ד"ר יניב שאלה דחופה!!!
'

swany 1

New member
ד"ר יניב שאלה דחופה!!!../images/Emo53.gif'

מאז הקיץ שעבר שהייתי בים הופיעו לי נקודות לבנות (כמו פטריה) באזור שבין החזה ובנוסף לכך נקודות שחורות כמו נמשים. הדבר ממש מטריד אותי, איני יכולה ללבוש חולצה אשר חשופה מקדימה ובכלל אני מרגישה רע עם הדבר (כמו מצורעת). הייתי אצל 3 רופאי עור וכל אחד מהם אחר לי דבר שונה. בכל אופן האחרון טען כי אין מה לעשות נגד הנמשים, אך הנקודות הלבנות הן פטריה. לאחר מכן הסביר כי עלי לרכוש תכשיר בשם "אגיספור" (הדומה לשמפו) ולמרוח אותו על האזור במשך כשבועיים. מיותר לציין כי הדבר לא ממש עזר. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בנידון, אני ממש מתוסכלת כבר. תודה!!!

Dr Yaniv

New member
בעיית עור דחופה מאז הקיץ שעבר

לסוואני שלום לאחר שנבדקת ע"י 3 מומחים קשה להביע דיעה נשמע סביר שמהקיץ קיבלת נמשים ופטריית שמש שתי בעיות עקשניות מומלץ לחזור למומחה שתיבחרי ולהתאים לך טיפול אישי לאחר איבחון בברכה ד"ר יניב

swany 1

New member
ד"ר יניב../images/Emo101.gif

לא הבנתי כ"כ את תשובתך. הרי שלושת הרופאים נתנו לי תשובות שונות וכלל לא הציעו איבחון או המשך טיפול אישי לסרוגין אז מן הסתם אין לי למה לחזור אליהם. מה עלי לעשות אני כבר אובדת עצות וכבר שילמתי במכון בשם ג'נרטיק כ 700 ש"ח לחינם, אז אני אשמח אם תיתן לי תשובה קצת יותר מפורטת בנושא בניגוד לרופאים הקודמים שביקשתי את חוות דעתם בנושא ונתנו לי תכשירים אשר לא עזרו או פתרונות אשר יכולים לגרום לתוצאות בילתי הפיכות כגון לשרוף. יש לי שאלה ישנה אפשרות בכלל להפתר מהפרטיה ומהנמשים לחלוטין או שכל רופא יעביר אותי לרופא אחר ולא יתן לי פתרון אמיתי לבעיה? כמו כן אשמח אם תמליץ לי על רופא אשר יוכל לעזור לי ולתת לי פתרון מיידי ויעיל לבעייתי(במידה ואתה מכיר אחד כזה). תודה!!

Dr Yaniv

New member
הבהרת תשובה

אם לא ברור לא ניתן לתת תשובה וירטואלית לשאלה כה מורכבת בחירת רופא היא נושא אישי ואחנה בתחום הפורום הייתי ממליץ להימנע מהוצאת מאות ואלפי ש"ח המכונים שונים ולגשת למומחה בברכה ד"ר יניב

למעלה