ד"ר וולף זיוף

• פותח הנושא anus
  • פורסם בתאריך

anus

New member
ד"ר וולף זיוף

ולא סתם זיוף אלה זיוף עלוב כל המידע שהוא מתבסס עליו פורסם ונאמר המטרה שלו הייתה לעשות כסף והרבה הוא כתב שורת ספרים על מנת ליצור רווח פשוט מאוד. הוא היה איש חכם לקח נושא חם קרא הרבה חומר על הנושא וכתב ספרים המטרה למכור ולעשות בום תקשורתי גדול כאילו הוא מדבר מבפנים מה שכולם רוצים לדעת נסוד הגדול כל מה שהוא מספר אלה הם השארות וספורים ידועים שהוא פשוט הכניס להם נפח ומספר אותם מנקודת מבט של אחד שהיה בפנים דוגמה טובה היא שהוא טוען שהסרט על נתיחת הגופה של החוצן הוא אמיתי (ד"ר וולף נפטר בשנת 2000) לפני שיוצרי הסרט חשפו עצמם והודו שמדובר בזיוף בכל אופן לפני חודשיים יצא סרט שמספר את הפרשה על זוג הזייפנים הבריטים שעשו זאת ואיך שהם השיגו את כל המידע סרט ממש נחמד מומלץ לכם לראות והוא גם יפתח לכם את הראש ויראו לכם איך זה נעשה ובסוף יש טוויסט מאוד מענין הינה לינק לאימיול ed2k://|file|Alien.Autopsy.DVDRip.XviD-DoNE.avi|733868032|142CF815D31D6F387AB51595781D0140|/ תורידו ואז תבינו

Majestic12

New member
כמו שטענת anus

אישית, מעולם לא שמעתי על אותו ד"ר וולף, אבל בדבר אחד אני משוכנע לחלוטין - סרט ה"ניתוח" הוא זיוף.

האם זה הגיוני

שאנשים שטוענים שהסרטים שהם הפיצו לכאורה כאמיתיים, מסתבר כלא אמיתייים, בגלל אולי איום ולחץ ממשלתי על אותם אנשים? על מנת להצהיר שבדיוק אותם אנשים שעשו את הסרט, הם אלו שמודעים על זיופו (כמה נוח כמה טוב?). כך הממשלות יודעות שזאת הדרך הטובה ביותר להשיג את מודעות הציבור , לשלילת האירוע, סרט או תמונה. מה דעתכם, לא תהיה שום סוג של השפעה שכזאת (לדעתי מאוד תהיה), זה אף ברור ואף לגיטימי לחלוטין. בעולם בו אנו חיים, בעולם הוירטואלי/האינטרנטי בו אפשר למצוא כל דבר והכל כבר מסוכן מידי לדעת, ממשלות חייבות למצוא נוסחה, נוסחה שתציל אותם מכל אלו אשר יושבים להם על הזנב, אלו כמונו אנשי הפשוט, אזרחי השורה הראשונה. כמה באמת אפשר לדעת שכל הנאמר על ידי אותם אנשים אמיתי, כלא אמיתי? אני אומר לכם שאי אפשר.

מר אנוס

זוהי פרודיה לסרט המצולם של החיזר. שוב אתם בוחרים לדבוק בראיות בכל דבר או שאתם בוחרים להאמין במה שהכי נוח להאמין? אנוס, יראו עיניך...

anus

New member
לא ולא

הסרט הזה מביא את הסיפור האמיתי על המקרה בדיוק כמו שקרה בלי צל של ספק רואים שמדובר בזיוף למשל תראה איך הם מנתחים את הגופה כמו ספרים ולא כמו פתולוגים דוגמה טובה היא איך שהם מחזיקים את המספרים אף אבל אף פתולוג לא מחזיק ככה מספרים הם מחזיקים את המספרים כמו 99 אחוז מהאנשים בעזרת האגודל והאצבע לאומת זאת פתולוגים לומדים להחזיק את המספרים בעצרת האגודל והאמה ומשתמשים באצבע על מנת לכוון את הלהב. יש עוד הרבה מאוד דברים קטנים כאלה שרואים שמי שעה את הנתיחה אין לו מושג מה הוא מבצע שם בקיצרו בסרט שיצא הם מספרים את כל הסיפור ולדעתי הוא אמיתי והוא גם נתמך על ידי עדים וד"ר וולף בילי מייאר וקרוסו לדעתי הם סלפנים ממדרגה ראשונה כל העדויות שלהם הם הפרחות וקשקושים היחידי שבאמת אני מוצא לנכון להאמין לו זה בוב לזאר כל היתר סתם רודפי בצע וכותבי ספרים למינהם קרוסו ווולף כמו מתים אז איתם הפרשה לא תפטר אבל בילי מייאר סתם נוכל וכבר יש מספיר עדיות שהכל אצלו מפוברק

falson

New member
דווקא בוב לזאר לא ניראה ונשמע לי

אמין המיוחד

Majestic12

New member
לגבי הסרטון והשאר

1. הסרטון מזוייף, ולא דוקא בגלל עבודת ה"מנתחים", אלא דוקא בגלל הניתוח עצמו. זרימת הדם הנראית לא אפשרית בגופות; האיברים אינם מוגדרים ולא ניתן להבחין במשהו מוכר ו/או ידוע (גם אם משהו היה חוצני, היינו מצפים לראות מערכות דומות לשלנו, מאחר וקיים דמיון חיצוני בין אדם לבין אותה בובה); המוח נראה כמו גוש בשר שהובא מאיטליז - וכנראה שכל ה"איברים" היו לא יותר מגושי בשר מאיטליז, שהוחדרו בבובה....כמובן שישנן עוד בעיות רבות בצילום ובמה שרואים, אבל הניתוח עצמו לא עובר מבחן של פתולוג. כלומר - ה"מנתחים" אינם אנשי רפואה. 2. אני מסכים לכך שבילי מאייר הוא נוכל. וזאת אני טוען חד משמעית. 3. אני שולל מכל וכל את ההנחה שקורסו סלפן. נגד קורסו הושמעו טענות רבות וצודקות באשר לספרו, ולמיעוט מידע במסמכים, אבל לא ניתן לומר שהוא זייף או שיקר. האדם הינו בלי שום רבב, וכל הרקורד שלו מעיד על כך. יש לזכור כי לאחר צאת ספרו, הוא רואיין ונשאל מדוע פרסם זאת. הוא ענה - עשיתי זאת למען נכדיי, שחובה עליהם לדעת את האמת. הוא לא עשה זאת מתוך בצע כסף (הוא נפטר זמן לא רב אחרי כתיבת הספר), והוא גם חתם על שבועה בבית משפט אמריקאי, כי כל הנאמר בספר הינו אמת. בנוסף, חלק ממה שקורסו כתב בספרו, הולך ומתברר בשנים האחרונות כאמת מוכחת, במיוחד עם שחרורם של מסמכים חסויים ושאר מידע לציבור. על סמך מה אתה טוען שכל מה שקורסו כתב הוא הפרחה וקשקוש? האם טרחת לקרוא את הספר שהוא כתב? - העובדה שחוקר העבמי"ם סטנטון פרידמן אינו מקבל הנחות רבות הכתובות בספר, לא הופכות את קורסו לשקרן (ולא את פרידמן לצודק). האם יש לך הוכחות נגדיות שקורסו מפריח קשקושים? כולם מתפרנסים מספרים - כל חוקרי העבמי"ם כולם וכל אנשי המדע בעולם. האם זה הופך אותם לרודפי בצע ושקרנים? גם סטנטון פרידמן, אולי בכיר החוקרים כיום, מתפרנס מספרים ומהרצאות. האם זה הופך אותו לנוכל ולרודף בצע? 4. היחיד שאני מפקפק בעדותו, הוא דוקא בוב לזאר (שמשום מה אתה כן מאמין לו). האיש מעולם לא סיפק עדויות ו/או ממצאים למי שהוא טוען שהוא. מעולם לא הוכח שיש לו ידע בפיסיקה או שהוא מהנדס, מעולם לא נמצאו תעודותיו, פרט לאחת - שהוכיחה שהיה תלמיד ממוצע ומטה. האיש אמנם רהוט, אבל דוקא הוא מעלה ספקות יותר מאחרים. מעניין שלו אתה נוטה להאמין, ולקורסו (שהיה קולונל ובעל מוניטין בלתי מפוקפקים כמו של לזאר) אתה קורא סלפן. בוב לזאר מתפרנס יפה מאד מהרצאות ומסרטים אותם הוא מפיק, וכמו אחרים, הוא אינו אחד שמציג את טענותיו בלא תמורה כספית. האיש אינו "צדיק" גדול (בלשון המעטה).

anus

New member
הינה למה קורסו לא דובר אמת

הוא טען שההתקסרות ברזוול הם מצאו טכנולוגיות חדשות שאותם הוא העביר לחברת בל (חברת טלפונים) בין ההמצאות שהצליחו לפתח מאותה התרסקות הייתה הלייזר אמצעי לראית לילה קוולר (סיבי בד חזקים במיוחד ומשמשים לאפודי חסיני כדורים) סיבים אופטים שבבי סיליקון (כמו המעבד המודרני) ועוד אמצעי שבאמצעותו ניתן לשלוט על החלילת שלהם ששמים אותו כמו כתר עכשיו כל ההמאות האלה שהוא טען שהם יצליחו להוצאי מזה ובזכותם הם קימות היום זה קשקוש מוחלט כל הדברים האלה שרשמתי למעלה הומצאו במהלך החצי מאה האחרונה אך פותחו על ידי מדענים פרטיים שעמלו קשות למען ההצלחה של הפיתוח ובלי שום עזרה חוצנית דבר שני קצת על קורסו הוא היה איש מודיעין (מאן אוסף מידע) אשר נשלח על ידי צבא ארהב לארצות על מנת לאסוף מידע על פעילויות באזורים האלה לא היה לו שום קשר לכך בשנת 47 הוא היה קצין ביטחון בבסיס בעיר DAYTON הואיו ואז הוא טען שהגיע משלוח במשאיות ובהן היו ארונות ואז בלילה הוא פתח את אחד הארונות שנראו כמו ארונות קבורה של ילדים ולתדהמתו הייתה שם גופת חוצן עכשיו בוא נחשוב שהמרחק בין ניו מקסיקו להואיו 3000 ק"מ זה קצת קשה לנסוע כל כך הרבה אבל נגיד למה שישמרו גופות כאלה שזה הדבר אולי הכי בעל ערך שיכול להיות בתוך ארון עץ פשוט בלי קירור ובלי מקום מתאים נראה לי קצת תמוהה ובכלל אחרי שהוא פרש בדרגת לוטנט שזה שווה ערך לסגן אלוף הוא קיבל ג'וב בפנטגון ושם הוא מונע על הגוף שיחקור את הטכנולוגיות מההתרסקות עכשיו הוא לא איש מדע בהשכלתו למה שיתנו ג'וב כזה לאיש בטחון \ איש איסוף מודיעין ולא לאיזה קולונל שבהכשרתו יש לו תואר מסויים במדעים או ישר מדען שידע להקים צוות ראוי ועוד משהו קורסו ידע שלא נותרו לו עוד שנים רבות לחיות והוא עשה חושבים וראה בתחום עסק מכניס הוא באמת עשה את זה בשביל הנכדים שלו שיהיה להם כסף כמו ירושה הספר שלו יצא בדיוק בתקופה החמה שזה היה להיט (שנות ה90) אם הוא באמת היה רוצה לפרסם מה מנע ממנו לפני זה לפרסם ? ובכל זאת הוא בחר לפרסם זאת בתקופה שזה היה הנושא החם הרצון להכות בברזל בעודו חם לאומת כולם בוב לזר יצא לתקשורת מיד בסיום עבודתו באזור S4 והוא סיפק תשובות ישירות בלי גמגומים ובלי כלום הוא לא משמיט אף פרט וחוזר בהדיקות על סיפורו יש מספיק אנשים מבנים שהעידו שהוא אכן עבד שם אבל לא חושפים אותם אפילו המדען הבכיר שקיבל אותו ישר הכחיש נמרצות שהוא הכיר אותו ושהוא אי פעם ראה אותו ואז שהציגו לו דפי קשר של מעבדות לוס אלומס ובהם רשום בברור רוברט לזר הוא ניהיה ירוק ולא מצא תרוץ וטעם שזה זיוף למרות שזה דף שנלקח משם ובאמת אחר כמה זמן הם הודו שהוא הכן עבד שם (בלוס אלמוס) אז אולי הוא באמת היה תלמיד ממוצע אבל עובדה התלמיד הממוצע הזה היה במעבדות הכי שמורות בניו מקסיקו אז הינה עובדה לבחור יש שכל והוא אדם אמיתי וכל הראיות שלו נכונות !! ויש אצלו את האלמנט 115 אצלו והוא הראה אותו

Majestic12

New member
תשובה ל- anus

1. הטענות שהבאת נגד קורסו, נלקחו ישירות מהביקורת לספרו, שנכתב ע"י סטנטון פרידמן. אני מסכים עם חלק מהביקורת, אבל לא עם ה"עובדות" כביכול. במיוחד בכל הנוגע לפיתוחים שקורסו טען שמקורם ברוזוול. הרבה מאד פיתוחים הגיעו לעולם אחרי 1947, בעקבות הנדסה לאחור של כלים חוצניים (וראה בכתבה שנפרסם בשבוע הבא על הנאצים והצלחות המעופפות). אמנם אין הוכחות מדעיות אמפיריות להנדסה לאחור (וגם לא יהיו), אבל יש יותר מדי ממצאים בשטח המצביעים על כך, במיוחד בתחומי האלקטרוניקה. 2. עד לשנות התשעים, איש מאלו שנתקלו בעבמי"ם וחוצנים, ושהיו אנשי ממסד וממשל, לא פתחו את הפה. איש לא "מכה על ברזל חם" בארה"ב. פרסום של מידע סודי ורגיש מסוג זה, הייתה עשוייה להסתיים במקרה הטוב בתביעה משפטית, ובמקרה הפחות טוב ב"היעלמות" של אותו אדם. (באחת הכתבות הבאות של גילי ושלי, נעסוק בדיוק בעניין זה - ה"טיפול" המיוחד לו זכו בעבר מי שחשפו פרטים). זכור מה קרה למי שהעז לספר על סודות הכור הגרעיני בישראל. סודות העבמי"ם נמצאים ברמת סודיות גבוהים מאלו של סודות אטום, אז תאר לך מה היה קורה לאיש ממסד שהיה חושף פרטים. אל תהיה תמים - בארה"ב לא מתחכמים בנושאים אלו, ובתקופות שלפני האינטרנט והמידע הזמין, לא היה פשוט כל כך לפרסם מידע בטחוני מבלי להסתכן. 3. מעניין שאתה כן מקבל את דבריו של פרידמן בנוגע לקורסו, אבל מתעלם מכך שפרידמן כינה את בוב לזאר "נוכל". הוא הפריך אחת לאחת את טענותיו של לזאר, והוא זה שחשף את תעודת בית הספר שלו. פרידמן לא טען שקורסו נוכל, אלא טען שהוא כתב על דברים ללא ביסוס וללא דיוק. על כך כמובן, אפשר להתווכח. 4. עד היום לא הציג בוב לזאר שום הוכחה לטיעוניו, למרות שהוא הבטיח לעשות כך. אתה קובע שכל הראיות שלו נכונות - על סמך מה? הטיעונים שאתה מביא להגנתו מגוחכים לצערי ולא רציניים. מה זאת אומרת שהחוקר "נעשה ירוק"? מה הקשר בין גמגום לאמירת אמת או שקר? אילו ראיות יש לך שיכולות להצביע על נכונות דבריו של לזאר? מעולם לא הוכח שהוא הועסק כמהנדס ובטח שלא הוכח שהוא הועסק באזור 51 (כפי שהוא טוען). וכמובן, זה לא קשור כלל לשאלה אם יש לו או אין לו שכל - זה לא קשור לעובדת היותו דובר אמת או שקר. למען האמת, איני מכיר חוקר עבמי"ם אחד המתייחס לבוב לזאר באמינות, למרות שאין הוכחות לא לכאן ולא לכאן. ולסיום - מה הקשר לאלמנט 115? האלמנט 115, הוא יסוד טרנס-אורני, שהתגלה רק ב- 2004, ומשך החיים שלו חלקיק שניה בלבד. איך בכלל בוב לזאר היה יכול להציג אותו, אם מדובר בחומר שמתפרק כעבור זמן קצרצר, והוא מצליח להיווצר רק בתנאי מעבדה? סלח לי - אבל על מה אתה מדבר בדיוק? אולי לא הבנתי נכון, אז תסביר לי את עניין האלמנט 115???

scriewy

New member
חי חי חי איזה חילוקי דעות מנוגדים

לגמרי 180 מעלות ביניכם,
חי חי חי ANUS עוד לא ראיתי תסרט שהבאת, אבל מתי הזיוף הזה יצא כביכול ? ואם זה זיוף למה היו מראים תזיוף הזה לאנשי צבא עוד בשנות ה 60 כשרצו לעדכן אותם בעיניינים ? הינה תירא פה מהקישור שחפY הביא מקודם על לינדה שרייאנה איזה מפקד http://www.geocities.com/Area51/Shadowlands/6583/et030.html היו מראים לכל מיני מפקדים מהדרג הסודי את הסירטון הזה. וכשמראים נגיד חלליות למפקדים כדי שידעו לזהות תכלים בשטח אז בדרך כלל מראים להם דברים מקורים ולא זיופי חלליות. קצת תמוה

anus

New member
מה לא הבנתי אותך

הסרט של הנתיחה המקורי מעולם לא יצא לאור!! מה שקרה שטוענים בסרט שמספר את הסיפור זה שזוג בריטים נסעו לארהב לחפש חומר חדש על אלביס אבל יצא להם להתקל באיזה אדם מבוגר שתפקידו בצבא היה צלם ויצא לו לצלם את סרט הנתיחה האמיתי הם קנו ממנו את הסרט המקורי (הוא עשה מספר עותקים ונשאר לו עותק אחד שאף אחד לא בא לקחת אז הוא שמר אותו לעצמו) עכשיו זוג הבריטים שמח וטוב לב על המציאה חזר לאנגליה ובגלל שהסרט היה כל כך ישן הוא איבד כמעט את כל המידע שהיה עליו ולא היה ניתן להוצאי ממנו דבר בנתיים הם היו בלחץ כי הם היו חייבים להחזיר את הסכום אשר לקחו מאיזה אספן אומנות ולכן הם החליטו לביים בקיצור הם ביימו את הנתיחה לפי איך שהם זכרו שראו זאת בסרט ואז ראו כי טוב והאספן האמין לזה הם יצאו עם החומר לעיתונות הקיצר בשמת 98 אם אני לא טועה פוקס עשו ספיישל על הסרט ובוא הם חשפו שמדובר בזיוף הם השתמשו דאז "בטכנולוגיה חדשה שנסה פתחו על תמונות" והבהירו את חלל החדר החשוך מהסרט ובו היה ניתן לזהות את פרצופם של יוצרי הסרט עומדים בצד וכך ואז הביאו לראיון את אחד החברים שלהם שמראים אותו עומד בצד בסרטון המקורי (בחור עם תלתלים) ואז מראינים אותו בפוקס והוא הודה שהכן זה היה זיוף

scriewy

New member
הא, טוב סבבה, אבל היה במקור ניתוח

אמיתי שעל פיו ביימו תסרט המטושטש שמתרוצץ באינטרנט. אגב בובי אמר שמנהלי הפרוייקטים השחורים חבורה של טמבלים בלי השכלה מתאימה לנהל תפרוייקטים ואנשים בורים שרוצים למלא תכיסים שלהם ולפתח נשקים ודרכים לשלוט באוכלוסיה. כך שאין שום דבר מוזר בזה שלחייל מודיעין נותנים כזה תפקיד בפנטגון בלי רקע מתאים. ואצלהם העיקר סודיות ולא מיקצועיות ממשתתפי הפרוייקטים. ולמנקים ששמו תגופות בארונות לא כזה אכפת מהממצאים בעלי כזה ערך, אני ואתה רואים בזה ערך, הם סתם חבורה של חיילים רגילים שנפלה בידיהם עוד אבודת ניקוי, ואלה אנשים די פשוטים שאפילו הרגו כמה חוצנים בהתקלויות אחרות בגלל שנלחצו כמו ילדים מטומטמים, אז על איזה ערך אתה מדבר, החיילים של הדור ההוא מיחידות רגילות פחדו מהצל שלהם. איך אומרים the usual joe עם מנטליות מלפני 50 שנה. על ספרים אין לי מה להגיד, כמעט כולם מהתחום מוצאים ספרים. מי שמחפש ריגושים או עוד קצת אור על פרטים מסויימים קונה, אף אחד לא מכריח לקנות, יש מלא מידע מפוזר באינטרנט ולא צריך שום ספר, אבל בספר זה די טוב כדי להגיש תחומר מרוכז ומסודר לאנשים עצלנים שבחיים לא יחפשו באינטרנט (מאז שהועלה החומר לאינטרנט) חומר על הנושא.

anus

New member
שמע אין לדעת

באמת יושבים שם אנשים לא מתאים סבבה אבל קורסו עבד בפנטגון ואת הג'וב הוא קיבל משם משום מה ועוד על מה על הנדסה הפוכה מה זה קשור אילו אין לי מושג!

למעלה