ד"ר ברגר

gali80

New member
ד"ר ברגר

קודם כל תודה על היחס את מקסימה עכשיו ליה "ירתה" אבנים אחרי חצי מיקרולט.... זה היה לפני שקראתי את התשובה שלך. הרופא אמר לי אם תצעק שוב בלילה תעשי לה שוב חוקן....... לתת את הטיפות עגבניה קבוע? כל יום? או רק כשצורחת? לפני האוכל? אחרי האוכל? הרופא אומר לתת לה בתוך הסימלילאק 2 מ"ל לובלאק 3 פעמים ביום - מה דעתך? ואם כן למשך כמה זמן? ולמה את נגד חוקנים?
עכשיו חברה של אמא שלי (רופאה) ממליצה לעבור לטופ פרי (איזומיל) ולא לתת לה את הצמחי וכן לקנות לה בבית מרקחת ABC DOFILUS , מה זה? אני יודעת שזה רק בהתכתבויות אבל אנא עשי לי קצת סדר בבלגן

../images/Emo88.gifסדר בבלגן

קודם כל תחליטי את מי את שואלת וזו בהחלט לא חייבת להיות אני אבל תנהגי בצורה עקבית ולא יריות מהמותן של כל "יועץ" מזדמן. נסי בכל יום או יומיים שיוני אחד על מנת שתדעי מה עוזר כלומר אם החלטת לשנות כלכלה אל תעשי שום פעולה אחרת. איזה אוכל צמחי היא אוכלת? חוקנים יכולים להיות מסוכנים וגורמים אף הם ל"התרגלות" של המעי לעזרה מהסוג הזה. מעבר להתרגלות השילשול שהם מיצרים עלול להביא לבעיה בספיגה של מוחמרים שונים. הסכנה היא גם מהתנקבות של המעי אם החוקן נעשה בידיים לא מספיק מיומנות. אם אנחנו יודעים שכאב הבטן והעצירות מחמירים בלילה הייתי מתחילה בטיפות עגבנייה בשעות הצהריים מנה אחת אם לא עוזר תוך מספר שעות לחזור על המנה בערב. נסי בכל יום או יומיים שינוי אחד על מנת שתדעי מה עוזר

gali80

New member
את לגמרי צודקת

אני פשוט חולקת איתך את כל ההתלבטויות שלי. ברור שאני לא פועלת לפי כל מה שכל אחד מייעץ לי. היא אוכלת סימילאק צמחי- איזומיל היום נתתי 5 טיפות מיץ עגבניות ללא הצלחה

gali80

New member
עליה במשקל

שלום שוב ד"ר ברגר היום שקלתי את ליה (היא בת חודשיים מחר בע"ה) והיא שוקלת 4120 (נולדה 2600). בשבועיים האחרונים היא עלתה רק 270 גרם!!!!!!!!!!!!!!!! לא היה לה כ"כ תאבון בגלל העצירויות... והיא צרחה המון.... זה ממש מעט מה שהיא עלתה? יכול להיות שהאיזומיל לא מספיק מזין?

תשובה

שלום גלי. קצב עלייה במשקל לתינוק הוא כ- 25-20 גרם ליום- ליה כמעט עמדה במשימה- לא נראה לי מדאיג במיוחד בעיקר בהתחשב בכך שלא היתה לגמרי בקו הבריאות. חשוב להמשיך ולעקוב וזה ממש לא מדאיג

למעלה