היי ליה
ראיתי את שאלותיך ומאחר ואני ממש ממש רגע לפני הניתוח (יום שני הקרוב בעזרת היקום) , אוכל לתת לך מידע ממש טרי אני קיבלתי אישור מהרופא המחוזי של מכבי לעשות את הניתוח ב-22.7 ( לאחר שביצעתי את כל הבדיקות הנדרשות כולל פסיכיאטר) , באותו היום התקשרתי לוולפסון למרפאות החוץ וקבעו לי תור ליום שלישי 24.7 (שזה היה יומיים אחרי) הגעתי לשם עם התחייבות ממכבי וראה אותי פרופסור קייזר , הוא הסתכל על כל הבדיקות והפנה אותי מייד למחלקה (כירורגיה ב´) לשם קביעת תור לניתוח. יש שם מזכירה חמודה מאוד בשם מלי והיא קבעה לי תור לניתוח ל-6.8 ואני אפילו לא צריכה להתאשפז יום קודם אלא להגיע באותו יום בסביבות 10 בבוקר ,הניתוח מתוכנן לשעה 14:30-14:00 משם נסעתי חזרה באותו היום כבר לקופת חולים מכבי וקיבלתי התחייבות לניתוח והזמנתי את הטבעת אותה קיבלתי לפני יומיים. כפי שאת רואה מלבד הבדיקות שארכו פחות מחודש כל השאר רץ די מהר. אז זהו אני כמה ימים לפני הניתוח ,כמובן שנרגשת ובאותה נשימה מחכה לו כבר , אני אישית מאוד רוצה להתחיל כבר סוף סוף את תהליך ההפחתה במשקל שכתוצאה ממנו תשתפר איכות חיי לאין ארוך. מקוה שהאינפורמציה עזרה לך, מאחלת לך הצלחה בתהליך בכל דרך שבה תבחרי, חושבת ותוהה