ד``ר הופמן

gilgreen

New member
ד``ר הופמן

אהלן אהלןלכם אנשים טובים שטרחתם לבדוק מה כבד על ליבי.... רציתי להגיב, להסביר לכם מה באמת קורה פה..... אז ככה - נתחיל בזה שרב האנשים שכבר באים לדבר איתי פה בצ`אט אם בכלל , לא יודעים בכלל מי זה ד``ר הופמן ולא איכפת להם ...הבנאדם השפיע כלכך הרבה על החיים שלי ועל הרבה כמוני שמן הראוי שתבדקו מי הוא היה....אבל לא.... במקום זה אני מקבלת הודעות כמו ``אני חולה את יכולה לעזור לי?`` או ``באיזה תחום את-ד``ר?``...ודברים נוספים מטומטמים כאלה אז למי שכבר פתח את ההודעה הזאת (למרות שאני מאמינה שמי שכבר פתח את ההודעה הזאת בטח יודע מי זה ד``ר הופמן)... ד``ר הופמן גילה (אמנם בטעות)את הLSD ואני בטוחה שכולנו מודים לו עך כל מעומק ליבנו... אז למי שעכשיו גילה את זה נא חהעביר את המידע לדורות הבאים ולשמר את המסורת.... תודה שקניתם במקדונלדס ד``ר הופמן (בת)

צוש

New member
כל אחד וגיבורי הילדות שלו . . .

תודה על השיעור המאלף

אמישה

New member
ד``ר מוות

נראה אותך יום אחד יותר מדי מאוקסטזת,ונראה אותך אז..... הכרתי אחד שחשב שהוא ציפור,והחליט לקפוץ מקומה שלישית...... את כנראה סתם ילדה מתלהבת..... תתהגרי כבר...

רנטון

New member
בהמשך לשיחתנו...

היי ד``ר הופמן (בת)!!! זה רנטון כאן דיברנו בצ`ט ב 13/10 לפני שהלכת לאפטר המקורחנת ביערות רמת הגולן. any way לא סיימתי לספר לך את הסיפור על הד``ר ופתאום התנתקת... אז אם בא לך תיצרי איתי קשר באי מייל שלי [email protected] ביי בנתיים וטיול נעים...

למעלה