ד"ר אבינוח..

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
ד"ר אבינוח..

בוקר טוב לכולם!! ד"ר אבינוח עומד לנתח אותי ואני לא יודעת שום דבר עליו... אולי יש כאן מנותחים שלו אשמח לקבל פרטים.. ושיהיה לכם המשך שבוע מהנה וקריר!! נשתמע-ליה

שלגיה**

New member
ד"ר אבינוח וסורוקה בסדר גמור

וזאת שמעתי ממישהי שעשתה אצלו ניתוח באסותא(פרטי). לגבי בית חולים סורוקה-אני מכירה אותו היטב לצערי (בגלל אימי שהיתה מאושפזת שם המון לסירוגין),זהו בית חולים שלמרות השמועות הוא מעולה ויש שם רופאים מצויינים. גם המחלקה הכירורגית בסדר ויחסית לוולפסון היא נראית מצוין ויותר מזה ! תנסי לבדוק אופציה של עשיית הניתוח באסותא באופן פרטי כי זה ממש בית מלון לעומת בית חולים ציבורי. שיהיה בהצלחה שלגיה

lia*

New member
בדקתי את האפשרות

בדקתי את האפשרות עוד בפגישה ראשונה עם ד"ר אבינוח אבל לצערי אין לי מכבי מגן וזאת כל הבעיה. יכולתי לעשות באסותא וגם הרבה לפני שקבעו לי- קבעתי בסורוקה לפני 4 חודשים ויש לי לחכות עד ינואר... זה החסרון שאין לי ביטוח נוסף.. אבל הכי חשוב זה המנתח.. תודה לך והמשך יום מהנה!:)

מירי,

New member
אם החלטת על מנתח...

אני כן הייתי נשארת בסורוקה - ינואר כבר לא רחוק! אסותא אולי התנאים הפיזים בו מעולים , אבל בניגוד לבי"ח גדול אין בו את מכלול השרותים. אני היתנתחתי באסותא , אכן כמעט מלון , חדר לשניים טלויזיה טלפון אבל... ודבר חשוב נוסף הוא הקירבה הביתה , אני מבינה שאת מהדרום ולכן כדי שלמלוים יהיה יותר קל ולך יהיה יותר נעים אז...

lia*

New member
כן אבל.... אני מאשקלון..

זה בכלל מסובך.. היתי גרה באשקלון כשהחלטתי על ניתוח , כרגע אני בכלל גרה בראשון אבל לא זאת הבעיה( מקסימום אני אגור אצל הוריי שבועיים גם ככה אני לוקחת חופש מעבודה).. הבעיה שאשקלון לא כ"כ קרובה לסורוקה ואני מתה שיהיה איתי מישהו קרוב אחרי ולפני ( שזה גם מאוד חשוב!) הניתוח.. חשבתי אולי להעביר את כל העיניים לולפסון אבל זה חתיכת פרוצדורה נראה לי... אני לא יוגעת מה לעשות- בכל אופן אם אני עושה את זה בוולפסון צריך להחליף מנתח וגם אף אחד לא יהיה איתי.. בינתיים .. אני בדילמה..

שלגיה**

New member
אני מציעה לך..

לעשות בוולפסון אצל פרופ´ קייזר.אם את לא רוצה לחכות עד ינואר.בוולפסון יקבעו לך תור לעוד פחות מחודש וזה קרוב אלייך הביתה (חולון) ובעצם מה שחשוב זה לא התנאים במחלקה כי בניתוח זה מאושפזים יממה אחת בלבד,את באה בבוקר והולכת למחרת הביתה. פרופ´ קייזר הוא מנתח מעולה. תעשי חושבים ותחליטי,אולי בכל זאת יוכל להגיע בן משפחה לניתוח עד חולון הרחוקה. הכי חשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה . בהצלחה

הדרומי

New member
יש אחת שכבר עשתה את הניתוח בברזילי

באשקלון יש שם רופא מנתח היא ספרה שהכול הולך שם מהר מאוד והיא היתה מזה מפסוטה מהם וזהבית חולים ציבורי ובתור אשקלונית את כבר יודעת שזה בית חולים טוב לא זוכר את שם הרופא אני נותחתי בסורוקה ע"י ד"ר אבינוח ובתור רופא הוא נשמה ויחס למנותחים שלו משהו לא מהעולם הזה בנאדם 10

הדרומי

New member
ואולי כדאי לך לשאול על ד"ר יופה

בבית חולים ברזילי אשקלון גם הוא מנתח לקיצורי\הגבלת קיבה ולכול מקום שתבחרי שרק היה לך בהצלחה ושהכול יעבור בשלום

lia*

New member
תודה לך דרומי על העידוד..

אני באמת זקוקה לזה כרגע... מרגישה מבולבלת וחסרת אונים.. וכל הזמן בא לי לבכות.. מה קורה איתי?!!!!!

רוייקו

New member
המשך ללאה: אין לך מה להיות בדילמה

את יכולה להעביר את הכל לוולפסון. בקשי בקופת החולים שלך טופס 17 למרפאות החוץ, לאחר שתתאמי איתם מועד. אחד הרופאים הכירורגים יראה אותך ויקבע לך ניתוח הרבה יותר קרוב מינואר.

lia*

New member
סליחה על הבורות...

כמו שאני הבנתי זה הולך ככה: אני קובעת תור אצל רופא כירורג בוולפסון( צריך הפניה של ר´ משפחה?) לוקחת מהסניף שלי באשקלון טופס 17 (התחייבות?) ואז הולך לוולפסון. נכון? כמה זמן בערך צריך בשביל לקבוע תור שם?

היי ליה

ראיתי את שאלותיך ומאחר ואני ממש ממש רגע לפני הניתוח (יום שני הקרוב בעזרת היקום) , אוכל לתת לך מידע ממש טרי אני קיבלתי אישור מהרופא המחוזי של מכבי לעשות את הניתוח ב-22.7 ( לאחר שביצעתי את כל הבדיקות הנדרשות כולל פסיכיאטר) , באותו היום התקשרתי לוולפסון למרפאות החוץ וקבעו לי תור ליום שלישי 24.7 (שזה היה יומיים אחרי) הגעתי לשם עם התחייבות ממכבי וראה אותי פרופסור קייזר , הוא הסתכל על כל הבדיקות והפנה אותי מייד למחלקה (כירורגיה ב´) לשם קביעת תור לניתוח. יש שם מזכירה חמודה מאוד בשם מלי והיא קבעה לי תור לניתוח ל-6.8 ואני אפילו לא צריכה להתאשפז יום קודם אלא להגיע באותו יום בסביבות 10 בבוקר ,הניתוח מתוכנן לשעה 14:30-14:00 משם נסעתי חזרה באותו היום כבר לקופת חולים מכבי וקיבלתי התחייבות לניתוח והזמנתי את הטבעת אותה קיבלתי לפני יומיים. כפי שאת רואה מלבד הבדיקות שארכו פחות מחודש כל השאר רץ די מהר. אז זהו אני כמה ימים לפני הניתוח ,כמובן שנרגשת ובאותה נשימה מחכה לו כבר , אני אישית מאוד רוצה להתחיל כבר סוף סוף את תהליך ההפחתה במשקל שכתוצאה ממנו תשתפר איכות חיי לאין ארוך. מקוה שהאינפורמציה עזרה לך, מאחלת לך הצלחה בתהליך בכל דרך שבה תבחרי, חושבת ותוהה

lia*

New member
לחושבת...

היי! המון תודה על האינפורמציה זה באמת חשוב ועזר לי מאוד!! איזה קטע! התבלבלתי בינך לבין רומי ואחלתי לה בהצלחה בניתוח!!! איזה בוקר מטורף...:))) בכל אופן אני באמת באמת באמת מחזיקה לך אצבעות והלוואי שהכל יסתדר בסוף. תקראי הודעה שלי "בוקר טוב לפורום ולרומי"- זה היה בישבילך נשמה... ביי נשתמע- פדחנית

רוייקו

New member
דר´ אבינוח מנתח בסורוקה ובאסותא

אני לא יודע מה ההצלחה של הטבעת השוודית שהוא בין היחידים שמשתמשים בה (בגלל יתרון טכני בעת ההכנסתה ומיקומה על הקיבה). בינתיים, לצערי, ראיתי בעיקר אי הצלחות גורפות !!! הטבעת האמריקאית של ביואנטריקס הוכיחה עצמה הרבה יותר מאשר השוודית. את עדיין יכולה להתחרט. אשמח לענות לכל שאלה שלך. רוייקו

lia*

New member
מה הבדל בין שוודית לאמריקאית?

האנשים שדיברתי איתם בקופ"ח אמל ד"ר אבינוח נשמעו מאוד מרוצים אפילו התחלתי להתלהב. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן להחליף מנתח ואיך אני עושה זאת בדיוק? ז"א- זה כל התהליכים מהתחלה? ( הפניית רופא משפחה, התיעצות עם רופא מנתח.. וכו,). ועוד שאלה: בב"ח סורוקה קובעים תור לשנה קדימה האם בברזילי זה אותו הדבר? ואיפה אפשר להשיג חומר על הטבעת האמריקאית ומה הבדל בינה לבין שוודית? תודה

lia*

New member
אני מתחילה להילחץ יותר מדי ../images/Emo10.gif ../images/Emo53.gif

מה אני עושה?! אין לי שמץ של מושג מה הבדל בין טבעת שוודית לאמריקאית, דיברתי עכשיו עם קופ"ח ד"ר יופה שמנתח בברזילי אפשר לקבוע אליו תור רק בספטמבר... אני ממש לא יודעת מה לעשות.אני אנסה בוולפסון- אולי שם בסופו של דבר אמצע את מה שאני מחפשת- ניתוח מוצלח. סליחה נשמות שאני שופכת עליכם את הרגשות שלי פשוט אין לי עם מי לדבר יותר.. הרמתי טלפון לאמא שלי היום אמרתי שאומרים ששיטה בטבעת שוודית לא כ"כ מוצלחת.. וכו´ וכו´- מצד שני שמעתי רק שתיקה של אי הבנה. המשפחה שלי נורא צינית בכל הקשור לניתוח וכל מה שהיה לי עד עכשיו זה בן אדם אחד שעבר את הניתוח ועכשיו אתם... (איזה מצב רוח דראמטי יש לי על הבוקר!!:) שוב מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר.. שיהיה לכם יום נפלא ונעים!

הדרומי

New member
לכול הצלחה יש גם כישלונות לא תמיד

יש הצלחות בטבעת השבדית וגם כשלונות וכנ"ל לגבי הלאפ-באנד

עדי.פ

New member
איך אומרים: קודם כל תרגעי

לגבי הטבעות- לכל מנתח יש נסיון עם טבעת כזאת או אחרת , לכי על מה שהמנתח שלך ממליץ לך. לגבי פגישה ליעוץ אצל הרופא אפשר גם בפרטי (ענין של כ 500 ש"ח)ואם יש לך ביטוח משלים אז תקבלי חלק בחזרה, גם אם לא אני עדיין ממליץ. מיקום בית החולים וקרבתו למקום מגורייך לא כל כך רלוונטי כי האשפוז הוא ללילה אחד בלבד. אני יכול רק להמליץ מנסיוני על ד,ר סובחי שניחן בסבלנות ונכונות לענות על כל השאלות ולהנחות בדרך לניתוח חוץ מזה כולנו כאן וחלק גדול מאיתנו כבר אחרי כל התהליך. עדי

רוייקו

New member
ההבדלים בין השוודית לאמריקאית

עומדים על אותו עיקרון והם ניראים (מרחוק) דומים טיפה, אבל מקרוב רחוקים מלהיות דומות. הטבעת האמריקאית ניראית הרבה יותר אמינה. עשויה היטב. רואים שהשקיעו בפיתוח טבעת עם איכויות גבוהות במיוחד, לעומתה, השוודית ניראית, לטעמי, צעצוע. ידידה שלי הצליחה להשיל 5 קילו מהעלתה אותם חזרה. ניפחו לה בסורוקה כמה פעמים אבל היא לא מרגישה שמשהו מפריע לה לאכול. כלום. זה לא רק היא. מספיק לראות את הטבעת ולהבין שזה לא זה. אני מקווה שבמיפגש שיהיה בסוף החודש באיכילוב, יביא ליאור פליישר את השוודית להראות לנו.

למעלה