ד"ר יניב שלום רב!

קותי_19

New member
ד"ר יניב שלום רב!

יש לי כמה שאלות ואני אודה לך מקרב ליבי אם תענה ... 1. שמעתי שיש טיפול לאקנה שנקרא פוטותרפיה שזה עם אור מיוחד . העניין הוא ששמעתי על הטיפול ממקור לא ממש אובייקטיבי ורציתי לדעת מה דעתך: האם יש תופעות לוואי? האם לאחר הטיפול יש סיכוי שהפצעים יחזרו? 2. יש משחה חדשה שנקראת ClearDerm שמעת עליה? היא לטיפול באקנה מה דעתך? האם היא מחליפה את OXY ו CLEAREX או שהיא בנוסף? 3. ועכשיו למה שיש לי תכ´לס... אני משתמש ב CLEAREX 5% ועדיין יש פצעים לבנים העניין שיותר מדאיג אותי הוא שיש לי המון אדמומיות בעור- גם עור אדום וגם פצעים אדומים. נראה שכל פצע לבן שנעלם הופך לפצע אדום שלא נעלם. מה עושים? האם CLEAREX מטפל באדמומיות או יוצר אותה? איך אתה ממליץ לטפל באור האדמומי? ו 4. שאלה אחרונה... איך מנווטים עם כל התכשירים והמשחות, כלומר: יש לי CLEAREX 5% ויש לי את הפדים של CLEAREX ויש כל מיני משחות אחרות. איך יודעים מה לשים ומתי? מותר לשים בערב משחת CLEAREX ובבוקר את הפדים? (הפדים הם עם חומר אחר) או שכדאי להשתמש רק במשחה אחת? תודה ענקית מראש!!!

Dr Yaniv

New member
טיפול באקנה

לקותי שלום אתה מתחרה רציני על פרס השאלה הארוכה -הגרלה סופשבוע במלון טאליבן! 1א כמו שרמזת מידע רב על טיפולים אינו אובייקטיבי-ויש לקחת זאת בחשבון 1ב לכך טיפול ייתכנו תופעות לוואי 1ג הטיפול אינו מונע חזרת פצעים בעתיד 2 לא מכיר 3א CLEAREX5% יכול לגרום לאדמומיות 3ב להפחתת התופעה יש לשים כמות זעירה של הקרם ואף להפסיק מדי פעם 4 לטיפול אישי רצוי לפנות לרופא המטפל בברכה ד"ר יניב

למעלה