ד"ר חאלד אבו-עסבה.....איש ישר,פן ירבו כמוהו..

מקצוען למופת

אני מכיר מקרוב את דר' אבו עסבה,הוא אדם שקידום החברה הערבית בכלל ומערכת הערבית בפרט בראש מעייניו!! הוא אומר את האמת בפרצוף,לא מתחנף לאף אחד אני נהנה כל פעם שאני שומע אותו,הוא מחובר למציאות העגומה שלנו ולא יושב במגדל השן של רוב האליטה אצלנו. רק אני מתפלא,למה עד עכשיו המדינה או משרד החינוך לא פנו אליו להיות אחד ממעצבי המדיניות החינוכית במגזר הערבי עכשיו משרד החינוך מודה שלמרות ההשקעה המסיבית (70 מליון ש"ח ,רק בפדגוגיה)המצב נתור עגום אל תצפו שראשי החינוך הערבי יסיקו מסקנות ויתפטרו!! צריך להעיף אותם מייד, אבל למי יש התעוזה?

THE WIZARD 55

New member
הוא צודק בכל מילה..

חבל שאין לו את היכולת להשפיע... ראיתי אתמול את תוצאות בחינות המיצ"ב עצוב מאוד!!

הפער נראה גדול בגלל הוצאת החרדים מה'יהודים'

החרדים מהווים כרבע מכלל התלמידים בקרב היהודים. אם היו סופרים גם אותם הפער היה מצטמצם בהרבה.

מוחמד5

New member
כצעד ראשון לשיפ]ור החינוך במגזר הערבי

צריך לבטל את נוכחות והשתתפות נציג השב"כ בועדות המינויים (פורסמה כתבה גדולה על כך באחת מהתוכניות בטלויזיה ) ,צריך לתת לאיכותיים ולבעלי ההשכלה והנסיון את הצ'אנס לנהל את מערכת החינוך.

mike00

New member
בתאכלס מוחה אני סומך על

השב"כ שיגן על האינטרסים שלי[ושלך] במדינה הזאת,אם נמצא שם נציג אני מאמין שיש סיבה לכך[ע"ע הסטודנטית שרצתה לרגל/ריגלה בשביל החיזבאללה]ביום שבו חלק נכבד מערביי ישראל לא יהוו איום על המדינה אני מאמין שישלחו את השב"כניק להעביר את הזמן במקום אחר... מי הם האיכותיים ובעלי ההשכלה והנסיון שצריך לתת להם את הצ'אנס לנהל את מערכת החינוך??

mike00

New member
הגוגל הזה פשוט המצאת המאה...

הצעד הראשון שלך לשיפור החינוך במגזר הערבי יהיה ביטול הנוכחות של נציג שב"כ בוועדות המינויים מוחה?? למה שלא יהיה הצעד הראשון שלך לשיפור החינוך במגזר הערבי תיקצוב הולם?? אתה ידעת שבתל אביב לדוגמא משקיעים 267 מיליון ש"ח[54.5% מהתקציב של עיריית תל אביב] בחינוך בעיר? ידעת גם שבסכנין משקיעים 173 אלף ש"ח[0.5% מהתקציב],באום אל פחם כמעט 4 מיליון[6.9% מהתקציב],טייבה 5.5 מיליון[29% מהתקציב]?? לדעתי לפני שאתה נטפל לנציגי שב"כ שיושבים או לא יושבים שם כדאי שתשלח כמה מכתבי תלונה לעיריות של היישובים הערבים.. מה עוד שאאני מבין מדבריך שכל האיכותיים הם מנועי שב"כ,אם כך אז באמת אין הצדקה שילמדו בבתי ספר וישרישו את השנאה בקרב התלמידים.אם אינם כאלה אומניים,מה זה משנה שיהיה נציג שב"כ בוועדה?הרי אם מישהו לא עבריין, אין לו סיבה לחשוש מהחוק.

THE WIZARD 55

New member
מייק בוא תראה מה קורה במכללות בחיפה

רק בגלל שהשב"כ שם, איזה מורים מעפנים מגיעים... קונספירציה.. מורים מטומטמים-----> תלמידים דיסלקטים

למעלה