ד"ר יניב היקר

קותי19

New member
ד"ר יניב היקר

שלום, אני בן 19 וסובל מפצעי בגרות כבר 3-4 שנים. בהתחלה ניסיתי לטפל בזה עם תכשירים כמו אוקסי 10 וזה לא עזר בכלל. לאחרונה קיבלתי ערכה קוסמטית כזו שכוללת סבון פנים ומי פנים לעור שמן ומסכה לפנים ותכשיר אחר לייבוש הפצעים. השאלה שלי היא האם כל המוצרים הקוסמטיים האלה באמת עוזרים ויכולים לרפא את העור? או שהפתרון נמצא אך ורק בכדורים? (רוקטאן נראה לי). תודה מראש.

Dr Yaniv

New member
טיפול בפצעי בגרות

לקותי 19 שלום בפצעים כה ממושכים בגילך שלא הגיבו לטיפול חיצוני נראה שישיה יעיל יותר לטפל בכדורים אפשר לנסות טיפול אנטיביטיוטי לפני רואקוטאן ההחלטה ע"פ חומרת המצב בין השאר בהצלחה ד"ר יניב

naor99

New member
באותה סירה

גם לי יש בעיה דומה לשלך. אם אינך רוצה להרוס לעצמך את הפנים במיני משחות שכל מטרתן היא לייבש את העור אני ממליץ לך על טיפול טבעי. אני לאחרונה התחלתי טיפול מקיף בפצעי הבגרות. פעמיים ביום אני מורח תמצית ארומטית של לבנדר. הלבנדר מחדש את העור ומשמיד כל פצע בגרות. לאחר מספר חודשים העור שלך יהיה חלק וחדש. ממש לא תכיר אותו. תוצאות יש כבר בהתחלת הטיפול. בנוסף ישנם סבונים טבעיים מיוחדים המצויינים לטיפול בפנים כדאי להתייעץ עם רוקח. מה שבטוח... אל תתפתה לראוקוטן!!!! ראשית, לא תמיד הטיפול מצליח. אחותי לקחה את הכדורים במשך חצי שנה. חודש לאחר שהיא הפסיקה זה חזר. הכדורים האלה הורגים את הגוף. ממש ככה!!! הם גורמים לנזק בלתי הפיך לכבד ולמערכת הדם, ותופעות הלוואי של התרופה פשוט מזעזעים! העור מתייבש ונעשה אדמומי, נזילות מהאף, נשירת שיער והכי חמור תופעות דכאוניות נפשיות!! כדי למנוע פצעי בגרות כדאי לך להמנע מלאכול גבינות ובמיוחד לא שמנות, שוקולדים ומיני דברים שומניים. אני התחלתי בטיפול מקיף ואני רואה תוצאות שלא ניתן להתווכח עימן.

בת 24

New member
וגם אני באותה סירה

naor99 שלום, אני ממאוכזבי הרואקוטן, ואני מתעניינת בתמצית הלבנדר שהזכרת. אתה יכול בבקשה קצת יותר לפרט? איפה אפשר להשיג אותה, מי היצרן וכו´. אני אודה לך מאוד, אני כבר מיואשת.

למעלה