ד"ר וקסלר

wife

New member
ד"ר וקסלר

אני מקווה, מאד מקווה, שהידיעה החשאית האחרונה שפורסמה היום במעריב בקשר להסמכתו או אי הסמכתו של ד"ר וקסלר נבדקו ואומתו לפני שפורסמו. פשוט, לאחר כל כך הרבה שנים של הכרות מקצועית וחברית, והרי אי אפשר אחרת עם ד"ר וקסלר שהופך להיות ידיד נפש של כל מטופלת ןבעלה, קשה לי לקבל את מה שנכתב בעיתון ועד שלא אראה שחור על גבי לבן הודעה רשמית ממשרד הבריאות, אינני יכולה לקבל את מה שפורסם היום. מה שבכל זאת ידוע לי שאת אחת מנכדי הציל ד"ר וקסלר. יישר כוח ד"ר הלל וקסלר, אני אוהבת אותך מאוד ומעריכה את יכולתך.

מכתבך על דר' וקסלר../images/Emo41.gif

שלום לך קראתי את הודעתך, ואנו שתינו ועוד מטופלות רבות כמונו הינו קצת מבובלות מהכתבה במעריב היום. התקשרתי לדר' וקסלר אישית וגם עשיתי ברורים עם עורכי דין ומסתבר שכל מי שיש לו רשיון לעסוק ברפואה כללית בארץ רשאי לעסוק גם ברפואת נשים , הדבר אינו נוגד את החוק נהפוך הוא הוא לא רק חוקי אלא שבאמצעות משרד הבריאות מועסקים מאות רופאים אשר אינם מומחים לגניקולוגיה אך עובדים כרופאי נשים. יחד עם זאת, דר' וקסלר כן עשה התמחות, וסיים את התמחותו בבית החוליםהלל יפה בחדרה ויש לו תעודת תם התמחות אותה ראיתי היום במו עיני. כך שלדברים שאומר או יגיד אמנון לוי בתכניתו, יש רק הוצאה מן ההקשר וחוסר תום לב. אני אישית לא מתכונת לצפות בתכנית ומאמינה שרבות כמוני תנהגנה כך. אני משתתפת לאיחוליך לדר' וקסלר היקר, אשר בזכותו ובזכות יושרו המקצועי והאישי ישנן נשים רבות שהפכו לאמהות מאושרת.

למעלה