ד"ר וסרמן מספר שאלות!!

ד"ר וסרמן מספר שאלות!!

שלום! הייתי בכנס של יום שלישי ונדהמתי לגלות שמספר החולים בגילי היה מועט ביותר....אני שריד מזן נכחד
שאלות: התוכל להסביר מהוא מטרוטרסקט? כמו כן הסבר על רמיקד ואופן פעולתו- מהו הטיפול הביולוגי ומדוע הוא עוזר במיוחד בילדים? TNF-a? TGF-b? האם יש אפשרות שמעי רגיז יהפוך לקרוהן? האם אתה ממליץ לי (פומה חולתך היקרה) לקחת VSL#3? אני מקווה שלא היתשתי אותך....

לפומה יקירתי

הכנס היה מיועד בעיקר למבוגרים חומרת המחלה שלך לא מצדיקה אף אחד מהטיפולים שהזכרת- ממטוטריקסאט לרמיקייד את יודעת שאני מאוד ממליץ על מוצרים פרוביוטיים- ומציע שתמשיכי להשתמש באלו שהמלצתי לך המוצר VSL יקר יחסית ובחומרת המחלה שלך לדעתי אין הצדקה להכנס להוצאות הגדולות הכרוכות בו. המחקר במוצר זה היה על חולים עם מחלה שונה משלך. לגבי מעי רגיז וקרון- מעי רגיז לא נובע מקרון- יש חולי קרון שגם סובלים ממעי רגיז- אך השניים שוכנים יחד באותו מעי- ולא גורמים אחד לשני תמשיכי להיות בריאה

תודה! ../images/Emo140.gif ועוד משהו...

יש לי בכיתה ילד בן גילי עם קרוהן- אני יודעת שהוא מקבל רמיקייד . רציתי לדעת מה תופעות הלוואי של הרמיקייד-ודרך פעולתו.... שיהיה לך יום חלומי!!

עומר173

New member
למה הכנס מיועד למבוגרים?

רוב חולי קרוהן הם בין הגיאלים 15-25 ואני התפלאתי לראות שרוב מי שהיה שם מבוגר. ושאלה- לאיזה מקרים ה-VSL מתאים הרי זה פרוביוטיקה ומתאים לכולם... ן- TNF ו-TGF אלה חומרים מעודדי דלקת שתאי הדלקת מפרישים ואותם אנחנו רוצים לנטרל. אחת התרופות שידועה בשם רמיקייד היא ANTI-TNF, ומטרתה זה לנטרל את החומר מלעודד את הדלקת שהתפתחה.

אני מציע לכם להתכתב

כל הכבוד על היוזמה לקשר ICQ אני לא ממש יכול במספר דקות לספר על כל דרכי הפעולה של רמיקייד ובודאי לא על תופעות הלואי לעדכונכם בעוד שבועיים אני נוסע לכנס חוקרים של מחקר רב לאומי- אירופה וישראל למתן רמיקייד לילדים עם מחלת קרון בדרגת חומרה בינונית- קשה פומה יקירתי- את בריאה מספיק לא להכנס אני לא מכיר את עומר עדיין- אבל אני בטוח שהרופא שלך מכיר מתי לתת ומתי לא אני מעודד את כל הילדים והתבגרים שמועמדים להתחיל רמיקייד להתאזר בסבלנות ואז המדינה תוכל להשתתף בכבוד עם כל המקרים הראויים ולשפר את הידיעה ואת איכות הטיפול בילדים עם מחלת קרון פומה- הייתי מעריך ברכות יותר סימפטיות בסוף ההודעות שלך את חושבת שאפשר להשתדל עבורי?? יום טוב לשניכם

עומר173

New member
מידע על עצמי.

קיבלתי את הקרוהן לפני 3 חודשים אני בן 16 וחצי וקיבלתי את המחלה הזאת בדרגה די קשה.. (עם פיסטולות ואבצס וחסימת מעיים חלקית) אבל כיום ודי מהר אני מרגיש בסדר גמור אחרי שכול הסיוט הזה עבר. אני מטופל, עם אתה מכיר אצל פרופסור גרנות מקפלן שנראה לי שהיא בין הרופאים המומחים ביותר בארץ בנושא.

לעומר

פרופ אתי גרנות חברה טובה שלי- ואני מוקיר ומעריך את המיקצועיות והאנושיות שלה הבחירה שלך מצויינת אני מקווה שאתה מרוצה גם מהקשר עם פומה כל טוב

למעלה