ד"ר הצילו

vicz

New member
ד"ר הצילו

אני בת 22 לפני 3 שבועות החלו אצלי כאבי עיניים (כשלפני זה לא סבלתי מבעיות ראייה) בגלל שהיה מדובר ביום חמישי בערב ולא היה רופא עיניים עד יום ראשון - הפנו אותי למיון שם הרופא קבע כי מדובר בצורך במשקפיים בעין אחת בלבד ושיחרר אך רופאת המשפחה המדימה שלי לא שקטה ורצתה לשלול MS אצל ניורולוג אז עוד לא ידעתי מה אומר הצירוף בטפשותי החלטתי לברר באינטרנט וכמובן נבהלתי (סליחה אם זה פוגע במישהו,אבל הרי כולנו רוצים להיות בריאים). ניורולוג הפנה ל-MRI, לטענתו "רק כדי לשלול". בינתיים אתמול היו כאבים מעל העיניים ליד האף (אולי תקופת הסתגלות למשקפיים חדשים?) בערב נכנסתי למיטה,שכבתי כמה דקות, ואז הרפתי את כל השרירים ובאותה שניה התחיל לי נימול בכל (!!!) הגוף. זה בא בפתאומיות והורגש ישר בכל הגוף. זה נמשך כל הלילה. השתגעתי. כבר לא ידעתי אם זה פסיכולוגי כי אתמול קראתי כי זה תסמין אפשרי. בבוקר התעוררתי עם נימול בכל מקום: ידיים,רגליים , צוואר, ישבן (סליחה על הפירוט), ראש (גם מתחת לשיער). הנימול לא מורגש כשמפעילים את אותו איבר (למשל כשאני עומדת על הרגליים לא מרגישים את הנימול בכפות הרגליים). ואני לא יודעת מה לעשות. הבנתי שתחושת נימול אופיינית אך בדר"כ באיזור/איבר אחד. האם לרוץ לרופא? ומה הוא כבר יכול לעשות לפני MRI? ו-MRI זה עוד הרבה זמן. אפילו להזמין תור אני לא מצליחה מרוב שתפוס כל הזמן. סליחה שזה ארוך. פשוט נורא חוששת תודה

vicz קודם כל תרגעי ,שום הצילו והכי חשוב אל

תנסי לאבחן את עצמך במיוחד לא באינטרנט. בבקשה תרגעי כמה שאת יכולה .מטרשת נפוצה לא מתים חיים יחד איתה ואפילו די טוב. המידע באינטרנט מאד מאד מפחיד... כולם בכסא גלגלים ומשותקים וכיוצ"ב.לא כך המציאות ממש לא. תסימי הטרשת נפוצה, דומים וקרובים להמון מחלות בעיקר מחלות נויורולוגיות. סימפטומים של תחושה קלים בד"כ ופשוט מתרגלים ומתעלמים. יש גם לפי מה שתארת בעייה בעניים/ראיה בזה הבנתי שמטפלים כרגע עדשה אחרת במשקפיים לעין אחת ...צעד צעד קדימה לפי מה שהרופאים השונים ממליצים. למען הסר כל ספק אני לא רופאה אני פשוט חולה בטרשת נפוצה כבר 13 שנים ואני הרבה שנים מאד ולא היחידה שמתעלמת מנימול זרמים ועוד סימפטומים כאלה. בזמן שרופאים לא רואים בבדיקה משהו מיוחד חריף ממליצים על בדיקת MRI לשלול דברים זה הכל. תרגעי בבקשה יקח מעט או יותר שהרפאים יבקשו בדיקות נוספות. נורית

תגובה

על פניו אין לך מה לדאוג , הכניסו אותך לספין של חרדה רבה. כאבי העיניים אינם טרשת נפוצה.

למעלה