ד"ר בילאל פיליפס

junior gong

New member
ד"ר בילאל פיליפס../images/Emo188.gif

טוב אני לא מוסלמי, הייתי בעברי נוצרי, ולמה אני אומר בעברי? ככה ! החלטתי לצאת מכל העיניין של הדת שאני מרגיש שמגבילה אנשים מלהיות אנושיים. לעינייננו, ראיתי את ד"ר בילאל רק אתמול בטלוויזיה, והוא ממש ריתק אותי למסך, נראה לי שהוא התאסלם ( עקב השם משפחה שלו ) והוא מדבר על התפיסה המוטעית של העולם על האיסלם, בתקווה לתקן אותה, הוא מסביר על דת האיסלם כמו שכמעט אף פעם לא הסבירו במדיה, מנתח את הפסוקים ומסביר למה זה הותר ולמה זה נאסר, מעניין מאוד מאוד מאוד, איש עם ראש מאוד גדול, הוא כמו הרב זמיר כהן אבל בטעם איסלמי עם שוקולד. מצורף לינק ישיר לסרטונים שלו ביוטיוב כולל כותרות על נושאים שאתם רוצים לשמוע מה אומר עליהם האיסלם, תבחרו איזה סרטון שתרצו וצפיה מהנה, הדיבור בשפה האנגלית.. http://youtube.com/results?search_query=bilal+philips

junior gong

New member
בא מנגד

הרב זמיר כהן הענק ! יהיה בחיפה בסוף החודש, כדאי מאוד לבוא ולשמוע אותו, הרצאות מעניינות בטרוף, שמעתי אותו קרוב ל-3 שנים, הבן אדם פשוט פותח חדרים חשוכים במוח האנושי ומזין אותו בידע רב, אני בטוח אהיה שם ! ההרצאה בנושא: חידת היקום - היצירה מעידה על יוצרה תאריך: שני 29/10/2007 בשעה 20:30 עיר\מושב: חיפה כתובת: ישיבת ''החיים לדוד'' רח' ההגה 7 עין הים איש קשר: מיכאל 054-2077161

THE WIZARD 55

New member
הדת מקור כל הצרות

והשנאה בעולם. אנשים נלחמים בשם הדת. רוצחים מנדים. גם אני היתי רוצה עולם שדת אחת מאחדת את כולם. דת האהבה

mike00

New member
זה לא הדת אלא אלה שמפרשים אותה....

כל הדתות שקראתי עליהן מכוונות את האדם אל אותה המטרה רק במילים אחרות.. מבחינתי הדת היא כלי עזר לאנשים,היא נותנת סיבות למה כן או לא לעשות דברים מסויימים.. אנשים ברובם צריכים סיבות לכל דבר,צריכים משהו או מישהו להתלות בו,ומה יותר קל מדת?? משהו שאי אפשר לראות,אי אפשר להוכיח....צריך רק להאמין... מקור כל הרוע אלה אותם אנשים שהשתגעו והחליטו שאלוהים מדבר דרכם או אליהם,אלה שהחליטו לפרש את דבריו בצורה שמתאימה לאינטרסים שלהם.....אלה הם האשמים במלחמות ולא הדת עצמה... ווארן ג'פס הוא דוגמא מצויינת למה שפרשנות דתית שגויה יכולה לעשות,ומה קורה כשאתה חושב שאתה אלוהים,נביא או שליח מסוג כלשהו...וזה בלי להכנס ליהדות או איסלאם ולמצב הפוליטי באזורנו...

THE WIZARD 55

New member
לזה בדיוק התכוונתי..

רק שהייתי אתמול מהפלאפון, אז קצרתי:) ואני אוטוטו פותחת את הסרטון עכשיו צפיתי כמעט 20 דקות בד"ר בילאל, אני חייבת מנוחה למח אחרי זה..

מוחמד5

New member
ראיתי את התוכנית שלו ברמדאן

בשבלי הוא מיצג את הדת כפי שאמורה להיות. הייתי מגדיר אותו גאון

THE WIZARD 55

New member
מחמד הסבר קצר בבקשה

על הסרטון הבא... אסור ללבוש משי? מה הקטע עם המוסיקה?..מה אסור בדיוק? ומייק תהיה בריא ראית את כל הסרטונים האלה...כל אחד הוא בן 20 דקות.. עוד בסוף תתאסלם לי...

junior gong

New member
הסבר

המוסיקה לפי האיסלם : קודם כל הם בעד מוסיקה, מן הסתם, האדם נברא אוהב מוסיקה ואוהב צלילים שמרגשים אותו, הבעיה היא באנשים שעומדים מאחורי המוסיקה, הומואים, מסוממים, בלגניסטים, מופקרים/ות, וכן הלאה, לכן חשוב לפני שמאזינים לסוג של מוסיקה, לדעת מי ייצר אותה, איזה אדם היה לו יד בה, ומה אותו אדם מייצג, ואיך הוא מתנהג, זה חשוב, אם תשמעי מוסיקה שאדם מסומם שמטיף לאלכוהול וחיי הפקרות וסקס וכל הדברים האלה שר, זה ישפיע עלייך לרעה. הלבוש לפי האיסלם : ללבוש חשיבות עליונה היות והוא מייצג את ההבדלים בין הזכר לנקבה, הוא מדבר שם על זה שהגבול כיום מתחיל להיטשטש אחרי שגברים התחילו ללבוש חולצות פרחוניות ומשי, דבר שהיה סטייל של נשים, ונשים התחילו ללבוש חליפות 3 חלקים, גבר צריך להתלבש כמו גבר ואישה כמו אישה, על מנת לעשות הפרדה, גבר מאבד מגבריותו אם יתחיל להתלבש כמו אישה כנ"ל גם אישה תאבד מנשיותה אם תתלבש כמו גבר........לדעתי הגיוני ונכון ! עוד משהו שהד"ר מדבר עליו וזה על התאוריה של ההומוסקסואלים, שהגישו אותה על מנת לתת לגיטימציה לאקט ההומו לסבי בטענה שזה נמצא גם בטבע, הם הביאו דוגמאות לסוג של דג שנמצא בטבע, אותו דג משנה את מינו מזכר לנקבה על מנת למנוע מדגים אחרים להיזדווג על הדגה שלו, הם ( קהילת ההומואים ) הביאו דוגמאות מחיות ואמרו שהנה בבקשה זה קיים גם בטבע בין החיות. מה שהד"ר עשה הוא הפריד את האדם מהחיה קודם כל, ואמר שהאדם הוא עליון ואסור להשוות אותו עם חיות היות והוא חושב, אינטלקט, ושולט בכדור הארץ, דבר שני הוא אמר, וזה הצחיק אותי היות וזה כל כך נכון " אם קהילת ההומואים מביאים דוגמאות מהחיות ובזה הם חושבים לתת לגיטימציה למעשיהם, אז מה בנוגע לעכביש שנקרא אלמנה שחורה? אחרי שהיא מזדווגת עם הזכר היא הורגת אותו ! אז נתחיל לקחת דוגמה מזה? שכל נקבה אחרי שתזדווג עם זכר היא תהרוג אותו ובבית משפט היא תביא הוכחות מהחיות שזה קיים בטבע על מנת לאשר את מעשיה? " זה היה על קצה המזלג, נושאים מעניינים בהחלט יש שם, כדאי להחכים .

mike00

New member
אז לא הבנתי....

אתה נגד השמעת מוסיקה של אמנים שמשתמשים בחייהם בסמים או לא מתביישים במיניות שלהם,כאלה שהתדמית שלהם היא של מופרעים כביכול למרות שהם יוצרים בחסד?? ומה רע בנשים שלובשות חליפות 3 חלקים?גם נראה טוב וגם משדר מקצועיות[מה שלדעתי דרוש בעולם העסקים,אלא אם אתה חושב שאין להן מקום שם]... ואני אישית לא אוהב חולצות פרחוניות אבל סבא שלי נמצא מחצית מכל שנה בפלורידה....הוא מת על החולצות האלה....הוואי סטייל... תאמין לי שקשה למצוא יותר גברים ממנו......האיש הוא אגדה מהלכת על שתיים.....אתה מוזמן לשאול את החברה שלו בת ה-64
ולא הבנתי אם אתה נגד הומוסקסואליות....

junior gong

New member
לא לא ולא

לא נתתי חוות דעת אישית לכל הנושאים ששאלת אותי עליהם מייק מהשרותים. פשוט ציטטתי את הד"ר וניסיתי קצת לסכם את מה שהוא אומר, אני חושב שמה שהוא אומר מעניין מאוד, כי זה נותן זווית מחשבה אחרת על דברים, אני תמיד בעד לשמוע זוויות אחרות וראיה אחרת של אנשים לדברים שיש בעולם, כי זה פותח עוד דרכי מחשבה. לגבי הומוסקסואלים, אני ממש לא נגד זה, בעצם, אני לא נגד שום דבר שקורה בעולם הזה, גם להומואים יש תפקיד בחיים האלה, יחד עם זאת יש לי קצת הרבה הערות והתנגדויות לגבי משכב זכר, אני חושב שזה קצת לא נורמאלי, מעדיף לראות זוג זכר ונקבה, אבל את הדעה שלי מן הסתם אני לא אכפה על מי שחי באורח חיים הומוסקסואלי וטוב לו עם זה, זה כבר עיניין שלו, זו המהות שלו וזו הזכות קיום שלו

mike00

New member
סבבה,אני אישית לא מסכים עם הד"ר בנושאים

האלה,אבל זכותו להביע את דעתו כל עוד הוא לא פוגע באיש...

THE WIZARD 55

New member
לא מסכימה עם עניין המוסיקה והגאים/ות

לא מסכימה עם עניין המוסיקה.ואם יש מוסיקאי גאה...אין לו זכות ליצור? יהיה מה שיהיה ההסבר שלו..גם לא עם עניין הגאים, זכותו של כל אחד לחיות איך שבא לו...הם לא ישנו את נטיותיהם רק בשביל החברה.. לא יודעת, נשמע לי הזוי לחלוטין

ינשוף4

New member
בעצם- לא שונה בהרבה

מעמדת קיצונים פוליטיים או דתיים, להחרים מוסיקה של יוצרים ממחנה לו הם מתנגדים...

AdonAsda

New member
כן זה ממש מדהים הקטע של ההומואים והדוסים

מצד אחד הדתיים קוראים להם בהמות יענו מתנהגים כמו חיות, מצד שני טוענים שזה משהו לא טבעי.

respecta1

New member
מה שהוא אומר בנושאים האלה

מתאים 100 אחוז למה שהרבה מהדתיים אומרים.. אז הוא לא איזה ליבראלי או משהו הוא פשוט לא קיצוני..

למעלה