ד"ר דליה לוי מומחית ברפואת א.א.ג.

zs1957

New member
ד"ר דליה לוי מומחית ברפואת א.א.ג.

מנתחת, אחראית מרפאת סחרחורת המרכז הרפואי וולפסון מתארחת בפורום מיום ראשון 11.2.07 ועד יום שבת 17.2.07 בנושא: סחרחורת - גורמים ודרכי טיפול. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות בנושא : סחרחורת,וורטיגו,ומחלת מנייר. ד"ר לוי תענה לשאלות הגולשים. זהבה שחם מנהלת הפורום

yellowt

New member
ערב טוב לדר' דליה לוי

שאלה לגבי ורטיגו וסחרחורות. מזה כ-6 שנים אני סובלת מהתקפים של סחרחורות שמשתקות אותי הן מבחינת עבודה והן מבחינת הטיפול בילדים בבית(3 בנים). ההתקף הראשון קרה באמצע הריון של הבן השני שלי ומאז בערך פעמיים שלוש בשנה יש לי התקפים ,לפעמים קלים, יום יומיים ולפעמים עד שבוע ויותר.היום אני בסיומו של התקף שהחל ביום שני בבוקר לוקחת אגיסרק ומתחילה להרגיש שיפור למרות שהראש עוד כבד ו"צף בבועה". הייתי כבר מספר פעמים אצל א.א.ג שאיבחן שאין לי כלום באוזניים וגם אצל נאורולגית שלא מצאה כלום לאחר בדיקה מקיפה. יש לציין שבאחד ההתקפים כשהייתי בהריון אישפזו אותי ולא מצאו שום דבר מלבד אבחנה של ורטיגו ושצריך ללמוד לחיות עם זה!!! שאלתי היא האכן כך??ללמוד לחיות עם הסיוט הזה ,ממש נמאס לי ...לאן לפנות? האם צריכים הפניה למרפאת סחרחורת בבי"ח והיכן באמת מתמחים בנושא? איך מאבחנים את סוג הורטיגו ,הבנתי שיש מספר סוגים והאם יש תקוה? מודה מראש על התיחסותך.

תשובה ל YELLOWT

לא נתת די פרטים על הברור שעברת. בהתקפי סחרחורת חוזרים יש לעשות תשאול מקיף וברור. גשי למרפאת סחרחורת. בהחלט ניתן להקל ותמיד יש תקוה. בברכה דר' דליה לוי.

yellowt

New member
ראשית תודה על תגובתך המהירה..

הבירור שעברתי היה גם אצל מומחה א.א.ג. סיפרתי לו על ההתקפים ,בדק לי את אוזניים ואמר שהכול תקין באוזניים והסיבה היא אחרת והציע ללכת לנאורולוג. עברתי בדיקה אצל נאורולוגית שבדקה אותי ארוכות לאחר שסיפרתי לה הכול.היא אמרה שמבחינת הבדיקה הכול תקין ושאני צריכה להבדק בהתקף וזה די קשה כי בהתקף אני מרותקת למיטה ולא מסוגלת לזוז.היא הציעה לעשות בדיקת EEG אך לא עשיתי זאת. שאלתי הן לך והן לחברי הפורום המנוסים יותר לאיזה מרפאת סחרחורת ללכת ,היכן המומלצת ביותר באיזור ראשל"צ בתים ת"א (אני ראשלצית).תודה מראש וסוף שבוע שקט.

למעלה