ד-י-ל-מ-ה

Just Adi

New member
ד-י-ל-מ-ה ../images/Emo80.gif

אז ככה, עוד שבועיים יש ביום חמישי הופעה של מוניקה בכפר סבא (העיר שלי...) והייתי כבר בשתי הופעות לא כולל רוק עצמאות, עכשיו יום למחרת יש הופעה של שייגעצ בת"א ושבוע אחר כך אני הולכת ל"מופע האימים של רוקי" או משהו כזה ... וזה גם עולה כסף, לא הרבה אבל עולה ואני לא יודעת! לא נראה לי שאני יכולה ללכת להכל, אין לי כסף בגרוש מה לעשות?!

Just Adi

New member
אבל אבל אבל ): ../images/Emo80.gif

אני ממש ממש ממש מתה ללכת לשייגעצ כי אף פעם לא ראיתי אותם בתור הופעה משלהם ולא הופעה חימום ו.. ו.. ו.. מוניקה גם ביום חמישי אז אין 100% שאמא שלי תסכים ואוף!

רותמיקה

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

חן.. כותבים כאילו דה!!! לא כאילו ד"א(שזה ר"ת של דרך אגב!) בכל מקרה אני חושבת שכדאי לך ללכת לרוקי... זה ממש ממש חוויה וממש ממש כיף שם, וגם את תוכלי לראות אותי.. רואה! 3 יתרונות.. אבל אם רוקי זה לא הסגנון שלך, אז תלכי לשייגעצ.. ההופעות שלהם מעולות... מוניקה יופיעו עוד הרבה בכפר סבא לדעתי..

שייגעצ

יאלה לכי לשייגעצ תחדשי קצת! אני הייתי אמורה ללכת אתמול להופעה של שייגעת באייסלום :(

jamesT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

JaWbreaker15

New member
מופע האימים של רוקי

זה כיףףףףף. ולכי גם למוניקה אם תוכלי. איך בא לי ללכת להופעה של מוניקה:( יעל

gushi

New member
רואים שאת אוהבת אביב

(חתימה) תחסכי להופעת עשור לעכשיו מעונן היא עוד שבועיים

מפגינה בורות שלמה...

אני מנסה להוריד שירים של שיגעצ ואני לא מוצאת מאיפה.. ): help please! ווו... אני גם רוצה להיות בכל ההופעות האלו...!!! ): תנו קצת פרטים פליז... איפה זה "מופע האימים של רוקי"? ואםםםם מה זה? -אלההההההההההההה-

למעלה