ד"ר חמני ועוד שאלות

מעין 777

New member
ד"ר חמני ועוד שאלות

היי לכולן,
חולה חדשה (כנראה) כי האיבחון עוד לא סופי... כבר חודש סובלת מכאבי אגן חזקים ושללו כמעט כל דבר אפשרי וב-CT אגן ראו נגע בגודל 1 ס"מ. האם גם אתן נתקלתן בתופעה של כאב חזק שמקרין לרגל (ירך)?
עברתי כבר כמה גניקולוגים והאחרון הפנה אותי לד"ר חמני בירושלים. רציתי לדעת אם אתן מכירות- אם הוא טוב וגם חשוב מכך- כשניסיתי לקבוע איתו תור זה התאפשר רק דרך שר"פ מה שכמובן מאוד מאוד יקר. האם מישהי יודעת על דרך לקבוע איתו דרך מרפאה או משהו כזה? אני חברת קו"פח מאוחדת.
מעבר לכך כבר דיברו איתי על תרופה בשם ויזאבל- הבנתי שהיא גורמת לכל מיני תופעות לוואי. מישהי נטלה אותה ויכולה לדווח האם היה לה שיפור?
תודה מראש

nsy1987

New member
הי מעין, אני במצבך, רק קצת יותר ותיקה...

ככה:
א. גם לי יש כאבים בירכיים ובישבן וכששאלתי את ד"ר ירון חמני אמר שבהחלט יתכן שזה מקרין. וזה מקור הכאב ולא בעיה אורטופדית.
ב.הייתי אצל ירון חמני לפני חודש וחצי בערך. דרך שר"פ 900, ואני חברה במאוחדת עדיף אז קיבלתי 570 ש"ח חזרה. אם יש לך שיא תקבלי אפילו 650 ש"ח חזרה.
אם אין לך ביטוח פרטי, זה הזמן לעשות, אם יש חשש לאנדו', יש מצב טוב שתצטרכי ביטח כזה ועדיף לעשות לפני שאת יודעת על הבעיות האלה...
ג. ירון חמני (או אהרון, הוא קורא לעצמו אהרון ובחתימה מופיע ירון) היה מקסים, הייתי אצלו אחרי שהייתי אצל רופא אחר ויצאתי מבובלת עם טונות סימני שאלה... וירון חמני היה רגיש מאד, עדין, הקשיב להכל, ישב איתי ועם בעלי שעה ועשרים דקות. והסביר לנו הכל בפרוטרוט, ענה על כל שאלה והתלבטות ובסיום המפגש גם נתן לי את הנייד הפרטי שלו והמייל שלו כדי שאעדכן אותו כשעושה בדיקות ואיך הולך עם התרופות... הרגשתי שהגעתי למקום הנכון ושזה הרופא שאני ארצה שילווה אותי בהתמודדות עם האנדו'. אז ממליצה לך בחום.
ד. ויזאבל. התחלתי איתה היום, אז לא יודעת לספר לך עליה עדיין חוץ מזה שהתופעות לוואי השכיחות שכתובות בעלון המצורף לא בדיוק הפיס אוף קייק שלי. אבל כתוב שלאחר תקופת ההסתגלות הן חולפות. מעניין.
אבל חמני אמר לי שיש הרבה דרכי טיפול ושלא אדאג אם זו לךא תתאים שאחזור אליו ונמצא מה כן מתאים.

מקווה שעזרתי

מעין 777

New member
תודה על תשובתך

ד"ר חמני באמת נשמע רופא טוב, אבל במחיר כזה הוא לא יוכל להיות הרופא הקבוע... (מותר לנו במאוחדת רק 3 פגישות ייעוץ כאלו בשנה עם החזר)
עצה טובה לגבי הביטוח הפרטי!
בכל מקרה שמחה שגיליתי את הפורום הזה

מעין 777

New member
ניתוח או תרופות??

הייתי אצל ד"ר חמני והוא היה מאוד נחמד בסך הכל. הוא לא מצא משהו בבדיקה אבל אמר ש"הסיפור שלי מתאים לאנדו" והמליץ להתחיל עם ויזאבל לחודשיים לפחות לראות אם יש שיפור.
אני עם כאבים רצופים כבר יותר מחודש אבל אין היסטוריה של כאבים כל מחזור (טוב הייתי עם גלולות הרבה שנים). בכלל זה מוזר לי שחושבים שזה אנדו פשוט כי לא מצאו שום הסבר אחר אפילו שאין שום הוכחה או בדיקה שתאשש את זה.
בגדול אני מרגישה תסכול כי אני מתחילה לקחת תרופה שאולי או לא תשפיע תוך חודש-חודשיים ובינתיים אני בכאבים כל היום. לצערי גם ביומיים האחרונים זה התחזק... אם גם ככה אני צריכה לסחוב את זה לא עדיף אולי בכלל להיכנס לניתוח? בשביל האבחנה וגם בשביל הטיפול... אם גם ככה אני הולכת לסבול מכאבים שמרתקים אותי למיטה. ואם זה בכלל לא זה..?
אשמח לעצתכן.

לואי84

New member
לא רצים כל כך מהר לניתוח

בדר"כ מנסים קודם גלולות, במקרה שלך הומלץ הויזאבל וכדאי לחכות ולראות איך הוא משפיע כי הרבה פעמים משפיע לטובה. כך גם ההשערה שמדובר מאנדו' מתחזקת.
לניתוח הולכים כשהגלולות לא משפרות את המצב.

תרגישי טוב

נוש1511

New member
היי מעיין

כתבתי לך בפרטי......
לגבי ד"ר חמני שמקבל בהדסה הר הצופים (לא שר"פ)

זואילי

New member
אכן מוכר - כאב שמקרין לירך

למעלה