ד"ר וסרמן-שאלה קצת ארוכה אך חשובה!

fonzi49

New member
ד"ר וסרמן-שאלה קצת ארוכה אך חשובה!

בני בן 10 חודשים סובל מאנמיה מגיל חמישה חודשים והסיבה לא התגלתה עדיין. המטלוג לא מצא כלום וכעת אנחנו בבירור אצל גסטרו ילדים (בשלב בדיקות הדם) ופתאום עלה לי משהו, תאוריה ורציתי לשמוע מה דעתך. הבן שלי ינק עד גיל חצי שנה בלי תוספות. בגיל ארבעה חודשים התחילו לו שילשולים בצבע ירוק מלאי ריר ומסריחים חבל-על-הזמן. עשינו מלא בדיקות כולל בדיקות לתולעים, טפילים, דם סמוי, הכל הכל היה תקין, ואני שיניתי את התזונה שלי, חשבנו שזו אלרגיה לחלב ועוד אבל כלום לא עזר. הוא שילשל ככה חודש וחצי ואז זה הפסיק לבד. והתהיה שלי היא כזו, האם יתכן שמה שגרם לו לשלשל ככה (אולי וירוס מסויים???) פגע לו ברירית המעי בצורה כזו שתגרום לו בעיות ספיגה של ברזל וויטמינים מהאוכל??? עלה לי בראש שאולי תקופת השילשולים אז יכולה לגרום לבעית האנמיה שיש לו מאז עד היום?? זה נראה הגיוני? ואם כן מה אני עושה בנדון??? אני מאוד אודה לך על התייחסות רצינית לשאלתי, זה ממש מדיר שינה מעיני! הרבה תודה, שרון.

לשרון על התאוריה

אני מציע שלפני שנכנס לתאוריה שדלך תעברי את הברור הגסטרואטרולוגי מה שאת אומרת נשמע טוב ונבון מאוד רק מה- את אותה התמונה בדיוק עושה מחלת התליאק- וזה לא ממש וירוס אני מאמין שאת רואה גסטרו מצויין ואם תסיימו את הברור ולא תמצאו תשובה אז נחזור לפתח תאוריות רק בריאות

למעלה