעים עם חום.......והם בודדו מיידית.. הפניקה גוועה...... והנה מגיעה שפעת העופות.... שאף אחד עוד לא יודע איך אוכלים אותה..... יש סיבה לדאגה...... למי ש"אוהב" לדאוג......

ענבר.

New member
נקמת התרנגולים

מישהו במחלקת התרנגולים, איזה גבר כלשהו, החליט כנראה לנקום. וכן, זו דרכו של הכדור לאותת לנו שנהיה לו צפוף, כל הכפר הגלובלי הקטן הזה... למגיפה בסין קראו סארס.

magy

New member
אני מכירה אחת שקוראים אותה

סארס. אולי פה המקום לשאול מה הייתם עושים במקומי. היא נצמדה לי לוריד. מאד קשה לי איתה. כל היום היא נוברת ברשת ומחפשת אסונות. היא מאד נגטיבית, ביקורתית ורוצה שכולם יחשבו כמוה, ויעשו כמוה. יש לה דעה בכל נושא יש לה סטנדרטים גבוהים של "מהי חברות" ומי אנושי. היא מאד פסימית. הכל נגמר אצלה בקטסטרופה. היא פגיעה - ואף פעם אי אפשר לדעת איזה משפט יפגע בציפור נפשה. אם אגיד לה למשל, שכואבת לי הזרת, היא ישר חושבת על סרטן. היא מספיק מנומסת כדי לא לספר מה היא חושבת, אבל אני מכירה אותה כל כך טוב ואני יודעת בדיוק על מה היא חושבת מבלי שתספר לי. היא כל הזמן דואגת לכולם, ומשליכה כל תאונת דרכים לפי המיקום, על מישהו שהיא מכירה ונלחצת לאללללללה.... אני חייבת להיות הוגנת ולספר שיש לה גם מעלות טובות פה ושם. היא תמיד זמינה למצוקות של אחרים. תמיד מקשיבה ומוכנה לעזור ולתמוך. היא רגישה לצער העולם ואוכלוסיתו. היא אמא מסורה ובת מסורה, אחות מסורה.... וליבה מלא אהבה לאנשים מקורבים.. יש לה ידע די רחב ואפשר לשוחח איתה כמעט בכל נושא פרט לפיסיקה גרעינית ומדע האטום..... היא אפילו אינטלקטואלית.. ומתעניינת בתרבות, אמנות מוסיקה ושאר נושאים שהם טיפה מעל האדמה. היא כישרונית בתחומה. היא מעניינת. אין ספק. אבל חסרונותיה עולים על יתרונותיה. מאד קשה לי איתה. כשהיא נכנסת ללחץ, היא מזמזמת לי כמו יתוש בראש. לא יכולה להפטר ממנה או להשקיט אותה. קשה להרגיע אותה כשהיא נטפלת למשהו שמעורר את דאגתה. כעת היא בקריזה בגלל שפעת העופות, ורעידת האדמה הצפויה (כך אמרה שכתוב בעיתונים), לא מוסיפה לה בריאות. מה עושים איתה? האם לנתק את הקשרים איתה? האם למחול לה על מינוסיה.....? ולהסתפק בדברים הטובים שיש בה? ואם סוגרים איתה עניין ..... איך?????????????

ענבר.

New member
איפה טיטוס

כשצריך אותו בעניניים מקצועיים כמו יתוש בראש, או באוזן? תגידי, במקרה היא גם מעשנת 4 קופסאות ביום? כי אם כן, תגידי לה להסיר דאגה מליבה, כי היא עושה את זה לעצמה הרבה יותר טוב מאמא טבע. ועוד את יכולה להגיד לה, ש...לפני שבוע ייבאו מטורקיה שבע עשרה מליון ארבע מאות חמישים ושלוש ביצים, אז איפה פה בדיוק הסיכוי שהיא תקנה דווקא את אותה ביצה מתוך שבע עשרה המליון, הא?
אם היו קוראים לי ורדה, בטח הייתי אומרת - תזרקי אותה. אבל היות וקוראים לי ענבר, אני אגיד - החסרונות והיתרונות באים כחבילה. נו באדי איז פרפקט !! תהני מהיתרונות והמעלות הטובות.

magy

New member
לא יפה להגיד ביצים בפורום

אומרים...... א---ים היא הפסיקה לאכול בשר וביצים. היא כנראה תהפוך לצמחונית בעל כורחה...... וסיגריות.....? מזה לעומת הקרינה הסלולארית? חחחחחחח

magy

New member
יששששש

יש מדריך קצר למשתמש המודאג.... מה ששווה בכתבה זה התגובות........ למות מהתגובות בעיקר של אילנה לוי... גם אני הגבתי.....אבל......עוד לא רואים..... מישהו שמע פעם על נשמות שמתרוצצות באוכל?

ענבר.

New member
כה זה כשלא לוקחים כדורים בזמן.

מה שהיה לי חסר בתגובה שלה זה - לכו להחליף מזוזות והשפעת לא תיגע לכם בדלת.

ענבר.

New member
את מאלצת אותי לחפש מקום

שאפשר להגיד בו בחופשיות ביצים בצים בצים בצים ועוד פעם בצים. ואז מה? היא תהפוך לצמחונית ותקרא מחקרים שהסויה גורמת לעיוורון, והשקדים גורמים לאימפוטנציה, והפלאפל מטוגן בשמן מכונות ושהעגבניות הושקו במי ביוב והאורגני כבר מזמן לא אורגני, והאוויר שהוא עדיין בחינם, מזוהם עד מזוהם ביותר.

magy

New member
הוא שאמרתי.....לזרוק אותה

קיביני פיני....... אי אפשר איתה..........ממש אי אפשר

magy

New member
מבלי להכנס לפרטים

נדמה לי שגם את מכירה סארסית כזו...... כל אחד נתקל מתיישהו ביצור כזה....

magy

New member
אילנהההההההההההההה

אחרי אילנה.... החברה שלי..... ממש אחלה.....

למעלה