ד"ר אלקיים שלום,

פוגלש

New member
ד"ר אלקיים שלום,

בשנה האחרונה התחלתי לסבול בכאבים בפרקים בתדירות של פעם בשבועיים ולאחרונה זה התגבר עד כדי כאב יומיומי בעיקר בידיים וברגלים (נכון לעתה) מבדיקת דם שנערכה לי נמצאו החריגות הבאות: CRP-0.60 RHEUMATOID FACTOR QUANT - 116.4 NEUTROPILS - 38.1 MONOCYTES - 17.3 ESR 1 HOUR - 28 נכון להיום אני לוקח ויוקס/ניקסין והכל בא על מקומו בשלום. נסיתי לקבוע תור אצל ראומטולוג אבל הכי קרוב עוד חודשיים ולכן ברצוני לשאול: מה יש לי? האם יש דברים שמותר/אסור לי לעשות (ספורט,אכילה וכו')?? האם זה יחלוף או שזכיתי לטיפול/כאבים עד יומי האחרון(זה נשמע טרגי...) דרך אגב אני בן 30, מבנה גוף ארוך, משקל ממוצע. בתודה מראש שרון

כאבי מפרקים

קשה לקבוע אבחנה אלקטרונית - יתכן ומדובר בהתחלה של דלקת מפרקים בהתבסס על תלונות חדשות של כאבי מפרקיפ בפרקים הקטנים של כפות הידיים בנוכחות RF חיובי - הבדיקה הקלינית כאן חשובה מאד בכדי לקבוע אבחנה סופית ולהתחיל בטיפול מכוון יותר - אם אתה מרגיש טוב עם VIOXX לעת עתה - כדאי לחכות עד הבדיקה אצל הראומטולוג - בכל מקרה בשלבים הראשונים, זהו הטיפול- לגבי העתיד, משך הטיפול תלוי באבחנה

dodo281

New member
לשרון - אני רואה שאתה ../images/Emo160.gif ../images/Emo13.gif

טיסנאי-רדיו וכן בעניין משחקי-מחשב . מאחר וד"ר אלקיים הזכירה מפרקים קטנים של כפות הידיים - חשבתי להעלות השאלה - : האם ייתכן שמקור בעייתך בכך שאימצת מדי = שעות רבות ובתדירות גבוהה את כפות-הדיים והאצבעות, וכן - היית שעות רבות בעמידה (להבדיל מהליכה) - על הרגליים ?!

פוגלש

New member
מחשבה של בלש, אבל הזמן שאני משקיע

בזה זניח (שעה בשבועיים). תודה בכל זאת.

dodo281

New member
גשש בלש ../images/Emo13.gif

פשוט נכנסתי אל שמך וראיתי שאתה טיסנאי רדיו, וכיוון שיש אחד כזה - היקר ללבי - העושה בכך שעות רבות - קיוויתי שאולי אולי זה מקור העניין -
לא 'צליח לי
בריאות שלמה

למעלה