ד"ר וילנסקי מירושלים

razgalili

New member
ד"ר וילנסקי מירושלים

לכל מי שביקר אצל ד"ר וילנסקי: אחד מההורים בפורום פנה אלי בבקשה לקבל את הפרטים: איך ניתן ליצור עם הד"ר קשר, איזה בדיקות הוא ערך ומה היו המסקנות מהבדיקות. ואני מוסיף: מה היו העלויות. ידוע לי שהיו מספר הורים שיצאו מהטיפול אצלו עם טינות, אני מבקש לשמור על תרבות דיון. הדוקטור קורא את הפורום ויש להתחשב בכבודו, ולו רק בזכות היותו הרופא היחיד בישראל עם מספיק אומץ לטפל בילדים אוטיסטים.

Freed1

New member
היינו אצל ד"ר וילנסקי

הגענו אליו דרך המרכז להתפתחות הילד של משרד הבריאות ברחוב יפו. לרופא יש ידע נרחב על הטיפולים והתוספים הכי חדשניים, אולם יש צורך בהרבה לימוד עצמי. לי היתה חוויה חיובית איתו, שלחנו בדיקות (הוא מייצג את GREAT SMOKIES בארץ, כך שיש לעבור דרכו כדי לשלוח לשם בדיקות). קיבלנו את התוצאות, והוא הסביר לנו אותם וגם המליץ על אפשרויות טיפול. שלחנו דרכו גם בדיקות לפפטידים בשתן לאוניברסיטה סקנדינבית (נדמה לי שגם ד"ר גבעוני בקשר איתם). אני לא זוכרת עלויות, אולם יחסית להוצאות בארה"ב, הוא ממש לא גובה הרבה עבור יעוצים, ועלויות הבדיקות היו סבירות לדעתי. אני ממליצה גם לפנות לד"ר גבעוני, הוא לא עוסק בכל התחומים, אולם התחיל להתעניין ולבדוק, וככל שירבו הפניות הוא יפנה לזה יותר זמן.

hagithanan

New member
וילנסקי

לנו היתה חוויה לא ממש טובה איתו, ברמה אישית. זה היה לפני כארבע שנים ולא שכחנו את זה עד היום.לדעתנו רוב ההורים שיפנו אליו ירגישו באופן דומה. אנו חושבים שצריך לנסות קצת יותר, למצוא רופא דינאמי, פתוח ונמרץ יותר שיקח את העניין קדימה חזק. פרטים נוספים לפי דרישה. (בכל אופן, את הטלפון והכתובת ממש לא בעייה להשיג, הוא בספר של ירושלים)

גם לנו היתה תחושה כזו-חוסר ידע

וחוסר מקצועיות... היינו אצלו לפני שלוש וחצי שנים. קיבלנו מעט מידע ומעט מדי דרכי טיפול. לצערי הוא לא השכיל להראות דרכים יותר ברורות ולא כיוון מספיק. ממש לא מקצועי. אך אני יודעת שהורים עם ידע ונסיון, ועם שאלות קונקרטיות, כן נעזרו בו. אישית אני מצטרפת לדיעה שצריך להתמקצע יותר בנושא המורכב של ילדינו, ואם שולחים בדיקות (שמקבלים עליהם עמלה שמנה הביתה) אז צריך גם לכוון יותר את ההורים. הוא לא השכיל לעשות זאת. ממש חבל. הגיע הזמן למקצע את הנושא. נמאס מהחובבנות הזו בארץ. גם ובמיוחד בתחום של ה DAN! צריך ללמוד ולהיות בכנסים- לא מספיק לשלוח בדיקות ולתת שמות של תוספים. אני מחכה לרופא DAN! אמיתי פה...

על הד"רועל אוטיזם,על לימון ולימונדה

מי שבא אל הד"ר בציפייה שיתן פרוטוקול מסודר ל'יציאה מאוטיזם' ועוד עבור 150 ש"ח שהוא גובה לשעת יעוץ יהיה בבעיה.. אבל אם קראתם מאמר על תוסף או שיטת טיפול,או על בדיקות הוא בקיא בכל ויראה לכם את הדרך.כלומר הוא איש שצריך להכין שיעורי בית לפני שנפגשים איתו ואז הפגישה תהיה פרודקטיבית יותר.אפשר להוציא מהלימון המר לימונדה .נשתמש במשאבים הקיימים כרגע. אני מצטרפת לתלמה בתקווה לרופאים נוספים. חלק מהתסכול של הורים שבאים למפגש איתו הוא מזה שהוא מראה חוסר ביטחון בדרך.הוא מראה כל מיני עיצים ביער ולא רואה את התמונה כולה.אבל גם בחו"ל האם יש כ"כ הרבה רופאים שיודעים את הדרך?(יש כמה שאומרים שהם יודעים..) מה שמתסכל פה זה האוטיזם עצמו.בעייה רב מערכתית שנוסף לכל המקור לה שונה אצל כל ילד ורק הסימפטומים דומים.

החוויה שלנו

אנחנו גם היינו בקשר עם דר וילנסקי ואני חייבת לומר האיש נחמד,באמת רוצה לעזור וגם יודע איזה בדיקות צריך לערוך ואיפה.הבעיה איתו היא קריאת התוצאות והסקת מסקנות,הוא מתקשה להצביע על כיוון עיקרי,שוכח שמי שעומד מולו אינו רופא ויש לו נטיה לעבוד בצורה לא מאורגת וברת יישום.

למעלה